12.08.2012 - Závod LOS: MPI CZ CUP - 3.kolo + vyhlášení

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#61 » pon 13. srp 2012, 22:02

Také se neuvědomuju, že by bylo řečeno, že u neterče se bude počítat celá plocha papíru. Už na úvodním briefingu bylo zmiňována průstřelnost a neprůstřelnost. další odlišení nikoliv.

cmk: Pravidla by měl zejména znát rozhodčí. I když také jsem se ujistit a totéž měl udělat rozhodčí.

vlasten: Bábu jsi dostal oprávněně, protože ad 1 jarešák nemá perforaci u okraje a ad 2 kdyby se u jarešáka počítaly jako bába jen hodnocené zóny, tak by nemělo cenu ho tam ani dávat. :) Navíc to bylo zcela jistě řečeno při briefingu situace. To je základ.

izo: takhle mě prásknout. Už vím, proč mi to nešlo. ;)

HV: Honzo, brýle jsi mu vracel.

Organizátoři: pěkné počasí, pěkné situace, po úpravě dobrá organizace, příjemné strávený den. Díky
Akorát mě s..e, že si kvůli tombole budu muset pořídit AR 15, vytáhnul jsem si boresnake na 5,56. :x

Ptak

Příspěvek#62 » pon 13. srp 2012, 22:16

No ono to pravidlo, ze se hodnoti jako baba az zasah hodnocene zony ma silne zduvodneni. Takovy zasah je totiz jasne videt a nehrozi tolik jeho prehlednuti a zapocteni neopravnene jinemu strelci. Coz se muse stat u zasahu, ktery jen malinko lizne okraj terce a rozhodci ho muze prelednout. No a pak si ho treba vsimne az u nektereho dalsiho strelce a nespravedlnost je na svete :-)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

HV

Příspěvek#63 » úte 14. srp 2012, 06:15

coffee: AR-ka se vždycky hodí, přeci se toho boresnaku jen tak pro nic za nic nebudeš zbavovat :)
add brýle: Brýle byly nalezeny ale díky za postřeh

vlasten

Příspěvek#64 » úte 14. srp 2012, 13:00

coffee: ja tu babu vubec nezpochybnuju. Ja s tim souhlasim, bylo to spravne. Ale uvedl jsem to jako priklad, kde je to diky perforacim uprostred logicteji videt. ;)

Zpět na