12.08.2012 - Závod LOS: MPI CZ CUP - 3.kolo + vyhlášení

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

MichalAdam

Příspěvek#31 » pát 10. srp 2012, 18:01

Ok,beru,takže sázka.Do 19.00 hodin včetně vyhlášení a tomboly.. :D

MichalAdam

Příspěvek#32 » pát 10. srp 2012, 18:05

Já,ale stále věřím,že vše bude už v 17.00 hotové.sázka je,ale do 19.00

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#33 » pát 10. srp 2012, 18:16

Musím se také ozvat s prudičským hlasem ke 4 squadům. Dvacet střelců je moc. Zážitek ze závodu bude ten, že se celý den jen nekonečně čeká. Jednoduchým propočtem odhaduji, že jednomu střelci bude trvat pobyt na situaci 3 minuty (příprava, střílení, vyhodnocení, lepení, připočítán brífink a blbé kecy). Což znamená, že si vystřelím max. 1x za hodinu. A to sebezkušenější rozhodčí nepostrčí. Krát 8 situací ....
To se tedy hlásím jako rozhodčí, protože radši pomůžu a navíc mít odstřílený závod za 1,5 hod. je výrazně lepší, než se u 6. situace ani nezvednout ze židle. :crazy:

Upozorňuji na chybu v harmonogramu - s úvodním brífinkem do 10.30 se asi v 10.00 střílet nezačne. Takže Kuba má dost slibnou a reálnou naději na ten šampus. :clap:

kuba

Příspěvek#34 » pát 10. srp 2012, 18:31

adis: okej jedna bohemka aspon ne nejaky patoky prosim :D

Ptak

Příspěvek#35 » pát 10. srp 2012, 18:54

Nechci zde polemizovat s organizatory, proc tuto zasadni zmenu udelali. Faktem ale je, ze ten zavod bude koncit podle meho odhadu kolem osme a vyhlaseni vcetna tomboly skonci kolem devate. Klidne se Michale vsadim o sampanske. Za sebe rikam: Dekuji, ale o toto nemam zajem! Prave kvuli velkym squadum jsem v podstate prestal jezdit Cekanice. Argumentovat zde brokovym mistrovstvim IPSC je mirne receno demagogie. Tam to organizatori udelali kvuli slabe ucasti strelcu a snaze usetrit naklady na rozhodci. Takze si posledni kolo MPI Cupu a Poharu LOSu odpustim :oops:

MichalAdam

Příspěvek#36 » pát 10. srp 2012, 19:00

rád bych si s váma dopisoval celou noc,ale mám jiný program a zítra taky..
Sázka byla stanovena,jak to dopadne,uvidíme v Opařanech.
opravovat v propozicích čas bohužel nemohu,takže požádám cmk ať to hodí do latě
(začátek závodu v 10.30 - konec v 17.00),díky.

vlasten

Příspěvek#37 » pát 10. srp 2012, 19:04

Koukam, ze za chvili budou ty squady polovicni...
:(

Vemte to jako spolecenskou udalost. Proste si vic pokecate, date klobasu navic a priste uz bude po novem skoleni rozhodcich a snad nas bude na nejakou chvili dost.

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#38 » pát 10. srp 2012, 19:10

Michale, nejde o opravování propozic, ale popřemýšlení nad organizací. Konec v 17. 00 bude jen, když řada natěšených raději nepřijede. Což zase nepotěší vás. Proto nabízím pomoc a snad se najde někdo další.
Nekažte si takto dojem z vašich dosavadních velice dobrých závodů.

MichalAdam

Příspěvek#39 » pát 10. srp 2012, 19:20

Tak ješte jednou a naposled!4 squady jsou z důvodu co jsem psal.
Dále doplním,že ty squady se můžou na dané dvojsituaci rozdělit na 2 squady,ale na 1-2 situací to nelze.jedna situace bude otevřená,2tajná(je to co bylo ve Slaným)
Přihlásit se k rozhodčím mohl asi každý kdo se registroval.I ti vyškolení.Osobně jsem obvolával lidi a někteří jedou na dovolenou,jiní si chtějí vylepšit postavení v poháru.Já to respektuju,ale musím na danou situaci nějak reagovat.Momentálně mám seznam rozhodčích i s jednotlivým rozdělením.Takže ten čas co jsem psal neni moje fatamorgana,ale jasná představa z předchozích závodů..

Ptak

Příspěvek#40 » pát 10. srp 2012, 19:30

Michale, priznam se, ze ted uz tomu vubec nerozumim. Pokud se na 6 situacich z 8mi rozdeli squad na dva, tak jste mohli udelat 6-7 squadu a bylo by to asi realnejsi. Kolik je tedy rozhodcich? Tak jak to je ted napsane (tj 4 squady) je nerealne dostrilet v 17. To je zavadejici udaj. Nevim, jake rozhodci jsi obvolaval, ale v mem okoli asi nikoho. Pokud by ses mi ozval, ze hrozi takove prodlouzeni zavodu, asi bych nabidl pomoc. I kdyz nevim, jak bude reseno strileni rozhodci, kdyz jsou tajne situace.

Ptak

Příspěvek#41 » pát 10. srp 2012, 19:55

Tak snad posledni prispevek. Mluvil jsem s Michalem a objasnil mi to. Bude se strilet 6 samostatnych situaci a jedna dvojsituace. To samozrejme zasadne meni cely pohled na vec. Mozna mohli udelat 7 squadu a bylo by to ok, ale to snad tolik nevadi. Kazdopadne to znamena, ze to pujde celkem svizne a asi ten sampus prohraju :evil:
Takze v nedeli jedu do Oparan pratele!

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#42 » pát 10. srp 2012, 20:42

Vlasto, většina z nás tak tyto závody bere, ale nikoho nebaví prosedět závody. Už nějaký rok jezdím po závodech a při počtu nad 12-14 střelců je to děsivě nutné. Stále jen čekáš... Sezením ztuhneš a to střílení pak moc nebaví.

vlasten píše:Koukam, ze za chvili budou ty squady polovicni...
:(

Vemte to jako spolecenskou udalost. Proste si vic pokecate, date klobasu navic a priste uz bude po novem skoleni rozhodcich a snad nas bude na nejakou chvili dost.

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#43 » pát 10. srp 2012, 20:46

Jo, taky mám asi utajené číslo.

Uvidíme se na střelnici.

Ptak píše:Michale, priznam se, ze ted uz tomu vubec nerozumim. Pokud se na 6 situacich z 8mi rozdeli squad na dva, tak jste mohli udelat 6-7 squadu a bylo by to asi realnejsi. Kolik je tedy rozhodcich? Tak jak to je ted napsane (tj 4 squady) je nerealne dostrilet v 17. To je zavadejici udaj. Nevim, jake rozhodci jsi obvolaval, ale v mem okoli asi nikoho. Pokud by ses mi ozval, ze hrozi takove prodlouzeni zavodu, asi bych nabidl pomoc. I kdyz nevim, jak bude reseno strileni rozhodci, kdyz jsou tajne situace.

tom

Příspěvek#44 » ned 12. srp 2012, 17:59

Velmi pěkný závod, bez zbytečných kvízů, palec nahoru. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ptak

Příspěvek#45 » ned 12. srp 2012, 18:06

Souhlasim. Po docela dlouhe dobe opravdu pekny LOS zavod bez zaludnosti. Pestre a hezke stage a povedena tajna. A Michal ma u me sampus :)

Zpět na