12.08.2012 - Závod LOS: MPI CZ CUP - 3.kolo + vyhlášení
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- coffee
Příspěvek#33 » pát 10. srp 2012, 18:16
Musím se také ozvat s prudičským hlasem ke 4 squadům. Dvacet střelců je moc. Zážitek ze závodu bude ten, že se celý den jen nekonečně čeká. Jednoduchým propočtem odhaduji, že jednomu střelci bude trvat pobyt na situaci 3 minuty (příprava, střílení, vyhodnocení, lepení, připočítán brífink a blbé kecy). Což znamená, že si vystřelím max. 1x za hodinu. A to sebezkušenější rozhodčí nepostrčí. Krát 8 situací ....
To se tedy hlásím jako rozhodčí, protože radši pomůžu a navíc mít odstřílený závod za 1,5 hod. je výrazně lepší, než se u 6. situace ani nezvednout ze židle.
Upozorňuji na chybu v harmonogramu - s úvodním brífinkem do 10.30 se asi v 10.00 střílet nezačne. Takže Kuba má dost slibnou a reálnou naději na ten šampus.
To se tedy hlásím jako rozhodčí, protože radši pomůžu a navíc mít odstřílený závod za 1,5 hod. je výrazně lepší, než se u 6. situace ani nezvednout ze židle.

Upozorňuji na chybu v harmonogramu - s úvodním brífinkem do 10.30 se asi v 10.00 střílet nezačne. Takže Kuba má dost slibnou a reálnou naději na ten šampus.

- Ptak
Příspěvek#35 » pát 10. srp 2012, 18:54
Nechci zde polemizovat s organizatory, proc tuto zasadni zmenu udelali. Faktem ale je, ze ten zavod bude koncit podle meho odhadu kolem osme a vyhlaseni vcetna tomboly skonci kolem devate. Klidne se Michale vsadim o sampanske. Za sebe rikam: Dekuji, ale o toto nemam zajem! Prave kvuli velkym squadum jsem v podstate prestal jezdit Cekanice. Argumentovat zde brokovym mistrovstvim IPSC je mirne receno demagogie. Tam to organizatori udelali kvuli slabe ucasti strelcu a snaze usetrit naklady na rozhodci. Takze si posledni kolo MPI Cupu a Poharu LOSu odpustim 

-
MichalAdam - Příspěvky: 191
- MichalAdam
- vlasten
- coffee
Příspěvek#38 » pát 10. srp 2012, 19:10
Michale, nejde o opravování propozic, ale popřemýšlení nad organizací. Konec v 17. 00 bude jen, když řada natěšených raději nepřijede. Což zase nepotěší vás. Proto nabízím pomoc a snad se najde někdo další.
Nekažte si takto dojem z vašich dosavadních velice dobrých závodů.
Nekažte si takto dojem z vašich dosavadních velice dobrých závodů.
-
MichalAdam - Příspěvky: 191
- MichalAdam
Příspěvek#39 » pát 10. srp 2012, 19:20
Tak ješte jednou a naposled!4 squady jsou z důvodu co jsem psal.
Dále doplním,že ty squady se můžou na dané dvojsituaci rozdělit na 2 squady,ale na 1-2 situací to nelze.jedna situace bude otevřená,2tajná(je to co bylo ve Slaným)
Přihlásit se k rozhodčím mohl asi každý kdo se registroval.I ti vyškolení.Osobně jsem obvolával lidi a někteří jedou na dovolenou,jiní si chtějí vylepšit postavení v poháru.Já to respektuju,ale musím na danou situaci nějak reagovat.Momentálně mám seznam rozhodčích i s jednotlivým rozdělením.Takže ten čas co jsem psal neni moje fatamorgana,ale jasná představa z předchozích závodů..
Dále doplním,že ty squady se můžou na dané dvojsituaci rozdělit na 2 squady,ale na 1-2 situací to nelze.jedna situace bude otevřená,2tajná(je to co bylo ve Slaným)
Přihlásit se k rozhodčím mohl asi každý kdo se registroval.I ti vyškolení.Osobně jsem obvolával lidi a někteří jedou na dovolenou,jiní si chtějí vylepšit postavení v poháru.Já to respektuju,ale musím na danou situaci nějak reagovat.Momentálně mám seznam rozhodčích i s jednotlivým rozdělením.Takže ten čas co jsem psal neni moje fatamorgana,ale jasná představa z předchozích závodů..
- Ptak
Příspěvek#40 » pát 10. srp 2012, 19:30
Michale, priznam se, ze ted uz tomu vubec nerozumim. Pokud se na 6 situacich z 8mi rozdeli squad na dva, tak jste mohli udelat 6-7 squadu a bylo by to asi realnejsi. Kolik je tedy rozhodcich? Tak jak to je ted napsane (tj 4 squady) je nerealne dostrilet v 17. To je zavadejici udaj. Nevim, jake rozhodci jsi obvolaval, ale v mem okoli asi nikoho. Pokud by ses mi ozval, ze hrozi takove prodlouzeni zavodu, asi bych nabidl pomoc. I kdyz nevim, jak bude reseno strileni rozhodci, kdyz jsou tajne situace.
- Ptak
Příspěvek#41 » pát 10. srp 2012, 19:55
Tak snad posledni prispevek. Mluvil jsem s Michalem a objasnil mi to. Bude se strilet 6 samostatnych situaci a jedna dvojsituace. To samozrejme zasadne meni cely pohled na vec. Mozna mohli udelat 7 squadu a bylo by to ok, ale to snad tolik nevadi. Kazdopadne to znamena, ze to pujde celkem svizne a asi ten sampus prohraju
Takze v nedeli jedu do Oparan pratele!

Takze v nedeli jedu do Oparan pratele!
- coffee
Příspěvek#42 » pát 10. srp 2012, 20:42
Vlasto, většina z nás tak tyto závody bere, ale nikoho nebaví prosedět závody. Už nějaký rok jezdím po závodech a při počtu nad 12-14 střelců je to děsivě nutné. Stále jen čekáš... Sezením ztuhneš a to střílení pak moc nebaví.
vlasten píše:Koukam, ze za chvili budou ty squady polovicni...
Vemte to jako spolecenskou udalost. Proste si vic pokecate, date klobasu navic a priste uz bude po novem skoleni rozhodcich a snad nas bude na nejakou chvili dost.
- coffee
Příspěvek#43 » pát 10. srp 2012, 20:46
Jo, taky mám asi utajené číslo.
Uvidíme se na střelnici.
Uvidíme se na střelnici.
Ptak píše:Michale, priznam se, ze ted uz tomu vubec nerozumim. Pokud se na 6 situacich z 8mi rozdeli squad na dva, tak jste mohli udelat 6-7 squadu a bylo by to asi realnejsi. Kolik je tedy rozhodcich? Tak jak to je ted napsane (tj 4 squady) je nerealne dostrilet v 17. To je zavadejici udaj. Nevim, jake rozhodci jsi obvolaval, ale v mem okoli asi nikoho. Pokud by ses mi ozval, ze hrozi takove prodlouzeni zavodu, asi bych nabidl pomoc. I kdyz nevim, jak bude reseno strileni rozhodci, kdyz jsou tajne situace.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí