02.07.2009 - VI. Days of Truth a VII. MČR - Western

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Wojtyla

Příspěvek#1 » úte 26. kvě 2009, 18:05

2. 7. 2009 - VI. DAYS of TRUTH a VII. Mistrovství ČR V kovbojské akční střelbě "OPAŘANY 2009"

místo: OPAŘANY - 2.- 4.07. 2009
Loc: 49°24'1.205"N, 14°28'9.708"E

DETAILY ZDE

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » úte 26. kvě 2009, 23:34

Wojtyla:
copak copak že bych tě přehlédl v přihlášených??

Wojtyla

Příspěvek#3 » stř 27. kvě 2009, 09:01

no asi jsi mě přehlédl... přihlášenej jsem..:-) a co ty už ses přihlásil?

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » stř 27. kvě 2009, 10:55

čoveče já pokud to dobře vše klapne, tak bych chtěl dát pár klubovek do konce roku a pak se uvidí mám toho letos fakt strašně moc a nějak to nestíhám, ale není vyloučeno že se přijedu podívat jak s tatíkem válčíte mezi elitou.

Wojtyla

Příspěvek#5 » ned 5. črc 2009, 11:55

tákže chlapi, ME /MČR pro mě předevšim OBROVSKÁ zkušenost ve všech směrech...
možnost vidět střelce kategorie do které se asi nikdy nedostanu, koukat jak to střílejí, jak mění kvéry, no prostě všechno...
možnost zjistit, že při maximálním soustředění dokážu střílet výrazně nad své dosavadní možnosti...
nadruhou stranu možnost poznat jak strašně důležitá je psychika (druhej den jsem si šel nafackovat do lesa abych se zbavil pocitu, že neumim vzít kver do ruky), udržení soustředění a nepřipouštění si špatně odstřílené stage....v životě jsem na stage nedostal procedurální penalizaci, za tyhle tři dny jsem dostal tři (najednou člověk kolikrát neví co za kver má vzít do ruky)...
možnost potvrdit si že terč nejni nikdy dost blízko a dost velkej aby se nedal minout....
možnost zjistit svoje limity...
v neposlední ředě také možnost zjistit limity vercajku kterym střílíte...
další věc je, že za ty tři dny co se střílelo máte možnost bezprostředně změnit si některé věci hned druhý den a vidět zlepšení...

na závěr snad - každému bych doporučil zkusit si nějaké větší závody odstřílet, koukat na to nestačí, je třeba to zažít na stage...

...je předemnou zas kupa práce na sobě samém...

medajli mi nedajli, takže umístění v rámci MČR a ME zatím nevím...až to bude na internetu....

no a tady jedna satge která se mi celkem povedla...ten tlustej pán co střílí - to jsem já:-)

http://www.youtube.com/watch?v=5ka5blaGczc

Jovah

Příspěvek#6 » ned 5. črc 2009, 15:50

Střílení ti šlo pěkně, ale naprosto mně odkecalo to jak ses zbláznil. To je perfektní :)

Missak

Příspěvek#7 » ned 5. črc 2009, 16:07

chtěl jsem to dát do střeleckých fotek, ale sem se to hodí lépe. Jinak jako nezávislému pozorovateli se mi tam i přes menší nepřízeň počasí hodně líbilo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Wojtyla

Příspěvek#8 » ned 5. črc 2009, 23:32

Jovah píše:Střílení ti šlo pěkně, ale naprosto mně odkecalo to jak ses zbláznil. To je perfektní :)

nechápu část "jak ses zbláznil"?:-)

aha - už mi to došlo...myslíš to druhý video na jůťůbu:-)

Jovah

Příspěvek#9 » pon 6. črc 2009, 08:29

Jo, to. Oba jste dobrý, ale pejsek je k sežrání.

Zpět na