Obchod: Qins - Prostejov, Praha
- Marcurba
Příspěvek#1 » úte 3. lis 2015, 21:54
Nikde jsem nenasel v diskuzi obchodu tento, pomerne zajimavy, moznost vyzvednuti v Prostejove a po domluve i v Praze, co jsem se docet, tak ofiko dovozce GP, ale prodavaji daleko vice veci.
Eshop: http://eshop.qins.cz
Btw. Nekdo osobni zkusenost? Diky!
Eshop: http://eshop.qins.cz
Btw. Nekdo osobni zkusenost? Diky!
- Mikxi
Příspěvek#2 » stř 4. lis 2015, 15:25
Kupoval jsem tam nekolikrat naboje. Platba predem, vyzvednuti v Praze. Po objednavce mi volal p.Entl, potvrdil a rekl kdy to posle. Jednou mi i vybiral naboje presne dle prani (komise). Predani v Praze v kancelari na Karlove namesti po tel. domluve. Vse bez problemu a rychle.
- Georg
Příspěvek#3 » stř 4. lis 2015, 20:50
Nechal jsem si v Prostějově u pana Entla (Qins) opravit malorážku a v pohodě, bez problémů, spokojenost.
Pak jsem si tam kupoval kompík od GP na CZ 858 a taktéž spokojenost. Domluva vždy v pohodě a dle potřeby se dalo domluvit i po telefonu.
Nicméně v Prostějově není klasická prodejna, kam si člověk příjde vybírat. Já v Qinsu po internetu nikdy nic neobjednával, vždy jsem jednal prvotně po telefonu a poté osobně.
Co se týče doby opravy, tak ikdyž jsem na to nijak nespěchal, byla provedena vcelku rychle. Kompík se musel dopasovávat, ale byl jsem jasně seznámen s časovým horizontem, ale i ten byl překvapivě velmi krátký. S panem Entlem vždy dobrá domluva.
Pak jsem si tam kupoval kompík od GP na CZ 858 a taktéž spokojenost. Domluva vždy v pohodě a dle potřeby se dalo domluvit i po telefonu.
Nicméně v Prostějově není klasická prodejna, kam si člověk příjde vybírat. Já v Qinsu po internetu nikdy nic neobjednával, vždy jsem jednal prvotně po telefonu a poté osobně.
Co se týče doby opravy, tak ikdyž jsem na to nijak nespěchal, byla provedena vcelku rychle. Kompík se musel dopasovávat, ale byl jsem jasně seznámen s časovým horizontem, ale i ten byl překvapivě velmi krátký. S panem Entlem vždy dobrá domluva.
- jirka87
- bbobb
Příspěvek#7 » čtv 7. črc 2022, 19:37
Trochu ozivim tema dnesni zkusenosti, protoze vidim, ze to tu je roky bez reakce.
Kupoval jsem tam dnes pistoli, na vydejnu v Praze.
V Praze to neni normalni obchod, co by mel otevreno. Prislo mi to trochu 'underground', ale realne super. Objednam na netu, dojedu si pro to na vydejnu (coz je jen takova trezorova mistnost v panelaku), ktera ma otevreno v odpolednich/vecernich hodinach (pro mne super).
Pan na vydejne super mily a ochotny. Poradi, da tipy specificke pro konkretni zbran, nesnazi se vam nic zbytecneho prodat (chtel jsem rovnou koupit jina miridla, ale vymluvil mi je s tim, ze se delaji v ruznych vyskach a at radsi nejdriv pistoli trochu nastrelim, at pak nemusim kupovat jina, kdyby mi to litalo vysoko/nizko).
V kratkosti: super.
Kupoval jsem tam dnes pistoli, na vydejnu v Praze.
V Praze to neni normalni obchod, co by mel otevreno. Prislo mi to trochu 'underground', ale realne super. Objednam na netu, dojedu si pro to na vydejnu (coz je jen takova trezorova mistnost v panelaku), ktera ma otevreno v odpolednich/vecernich hodinach (pro mne super).
Pan na vydejne super mily a ochotny. Poradi, da tipy specificke pro konkretni zbran, nesnazi se vam nic zbytecneho prodat (chtel jsem rovnou koupit jina miridla, ale vymluvil mi je s tim, ze se delaji v ruznych vyskach a at radsi nejdriv pistoli trochu nastrelim, at pak nemusim kupovat jina, kdyby mi to litalo vysoko/nizko).
V kratkosti: super.
- foxxy2
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva