bazar.hunting-shop.cz

kurvajz

Příspěvek#16 » pát 10. úno 2017, 10:32

Mně jede. A vyhledávání mi taky funguje v mezích možností celkem dobře

Lynx

Příspěvek#17 » čtv 17. srp 2017, 17:13

Tento bazar používám, ale udělal jsem si webovou aplikaci pro e-mailové notifikace na nové inzeráty. Pokud by ji chtěl někdo vyzkoušet, adresa je https://bhsreader.cz

Není nutné se registrovat, stačí vložit e-mailovou adresu (odkaz na odhlášení je v každém mailu s inzerátem). Vzhledem k podmínkám bazaru aplikace posílá pouze "nálepku" (koupím/prodám/vyměním...), nadpis, lokaci, cenu, datum vložení a odkaz na daný inzerát.

Co se ochrany vašeho soukromí týká, nesnáším spam, takže to mi brání e-maily komukoli předat. Nicméně já takovéto služby řeším jinou e-mailovou schránkou, kde mám nastavený filtr mazající vše, kromě explicitně vyjmenovaných adres (a ty přeposílá dál).

E-mailová adresa odesílatele je přesměrovaná na můj mail, v případě dotazů nebo potíží stačí odpovědět na zaslaný e-mail, nebo lze využít kontaktní formulář na webu. A prosím, je to nekomerční a oficiálně nepodporovaná aplikace, takže může být kterákoli její část klidně chvíli nedostupná, i bez předchozího upozornění.

mikymoto

Příspěvek#18 » čtv 17. srp 2017, 17:32

Chápu správně, že pošle upozornění na inzerát obsahující klíčová slova? Něco na způsob hlídacího psa?

Lynx

Příspěvek#19 » čtv 17. srp 2017, 18:53

Momentálně posílá mail s každým novým inzerátem. Drobná výjimka - pokud je vložený inzerát potvrzený až poté, co:
1) je vložený jiný inzerát
2) proběhne kontrola na nové inzeráty (interval 5 minut),
pak tento inzerát není zahrnutý. Jde o chybu, opravu bych mohl mít hotovou zítra. O klíčových slovech jsem zatím neuvažoval.

Lynx

Příspěvek#20 » čtv 17. srp 2017, 21:42

Už by to mělo být opravené a opravil jsem i log.

mikymoto

Příspěvek#21 » pát 18. srp 2017, 08:37

No ono tech inzerátů přibývá někdy každou hodinu desítky (někdy jen 3 za den), takže by člověku chodily i desítky mailů denně. Navíc člověk většinou kouká po něčem konkrétním (střelivo konkrétní ráže, nějaká pistole,...). Já se kouknu na inzerci sám od sebe 2-3x denně když jsem u PC a "filtruju" to jen očima. Ty klíčový slova zvaž, dalo by tomu úplně jinou úroveň.

Lynx

Příspěvek#22 » pát 18. srp 2017, 08:51

Mým záměrem není udělat z toho profi aplikaci, ale přidat funkci, která mi tam chybí. Nejsem nijak spřízněný z provozovatelem, takže využívám jen toho, co jde udělat zvenčí (čtu zdrojový kód stránky; a stejně mi některé inzeráty utíkají, ještě nevím proč). Díky za tip, zkusím se nad tím filtrováním zamyslet, ale obávám se, že to chvíli potrvá. Já (zatím) filtruju v mailu.

jhora

Příspěvek#23 » pát 16. bře 2018, 14:01

Pozor, někdo asi hacknul bazar.huntingshop.cz, anitivir mi hlásí snahu vpašovat mi do kompu Coinminer (takovej malware, co na vašem kompu těží kryptoměnu pro někoho jinýho). Doporučuju nelézt tam bez aktualizovaného antiviráku. U mě se to projevuje tak, že se mi nechce načíst stránka s inzerátem a občas ani ta úvodní (někdy to jde, někdy ne).

EDIT: Provozovateli jsem právě poslal mail, snad to rychle vyřeší.

sided
moderátor

Příspěvek#24 » sob 17. bře 2018, 13:50

konec IT okénka

Killing joke

Příspěvek#25 » pon 19. bře 2018, 21:28

Zobrazují se Vám fotky?

-recon-

Příspěvek#26 » pon 19. bře 2018, 21:31

Ne

audis

Příspěvek#27 » pon 19. bře 2018, 22:25

ne

Sedmej

Příspěvek#28 » pon 19. bře 2018, 22:52

mě ano (W10, Chrome)

audis

Příspěvek#29 » pon 19. bře 2018, 23:01

audis píše:ne

ted jdou obrázky.

jhora

Příspěvek#30 » úte 20. bře 2018, 07:53

Záleží jak rychle ti prohlížeč nebo antivir stopne ten javascript, takže dokud to neodstraní, tak se to bude chovat dost náhodně. Mě se většinou ani nenačte úvodní stránka s inzeráty až do konce.

Zpět na