24.06.2017 - Závod LOS: Pohárový LOS OLOMOUC

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

eab
Vedení LOS

Příspěvek#16 » pon 26. čer 2017, 08:07

Rod> Ahoj,
seznam registrovaných, kteří nedorazili, vyplynul z prezenčky, kterou vytisknul systém.
Takže taky nevím, kde se stala chyba.

Pokud je to tak, jak říkáš - omlouváme se za nesprávné uvedení Tvého jména a opravujeme.

S přáním pěkného dne Pavel

Georg

Příspěvek#17 » pon 26. čer 2017, 08:56

Zdravím všechny příznivce asi nejbezpečnějšího sportu, co znám :D
Chtěl bych tímto poděkovat za sobotní závod v Olomouci, který hodnotím velmi, ale velmi kladně a to vzhledem k počtu zúčastněných střelců a počtu stagí (po mým - stejčí :D ).
Počasí vyšlo až nad míru slunečně, což jsme my střelci řešili úhybnýma manévrama do stínu. Zde bych chtěl upozornit nepřítomné čtenáře, že rozhodčí, pomocníci, stavěči a lepiči si tento luxus dovolit nemohli a proto mají (nejen) můj obdiv a uznání :thumbup:
Různé stage byly nápadité a bylo na nich vidět, že tvůrci a organizátoři závodu mysleli i na detaily kulis :D
Závod byl naprosto suprový, velmi dobře zorganizovaný včetně jeho průběhu. Osobně jsem nezaznamenal nějaké podstatné problémy nebo stížnosti a to jak technické či ze strany závodníků.
Snad asi jediné za zmínku stojící negativum na tomto závodě bylo již zméněné příliš teplé sluníčko a ve stínu občas štípající komáři, ale to je něco, co pořadatelé ovlivnit nemohli, přičemž i přes vedro zvládali svou práci na velkou 1* a nezanamenal jsem nějakou prodlevu.
Závěrem bych chtěl ještě jednou poděkovat všem lidem (omlouvám se, že ne jmenovitě, nemám seznam), kteří se jakkoliv organizačně a technicky podíleli na tomto závodě. Též bych chtěl poděkovat kolegům střelcům za prima atmosféru a už se těším na další takové závody.

Poznámka pod čarou ( :D )
Velmi kladně hodnotím kilt střeleckého kolegy, který je jedním z průkopníků nosičů tohoto pánského oblečení :D Když jsem nahlas vyslovil myšlenku na jeho pořízení, jistý střelecký kolega prohlásil, že pokud jej budu nosit, budu se muset na závody dopravit sám :D
Nicméně si opět pohrávám s myšlenkou na jeho pořízení a to i přesto, že ani doma se to nesetkalo s velkým ohlasem :D
Nevadí, uvidíme časem. Za mne však palec nahoru :thumbup:

Takže na úplný závěr:

hoši, děkujem ;)

lukas.rohlena

Příspěvek#18 » pon 26. čer 2017, 09:16

Ahoj taky se přidávám k hodnocení soutěže LOS Olomouc..Počasí vyšlo, střelnice i organizátoři super- děkujeme a hlavně to rychle utíkalo bez většího čekání mezi stagema! Těším se na další závod na této střelnici.

Cipissek

Příspěvek#19 » pát 30. čer 2017, 23:13

Závod byl moc hezky připravený. Děkuji organizátorům za dobře odvedenou práci. Jediné co zamrzelo, byl rozhodčí na stage se suicide bomberem kde jsem dostal 2x proceduru za nekrytí. Měl jsem sto chutí někam doběhnout pro šňuru a ukázat mu, že jsem byl opravdu krytý vůči cíli.

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#20 » pát 7. črc 2017, 20:50

Cipissek: v takovém případě je třeba nepodepisovat scoresheet s hodnocením a hned podat protest u hlavního rozhodčího ;-)

Georg

Příspěvek#21 » stř 19. črc 2017, 07:46

Trošku mne zaráží a mrzí, že závodu se zúčastnilo bez mála 80 závodníků, ale reakce na závod je tu jen od 6 z nich. Myslím si, že organizátoři takovýchto super závodů by si zasloužili větší pochvalu a uznání, nebo vyjádření spokojenosti či nespokojenosti, aby se příště mohli inspirovat. Škoda tak malé účasti reagujicich, času a prostoru tu bylo dost.

Albert

Příspěvek#22 » stř 19. črc 2017, 08:14

Absence negativních příspěvků je v podstatě taky pochvala ;-)

Zpět na