24.06.2017 - Závod LOS: Pohárový LOS OLOMOUC
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- eab
- Georg
Příspěvek#17 » pon 26. čer 2017, 08:56
Zdravím všechny příznivce asi nejbezpečnějšího sportu, co znám
Chtěl bych tímto poděkovat za sobotní závod v Olomouci, který hodnotím velmi, ale velmi kladně a to vzhledem k počtu zúčastněných střelců a počtu stagí (po mým - stejčí
).
Počasí vyšlo až nad míru slunečně, což jsme my střelci řešili úhybnýma manévrama do stínu. Zde bych chtěl upozornit nepřítomné čtenáře, že rozhodčí, pomocníci, stavěči a lepiči si tento luxus dovolit nemohli a proto mají (nejen) můj obdiv a uznání
Různé stage byly nápadité a bylo na nich vidět, že tvůrci a organizátoři závodu mysleli i na detaily kulis
Závod byl naprosto suprový, velmi dobře zorganizovaný včetně jeho průběhu. Osobně jsem nezaznamenal nějaké podstatné problémy nebo stížnosti a to jak technické či ze strany závodníků.
Snad asi jediné za zmínku stojící negativum na tomto závodě bylo již zméněné příliš teplé sluníčko a ve stínu občas štípající komáři, ale to je něco, co pořadatelé ovlivnit nemohli, přičemž i přes vedro zvládali svou práci na velkou 1* a nezanamenal jsem nějakou prodlevu.
Závěrem bych chtěl ještě jednou poděkovat všem lidem (omlouvám se, že ne jmenovitě, nemám seznam), kteří se jakkoliv organizačně a technicky podíleli na tomto závodě. Též bych chtěl poděkovat kolegům střelcům za prima atmosféru a už se těším na další takové závody.
Poznámka pod čarou (
)
Velmi kladně hodnotím kilt střeleckého kolegy, který je jedním z průkopníků nosičů tohoto pánského oblečení
Když jsem nahlas vyslovil myšlenku na jeho pořízení, jistý střelecký kolega prohlásil, že pokud jej budu nosit, budu se muset na závody dopravit sám
Nicméně si opět pohrávám s myšlenkou na jeho pořízení a to i přesto, že ani doma se to nesetkalo s velkým ohlasem
Nevadí, uvidíme časem. Za mne však palec nahoru
Takže na úplný závěr:
hoši, děkujem

Chtěl bych tímto poděkovat za sobotní závod v Olomouci, který hodnotím velmi, ale velmi kladně a to vzhledem k počtu zúčastněných střelců a počtu stagí (po mým - stejčí

Počasí vyšlo až nad míru slunečně, což jsme my střelci řešili úhybnýma manévrama do stínu. Zde bych chtěl upozornit nepřítomné čtenáře, že rozhodčí, pomocníci, stavěči a lepiči si tento luxus dovolit nemohli a proto mají (nejen) můj obdiv a uznání

Různé stage byly nápadité a bylo na nich vidět, že tvůrci a organizátoři závodu mysleli i na detaily kulis

Závod byl naprosto suprový, velmi dobře zorganizovaný včetně jeho průběhu. Osobně jsem nezaznamenal nějaké podstatné problémy nebo stížnosti a to jak technické či ze strany závodníků.
Snad asi jediné za zmínku stojící negativum na tomto závodě bylo již zméněné příliš teplé sluníčko a ve stínu občas štípající komáři, ale to je něco, co pořadatelé ovlivnit nemohli, přičemž i přes vedro zvládali svou práci na velkou 1* a nezanamenal jsem nějakou prodlevu.
Závěrem bych chtěl ještě jednou poděkovat všem lidem (omlouvám se, že ne jmenovitě, nemám seznam), kteří se jakkoliv organizačně a technicky podíleli na tomto závodě. Též bych chtěl poděkovat kolegům střelcům za prima atmosféru a už se těším na další takové závody.
Poznámka pod čarou (

Velmi kladně hodnotím kilt střeleckého kolegy, který je jedním z průkopníků nosičů tohoto pánského oblečení

Nicméně si opět pohrávám s myšlenkou na jeho pořízení a to i přesto, že ani doma se to nesetkalo s velkým ohlasem

Nevadí, uvidíme časem. Za mne však palec nahoru

Takže na úplný závěr:
hoši, děkujem

- Cipissek
Příspěvek#19 » pát 30. čer 2017, 23:13
Závod byl moc hezky připravený. Děkuji organizátorům za dobře odvedenou práci. Jediné co zamrzelo, byl rozhodčí na stage se suicide bomberem kde jsem dostal 2x proceduru za nekrytí. Měl jsem sto chutí někam doběhnout pro šňuru a ukázat mu, že jsem byl opravdu krytý vůči cíli.
- Steiner
- Georg
Příspěvek#21 » stř 19. črc 2017, 07:46
Trošku mne zaráží a mrzí, že závodu se zúčastnilo bez mála 80 závodníků, ale reakce na závod je tu jen od 6 z nich. Myslím si, že organizátoři takovýchto super závodů by si zasloužili větší pochvalu a uznání, nebo vyjádření spokojenosti či nespokojenosti, aby se příště mohli inspirovat. Škoda tak malé účasti reagujicich, času a prostoru tu bylo dost.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí