MWArms (Miss Wick)

Dizza

Příspěvek#16 » ned 15. pro 2024, 11:43

Tam je asi nejakej pokus o dropshipping ale velice spatnej. Realne treba nektery veci skladem mit bude ale nemyslim si ze neco zasadniho. Proste tam nic nekupovat…

frantisekkozisek

Příspěvek#17 » pon 16. pro 2024, 13:47

Kdysi jsem objednal montáž, která byla skladem. Přišel mi potvrzující mail jak od homosexuálního milence. Pak se nic nedělo, a když jsem se dotazoval jak to vypadá, tak se mocinky omlouval, že není skladem. Naštěstí jsem to kupoval na dobírku, takže bez dalších starostí.

selag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#18 » pon 16. pro 2024, 14:00

Tak já od objednání a zaplacení už dostal 5 mejlů, včetně zprávy, že právě zásilku balí a odesílá. Pak se u balíku objevilo i číslo ze zásilkovny, že mají zásilku nahlášenou a dál pak už nic. A teď už mi odmítá i hovory....... ( možnost objednat na dobírku už v e-shopu není, nebo sem ji ke své smůle přehlédl)

CzechJoker

Příspěvek#19 » pon 16. pro 2024, 19:58

Ze zájmu jsem se podíval na YT této osoby a s přihlédnutím k tomu, že si dělá úplně všechno samo, tak nějaká komunikace s dotěrným zákazníkem prostě nemá prioritu.

Jarda.Jezek

Příspěvek#20 » úte 17. pro 2024, 06:52

Tak jsem se aspoň podíval na web této prodejny a hned první věc, co se mi ukázala, byla reklama hlásající "Limit 9mm - Na prodejně". Tak to jistě uznáte, že moji pozornost upoutalo.

Jal jsem se tedy hledat, kde ona prodejna je. Během hledání jsem se dozvěděl, že na jednom místě je vše, co potřebuji k AR15. Sice velkohubé, ale podle zdejších příspěvků nepochybné.

Další záblesk - Profesionální... Jak jinak?

A už je to tady, kámen mi spadl ze srdce. Opava. Uff. To naštěstí nehrozí, že bych tam jel. Dál už to být snad ani nemohlo.

Ale i kdyby, tak parkovat prý mám u Lídlu.

Jasně, až si pojedete do Opavy do prodejny MWArms pro Limity, logicky parkujte u Lidlu, protože nejlíp se podniká na cizím majetku. Profesionálně. Ale třeba platí Lidlu nájem za část parkoviště... Nechme zde tu možnost až do jejího vyvrácení.

CzechJoker

Příspěvek#21 » úte 17. pro 2024, 08:47

A tak to parkování u Lidlu je to nejmenší, ne? BTW i u toho Lidlu může být a často už je parkování zpoplatněné. Já když jedu pracovně do Opavy, parkuju u Alberta, protože prostě není kam jinam to auto dát a tohle parkoviště je nejblíž, byť cca půl kilometru. A když už tam jsem, tak tam i nakoupím.

Dělejme si legraci z velkoústé sebepropagace, kritizujme lži, ale tohle neřešme.

kolombo

Příspěvek#22 » úte 17. pro 2024, 08:59

Při nákupu nábojů se parkuje přímo u dveří, pokud vím.
Jinak snad jen když jdu pro jednu krabičku ...

CzechJoker

Příspěvek#23 » úte 17. pro 2024, 09:08

Vzpomínám si, že jsem jel letos kolem a zrovna tady se moc rozumně parkovat nedá. Pokud ovšem člověk není jelito.

selag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#24 » čtv 19. pro 2024, 09:56

Právě dorazil balíček a v něm všechno, jak bylo objednáno. Sice skoro za 14 dnů ( a několik slibů, že už to je a bude hned) ale dobrý.

CzechJoker

Příspěvek#25 » čtv 19. pro 2024, 10:04

Ne, to opravdu není dobré. Chválit osobu, která prokazatelně lže? Skladem znamená fyzicky ve skladu v prodejně, ne někde v holandském skladu Aliexpresu. Reálně tato osoba lživě tvrdí, že má věci skladem, pravděpodobně zinkasuje všechny peníze předem včetně svého zisku a teprve potom zboží objedná. Prodejce je v pohodě, maximálně zákazníkům posílá některé z předpřipravených emailů s tvrzením, že je to na cestě apod. Za sebe jsem rád, že to tady proběhlo a vím, že zde nejen nic neobjednám, ale ani se sem nepůjdu fyzicky podívat. Já jsem zákazník, já držím peníze a já nejsem někdo, koho bude někdo jen tak ojebávat. Klidně to může dělat na jiné, ale já mám jasno. Skladem znamená skladem, jedna lež a konec.

LK

Příspěvek#26 » sob 28. pro 2024, 17:10

Web ma fajn. Libi se mi, ze ma hodne veci skladem - hlavne dilu na AR, samozrejme mistni zkusenosti neumim posoudit. A jestli je nema k dispozici, tak je to fakt divne.

Na kanal jsem koukl.

https://www.youtube.com/watch?v=K4fWtjuAnSg

Nelibili se mi, ze neukazuje veci ktere kritizuje na DD a soucasne rika, ze je "hanit verejne nechce" a pritom vlastne je verejne hani. Pokud ma fotky hlavni, tak to ma zverejnit.

Promuje Stag Arms za 100k aby pak rekla, ze se tomu trepe hlaven.

Cela pasaz ohledne spouste mi prijde divna. Vlastne promuje sportovni spoust do pracovni zbrane a nedomysli dusledky, kdy muze byt spoust aktivovana a prezentuje, ze jediny zpusob je spatna trigger disciplina. No nevim.

Jinak videa jsou pekne udelane a odsejpaji.

CzechJoker

Příspěvek#27 » ned 5. led 2025, 17:21

film

Příspěvek#28 » pon 6. led 2025, 16:15

autorka článku asi čte toto forum

Jarda.Jezek

Příspěvek#29 » pon 6. led 2025, 17:54

Asi bylo třeba přiživit reklamu. Sejde z očí - sejde z mysli. Škoda, že se to znovu otevírá, mohlo sejití z mysli být dokonalejší.

hunter240

Příspěvek#30 » stř 15. led 2025, 10:42

Škoda, že jsem si toto co zde píšete nepřečetl dříve. Mám u ní/něj, objednávku už přes týden a stále čekám. V pondělí mi přišel mail, že zásilku balí. No a zatím se nic neděje. Když jsem jí/mu volal, tak byl/la naštvaná/ný, že prý je na to sám/ma a, že toho má hodně. Za mě strašný

Zpět na