obchod: Tuza
-
ZbraneKvalitneCZ - Příspěvky: 1015
- Kontaktovat uživatele:
- ZbraneKvalitneCZ
- Antony30011
- Antony30011
Příspěvek#2 » pon 26. zář 2016, 20:12
Dnes jsem navstivil. Celkem mala a zastrcena prodejna - i kdyz vedle centra. Obsluha velmi mila, poradi, pokeca. Kupoval jsem pouzdro Dasta a cisteni Boresnake. Povidal ze umi objednat i Falco. Zbrani hodne pouzitych, par novych. Hodne obranych prostredku - pepraky, boxery atd. Zbrane kat D. Vedle v ksefte a oblecenim sem nebyl. Za me palec hore
- moony666
Příspěvek#7 » čtv 29. zář 2016, 12:54
mám panty vlevo, nevím jestli to jde na přání prohodit, ale vzhledem k tomu, že dělají i trezory na přání, tak to asi problém není. Na skříni se nepokazilo, na skříni jsem si pokazil já - jak jsem celej nadrženej, že pojedu na střelnici rval klíček do zámku, tak jsem si rozloupl takovej ten ozdobnej krycí štítek
. Tak jsem jim napsal a za tři dny byl štítek na poště, platil jsem pouze poštu...
Je to brutální kovařina, tam něco rozbít by dalo asi hodně práce...

Je to brutální kovařina, tam něco rozbít by dalo asi hodně práce...
- selag
Příspěvek#9 » pát 24. lis 2017, 19:19
Prodejna Zbraní a střeliva
Mgr. Jiří Tuza
Mlýnská 9
http://www.lovecke-zbrane.eu/
Dnes kolem 10 hod. návštěva této prodejny. V krámě dva zákazníci, jsem třetí, prodavač telefonuje a nemá o nás zájem. Těžko říct, jak dlouho to trvá… když čekáte, tak se to zdá věčnost prodavač končí hovor a obslouží prvního. Opět mu zvoní mobil a prodavač začíná řešit výstavbu domku, dovídáme se, kudy povede kanalizace, kam má řemeslník přivést vodu a další detaily z probíhající výstavby sídla prodavače. Po nějakém čase sem to už nevydržel volám na prodavače: „ Haló, my jsme tady, Vaši zákazníci… neseme Vám peníze….“ Prodavač povolává ze zázemí paní a dál řeší rodinné sídlo. Nešťastná paní říká, že nám nejspíš moc nepomůže, že o tom nic neví. Vznáším dotaz na prach BA 10. Nešťastná paní odchází hledat do zázemí, prodavač stále telefonuje ☹ Paní se vrací, že nemůže nic najít, ale v tom okamžiku se na mě usmálo štěstí. Prodavač končí hovor a ptá se, co bych potřeboval. Na můj dotaz po BA 10 odpovídá NEMÁME a tak po příjemně strávených cca 15 minutách odcházím s rozhodnutím, že už NIKDY VÍCE!!!
Mgr. Jiří Tuza
Mlýnská 9
http://www.lovecke-zbrane.eu/
Dnes kolem 10 hod. návštěva této prodejny. V krámě dva zákazníci, jsem třetí, prodavač telefonuje a nemá o nás zájem. Těžko říct, jak dlouho to trvá… když čekáte, tak se to zdá věčnost prodavač končí hovor a obslouží prvního. Opět mu zvoní mobil a prodavač začíná řešit výstavbu domku, dovídáme se, kudy povede kanalizace, kam má řemeslník přivést vodu a další detaily z probíhající výstavby sídla prodavače. Po nějakém čase sem to už nevydržel volám na prodavače: „ Haló, my jsme tady, Vaši zákazníci… neseme Vám peníze….“ Prodavač povolává ze zázemí paní a dál řeší rodinné sídlo. Nešťastná paní říká, že nám nejspíš moc nepomůže, že o tom nic neví. Vznáším dotaz na prach BA 10. Nešťastná paní odchází hledat do zázemí, prodavač stále telefonuje ☹ Paní se vrací, že nemůže nic najít, ale v tom okamžiku se na mě usmálo štěstí. Prodavač končí hovor a ptá se, co bych potřeboval. Na můj dotaz po BA 10 odpovídá NEMÁME a tak po příjemně strávených cca 15 minutách odcházím s rozhodnutím, že už NIKDY VÍCE!!!
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí