Armed.cz

risa2000

Příspěvek#61 » úte 5. říj 2021, 10:43

Líbí s mi, jak tady všichni ví, do kterýho armedu jezdí antonspelec nakupovat autem :D

morepower

Příspěvek#62 » úte 5. říj 2021, 10:55

Tak předpoklad je Praha, když se ve svých příspěvcích ptá nebo reaguje na Prahu, případně oslovuje "kolegy z Prahy"...
Řekl bych Praha 3, ale to je fuk...

antonspelec

Příspěvek#63 » úte 5. říj 2021, 20:38

Dotaz samozrejme smeroval na prodejnu v Praze, sorry ze jsem to nezminil. Zitra jedu kolem, tak se tam zkusim zastavit-sice je moc nemam rad, ale sortiment maji bezkonkurencni. Diky moc vsem za zkusenosti.

ToF

Příspěvek#64 » stř 6. říj 2021, 10:35

antonspelec: No maj tam opravdu jen pár vlastních parkovacích míst, ale doslova přes ulici je nákupní centrum Fenix a tam se dá zaparkovat vždycky. Netvrdim že to je ideální, ale dá se.

CzechJoker

Příspěvek#65 » stř 26. úno 2025, 13:40

Poslední zkušenosti z Armedem. Cokoliv jsem chtěl, nemají skladem, případně ho nemají ani zalistované. Převoz mezi prodejnami trvá neskutečně dlouho a na zboží, které bylo skladem na prodejně, jsem čekal - tedy na výzvu po objednání - 8 dnů a pak jsem tam natvrdo došel. Dali mi to, ale na etiketě bylo jméno nějakého cizího kolíka (tímto ho pozdravuji!).

Blacky

Příspěvek#66 » stř 26. úno 2025, 14:17

Mnooo já mám ted taky trosku "slabsi" zkusenost. Chtel sem magy na AR. Na webu sem si zaklikl skladem Praha. Meli 3ks 30r a 1ks 40r co sem chtel. Aby mi to nikdo nevyfoukl, tak sem si to objednal s vyzvednutim na prodejne (stejne se to musi, kvuli vyjimce A1). Bylo v pondeli. Vedel sem, ze jedu do Prahy v utery. ANO neprisla mi SMS, ze to uz je hotovo. Ale měli to mít skladem. Tj. se jim omlouvám, ze by museli udelat storno a dat mi to z regalu.

ALE!! prisel sem na prodejnu. Krome toho, ze pro magy se musi do trezoru, kde neustale nekdo osahava nejaky kvery a muze tam byt jen jeden, tak sem cekal, nez si to pán osaha a stejne nekoupí. Pak zmatek, ze mi neprisla SMS a ze maji jen 2+1 mag. Ze ten treti jede z BRNA :( Tak sem se kousl do jazyka, a mlcel. Asi 8x sem si vyslechl, ze sem mel cekat, a ze to je slozite, navic za 3ks je sleva 90Kč, kterou mi tedy uz nemuzou dát (voe 90Kč me nezajímá) a at pockam ,ze to musej v systemu zmenit. Mezitim dalsi zajemce o osahani AREX delta. No nakonec mam teda 2+1 mag, hodinu sem tam postával a dostal kázání.

No nevím jako. OK narusil sem jim jejich system, kterej neumi delat proste rezervace toho co je skladem. Navic kecá a bere skladem asi i to co maji jinde, i kdyz si zakliknete jen jednu pobocku.

Už tam nepojedu, pokud nebude jiná moznost.

Sobiho

Příspěvek#67 » stř 26. úno 2025, 16:57

Já jsem s nimi skončil... Nic pořádně skladem, neskutečný dodací lhůty, ceny nic moc a hlavně pobočka v Pardubicích... To nechtějte zažít, prodavači namistrovaní xy a rozumí tomu jak já neurochirurgii... Hele fakt už nikdy více. Zlatý K-Spol...

JirkaCV

Příspěvek#68 » stř 26. úno 2025, 21:10

Nestrašte, dneska jsem si od nich objednal mikču. Skladem u dodavatele. Ale už jsem objednával dřív, a bez problémů. Kamenný prodejny neznám.

Murphy

Příspěvek#69 » stř 26. úno 2025, 21:21

Zmatek s vyzvednutim pred vyzvanim potvrzuji. A celkem je mi to jedno, jak si to zorganizuji.
Jen mi pak prisly tri vyzvy, abych si zbozi vyzvedl a nakonec, ze objednavku zrusili jako nevyzvednutou.
Upozornil jsem je na to mailem.

MM

Příspěvek#70 » čtv 27. úno 2025, 00:18

V kamennej predajni som bol len raz uz nejaku dobu dozadu (Tabor), sice to bolo v pohode ale nemozem hodnotit ako je to inde. Inak X krat E-Shop a s tym som spokojny, zatial ziadne problemy.

Jarda.Jezek

Příspěvek#71 » čtv 27. úno 2025, 07:44

Asi se jich musím zastat. Já byl v armedu v prodejně na Praze 9 snad dvakrát, z toho naposledy před pár měsíci a normálně tam prodávali zbraně, střelivo a zároveň i ukazovali potenciálním zákazníkům. Byli velmi milí, ochotní a snažili se předvést i to, na co zákazník nevzpomněl. Pokud by tam měli to, co chci, tak si to tam rád půjdu koupit.
Vyplatí se volat na jejich linku, operátorka vám řekne, kde co je a domluvíte se na převozu.

frantisekkozisek

Příspěvek#72 » čtv 27. úno 2025, 10:46

Byl jsem asi 2x v Pardubicích, vždycky jsem měl vytvořenou objednávku. Mezi tím bylo i zboží, který bylo dostupný pouze na jiných prodejnách. Počkal jsem na výzvu k vyzvednutí (nevím už jak dlouho to trvalo, ale myslím, že to bylo docela rychlý). No a pak jsem přišel, vyzvedl, zaplatil a odešel. Nijak mě nákup u nich nepohoršil, na druhou stranu ani mě to nijak nenadchlo. Ale odešel jsem spokojenej.

Murphy

Příspěvek#73 » čtv 27. úno 2025, 10:58

Jen upresnim, kdyby to nahodou vypadalo, ze si stezuji, tak ne. Byl jsem spokojen.
Vsichni, se kterymi jsem jednal, byli ochotni a vedeli, co rikaji.

Jen jejich system opravdu predcasne vyzvednuti nedava.

Carloss

Příspěvek#74 » čtv 27. úno 2025, 15:44

Je normální, že když maj položku skladem, tak že mám očekávat dodání - na krám - za deset dní? To je už skoro jako česká počta...

Murphy

Příspěvek#75 » čtv 27. úno 2025, 15:53

Skladem, ale na ktere pobocce?

Zpět na