Obchod: brownells-cesko.cz
- Petzold
Příspěvek#48 » úte 30. kvě 2017, 10:09
Petzold píše:Stejně tak. Objednáno 14.05. 2017, do US odeslána objednávka 17.05.2017 (a to dvě položky nebyly v US skladem), zítra doručení. Spoušťáky, kolíky, pružiny, buffery. Zatím 4 hvězdičky z 5, až kouknu do balíku možná bude i pátá.
Dneska PPL, vše objednané dorazilo, úplné a v pořádku. Za mne *****
- Sysop
Příspěvek#51 » úte 30. kvě 2017, 10:56
Tipuju, ze z USA vam to asi primo nepujde. Ja dnes dostal posledni balik, co jeste vyrizovali Germani a ti delali distribuci. Takze predpokladam, ze stejne bude fungovat Cesko. Z USA distributorovi, distributor vam. Kazdopadne drhnuti komunikace je zrejme jejich sport i u ostatnich distributoru.
- mihlit
Příspěvek#52 » úte 30. kvě 2017, 11:28
Třeba nestíhají nebo jsou zavaleni maily? Já jim hned na začátku posílal dotaz, jestli je možnost objednat něco extra z USA (vyžadujícího exportní papír). Odpověď jsem dostal hned do druhého dne, jestli na to spěchám. Na to jsem odepsal a odpověď už nebyla. Stejně pak na další připomenutí. Možná taky mají plnou schránku 
Taky by se asi hodilo, kdyby u přehledu objednávek uvedli, jaké jsou stavy, jak jdou za sebou a co znamenají. Protože třeba odesláno patrně znamená, že objednávka odeslána do USA. Vzhledem k tomu, jak rychle totiž v USA sami posílají věci, tak by to bylo příliš rychle i na to, že odesláno=pobočka v USA již odeslala do ČR.

Taky by se asi hodilo, kdyby u přehledu objednávek uvedli, jaké jsou stavy, jak jdou za sebou a co znamenají. Protože třeba odesláno patrně znamená, že objednávka odeslána do USA. Vzhledem k tomu, jak rychle totiž v USA sami posílají věci, tak by to bylo příliš rychle i na to, že odesláno=pobočka v USA již odeslala do ČR.
-
blacknocturno - Příspěvky: 557
- blacknocturno
Příspěvek#54 » úte 30. kvě 2017, 16:37
Taže za mě.Dvě objednávky 8. a 9.5 všechny položky avizované jako skladem v USA a zatím ticho po pěšině.Bohužel jsem nedopatřením nakupoval bez registrace takže nemohu sledovat stav,ale to že si někdo objedná týden po mě a přijde mu to dřív fakt nechápu!Jak říkají emeričani bullshit!
- mihlit
- certik
Příspěvek#59 » stř 31. kvě 2017, 17:18
Tak nevim jestli je to nahoda nebo ne, ale podle vsech trech co sem hodili ty svoje vypisy se objevilo "Odeslano" ve stredu. Me dneska taky
Treba to tak maji nastaveny.
Objednávka byla přijata 24.5.2017 (13:12)
Prohlédnuto 30.5.2017 (10:58)
Odesláno 31.5.2017 (16:11)
Otazka je co ti co objednavali driv a nic se nedeje. Jinak, mel jsem ke sve objednavce dotazy, otevrel jsem si chat co maji primo na webu, tam me pan odkazal na mail, nasledne jsme si (ale celkem rychle, prakticky na pockani) vymenili par mailu, za me komunikace celkem vpohode.

Objednávka byla přijata 24.5.2017 (13:12)
Prohlédnuto 30.5.2017 (10:58)
Odesláno 31.5.2017 (16:11)
Otazka je co ti co objednavali driv a nic se nedeje. Jinak, mel jsem ke sve objednavce dotazy, otevrel jsem si chat co maji primo na webu, tam me pan odkazal na mail, nasledne jsme si (ale celkem rychle, prakticky na pockani) vymenili par mailu, za me komunikace celkem vpohode.
- coffee
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX