střelnice - Ostrava
- KITTbx
- Bydliště: Ostrava ______________________ člen sdružení LEX www.gunlex.cz
Příspěvek#16 » pát 3. čer 2011, 16:18
Samotné zkoušky a v mém případě i (pouze) seznámení se zbraní a cvičnou střelbu, jsem absolvoval v Corradu, myslím si, že si nikdo z účastníků nemůže stěžovat, výklad a zkušební střelba OK, ošizen při střelbě nebyl nikdo a přiznám se, že brokovnice byla opravdu silný zážitek 
Původně jsem chtěl dělat v Bělé, ale bohužel střelnice, měnila majitele, takže nebyla patřičná licence. No a cenově, možná je to jinde levnější, ale z 90tých let se znám s p. Žurovcem, tak jsem nakonec zvolil Corrado.
Corrado

Původně jsem chtěl dělat v Bělé, ale bohužel střelnice, měnila majitele, takže nebyla patřičná licence. No a cenově, možná je to jinde levnější, ale z 90tých let se znám s p. Žurovcem, tak jsem nakonec zvolil Corrado.
Corrado
- oncek1
-
Flightmaster - Příspěvky: 5
- Flightmaster
Příspěvek#18 » pát 28. říj 2011, 08:33
Před rokem jsem hledal vhodnou střelnici, pod kterou bych získal zbrojní průkaz a na střelnici Patriot jsem z nějakého záhadného důvodu nenarazil. Přípravný kurz a samotnou zkoušku jsem absolvoval u p. Žurovce na střelnici Corrado. Vše proběhlo v pořádku, žádné nepříjemnosti se nekonaly. Vše potřebné nám "studentům" vysvětlil a ukázal. Pokud je snad o nějakou tu stovku dražší než Patriot, což jsem ale nezkoumal, vem to čert. Já jsem byl s "Corradem Žurovcem" spokojen. 

- Hosovnik
Příspěvek#19 » pát 11. lis 2011, 19:07
Měl bych zkušenost ohledně Corrada. Bohužel pan Žurovec, ač je sympaťák, tak mě velice zklamal.
Základní kurz - Cena vysoká, střílení a prezentace zbraní super, pan Žurovec ví o čem mluví. Ale protože musí krom školení i prodávat, tak neustále odbíhal do krámu, začátky se opozdily klidně i o půl hodiny, takže už bych do toho za ty prachy nešel.
Koupě nové zbraně. Výhodou je ošahání zbraní, ale co se týče zbraně, tak cena +10% oproti konkurenci kolem.
A poslední kapkou bylo "objednání" blbého lapače diabolků. Věc za 300 , čekám na ni už čtvrtý týden, přstože už jsem to dvakrát urgoval. Z eshopu koupeno sice s přirážkou 50,-Kč za poštovné, ale od objednání za 4 dny.
Celkově. Zkušenosti a rady super, ale přístup k zákazníkovi nic moc. Pokud tedy asi neobjednávám za 30k+.
Základní kurz - Cena vysoká, střílení a prezentace zbraní super, pan Žurovec ví o čem mluví. Ale protože musí krom školení i prodávat, tak neustále odbíhal do krámu, začátky se opozdily klidně i o půl hodiny, takže už bych do toho za ty prachy nešel.
Koupě nové zbraně. Výhodou je ošahání zbraní, ale co se týče zbraně, tak cena +10% oproti konkurenci kolem.
A poslední kapkou bylo "objednání" blbého lapače diabolků. Věc za 300 , čekám na ni už čtvrtý týden, přstože už jsem to dvakrát urgoval. Z eshopu koupeno sice s přirážkou 50,-Kč za poštovné, ale od objednání za 4 dny.
Celkově. Zkušenosti a rady super, ale přístup k zákazníkovi nic moc. Pokud tedy asi neobjednávám za 30k+.
- wizard-ov
- Omnislash
Příspěvek#21 » stř 25. črc 2012, 00:07
nerad ozivuji polomrtva temata, jen by me zajimalo, pri vsech tech zminkach tady, ze jste si vybirali strelnici a delali na ni zkousky (at uz corrado, patriot nebo belou) - mate na mysli vyber strelnice pro nejaky pripravny kurz? konkretni strelnici pro konani zkousky preci neovlivnujete a je na rozhodnuti pcr. nebo jsem neco prehlednul?
- wizard-ov
- mercedes777
- mercedes777
Příspěvek#23 » pát 3. srp 2012, 18:58
Delal jsem kurz a zkousku na strelnici Corrado, Marcel Zurovec prodaval
a skoleni, strelbu a rozborku-zborku mou zenu a mne ucil Renek, Marceluv pomocnik
. Vse probehlo v nejlepsim poradku. Nesel bych nikde jinde, profesionalni pristup, sice o malo drazsi, ale v pohode.

- OndrasFM
- radimsuchanek
- Kontaktovat uživatele:
- radimsuchanek
- OndrasFM
- Patrik
- KITTbx
- Bydliště: Ostrava ______________________ člen sdružení LEX www.gunlex.cz
Příspěvek#30 » sob 24. lis 2012, 09:47
Dovolím si to trošku upravit/přirovnat.
Patriot je útulný komorní klub, pro členy. Náhodný kolemjdoucí či nováček je mírně překvapen prostředím, jakousi rodinnou pohodou a pochopitelně pohledy osazenstva.
Stará Bělá, je velká otevřená střelnice (de facto jediná otevřená veřejnosti, není SSK), ale vše je udělej si sám, postav, dones, zalep, zajdi. Takže když střílí více lidí, musí se dohodnout na výměnu terčů. Je odlehlejší, ale dá se střílet brokama na „ptáčky“.
Čeká je ještě hodně práce a také mají v současnosti potíže s obyvateli přilehlé ulice.
Corrado, komerční střelnice = KOMEREČNÍ, takže dělají to nejen pro zábavu, ale také z toho chtějí něco mít. Půjčování ochranných prostředků je zpoplatněno (v Patriotu také),záslepky jsou tzv. v ceně. Možnost za poplatek zapůjčení velkého množství zbraní. Možnost porady nebo čehokoliv s puškařem. Laserová střelnice atd. atd.
Je pravda mírně neosobní, jenže to má své důvody, já je respektuji.
Já upřednostňuji, Corrado (asi proto, že znám Marcela Žurovce), přijdu vybouchám jednou za 3 měsíce 50 až 100 ran, pokecám, zaplatím a jdu domů.
S puškou, ovšem půjdu na venkovní střelnici, Jinak na žádné uzavřené se mi nestřílí dobře, vadí mi umělé osvětlení, nějak mne to tam nebaví.
Snad jediná uzavřená, byla Pražská na kterou mne vzal kamarád Ladik alias Teddis, už nevím jméno (kousek byl Albert), byla super osvětlená a střílelo se mi tam opravdu fajn.
BTW: pochopitelně máme ještě střelnici v Ov-Porubě = SSK, tu neznám.
Patriot je útulný komorní klub, pro členy. Náhodný kolemjdoucí či nováček je mírně překvapen prostředím, jakousi rodinnou pohodou a pochopitelně pohledy osazenstva.
Stará Bělá, je velká otevřená střelnice (de facto jediná otevřená veřejnosti, není SSK), ale vše je udělej si sám, postav, dones, zalep, zajdi. Takže když střílí více lidí, musí se dohodnout na výměnu terčů. Je odlehlejší, ale dá se střílet brokama na „ptáčky“.
Čeká je ještě hodně práce a také mají v současnosti potíže s obyvateli přilehlé ulice.
Corrado, komerční střelnice = KOMEREČNÍ, takže dělají to nejen pro zábavu, ale také z toho chtějí něco mít. Půjčování ochranných prostředků je zpoplatněno (v Patriotu také),záslepky jsou tzv. v ceně. Možnost za poplatek zapůjčení velkého množství zbraní. Možnost porady nebo čehokoliv s puškařem. Laserová střelnice atd. atd.
Je pravda mírně neosobní, jenže to má své důvody, já je respektuji.
Já upřednostňuji, Corrado (asi proto, že znám Marcela Žurovce), přijdu vybouchám jednou za 3 měsíce 50 až 100 ran, pokecám, zaplatím a jdu domů.
S puškou, ovšem půjdu na venkovní střelnici, Jinak na žádné uzavřené se mi nestřílí dobře, vadí mi umělé osvětlení, nějak mne to tam nebaví.
Snad jediná uzavřená, byla Pražská na kterou mne vzal kamarád Ladik alias Teddis, už nevím jméno (kousek byl Albert), byla super osvětlená a střílelo se mi tam opravdu fajn.
BTW: pochopitelně máme ještě střelnici v Ov-Porubě = SSK, tu neznám.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí