06.04.2019 - Závod LOS: REGI BASE SHOOTING CHALLENGE - Olomouc
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- D&H
Příspěvek#18 » ned 7. dub 2019, 06:21
Chlapi, děkujeme za pěkný závod, přípravu a Váš čas!

Počasí nakonec nebylo vůbec špatné, přestože to tak ráno ještě nevypadalo. Bylo super.
Stage 3 - Les Řáholec byl super nápad nejen pro pobavení, ale byl dobře postavený. Takhle jsem hříbky a šišky ještě nesbíral. Líbilo se mi to o to víc, že nedošlo v lese k civilním obětem ani Rumcajse, ani Manky či Cipíska. Dokonce jsem nesmahnul ani toho knížepána.
Stage 5 - Útěk před doktorem Chocholouškem také pobavil.
Rád jsem vyzkoušel toho Daniela Defense s kolimátorem. Dobrý nápad využít zbraň od sponzora, na kterou člověk není zvyklý, povinně pro všechny.
P.S. Je smutné, že větší počet lidí (cca 15), kteří se do závodu přihlásili, nedorazil. Blokovali místo jiným, kteří by si to rádi užili.

Počasí nakonec nebylo vůbec špatné, přestože to tak ráno ještě nevypadalo. Bylo super.
Stage 3 - Les Řáholec byl super nápad nejen pro pobavení, ale byl dobře postavený. Takhle jsem hříbky a šišky ještě nesbíral. Líbilo se mi to o to víc, že nedošlo v lese k civilním obětem ani Rumcajse, ani Manky či Cipíska. Dokonce jsem nesmahnul ani toho knížepána.

Stage 5 - Útěk před doktorem Chocholouškem také pobavil.

P.S. Je smutné, že větší počet lidí (cca 15), kteří se do závodu přihlásili, nedorazil. Blokovali místo jiným, kteří by si to rádi užili.
- PaF
Příspěvek#19 » ned 7. dub 2019, 11:45
Navíc po nich vzhledem k charitativnímu charakteru startovného vznikl vůči REGI zbytečný dluh. Nemělo by jim být posláno číslo účtu s výzvou k zaslání finančního daru ve výši minimálního startovného 500 Kč? Třeba se chytne za nos aspoň někdo z těch cukrových princátek.
K výsledkům... Nešlo by nahrát také výsledkovou listinu NAPŘÍČ divizemi. Zajímalo by mne postavení PDW vůči puškám.
K výsledkům... Nešlo by nahrát také výsledkovou listinu NAPŘÍČ divizemi. Zajímalo by mne postavení PDW vůči puškám.
- eab
- Georg
Příspěvek#22 » pon 8. dub 2019, 07:24
Všem organizátorům, rozhodčím a pomocníkům tímto děkuji za skvělé závody. Sice jsem si to svou přemotivovaností občas kazil (
), ale bylo to fajn.
Trošku mne mrzí, že jsem pušku víc "nezapojil" (nebylo víc stage, kde by z ní dalo víc zastřílet), ale i tak jsem spokojen.
To "sbírání hříbků byla taky moc povedená stage
Také děkuji těm zhruba 16-cti, kteří bez drtivé většiny se ani nedomluvili a nepřenechali tak místo jiným (netýká se to jedinců, kteří se omluvili, ale bylo jich 2-3 ?). Aspoň jste nezdržovali konec závodu
Ještě jednou dík všem, co se na této super akci podíleli. A tomu borci, pro kterého se tato akce pořádala (omlouvám se, že jsem zapomněl jeho jméno) přeji hodně zdraví a úspěchů v léčbě

Trošku mne mrzí, že jsem pušku víc "nezapojil" (nebylo víc stage, kde by z ní dalo víc zastřílet), ale i tak jsem spokojen.
To "sbírání hříbků byla taky moc povedená stage

Také děkuji těm zhruba 16-cti, kteří bez drtivé většiny se ani nedomluvili a nepřenechali tak místo jiným (netýká se to jedinců, kteří se omluvili, ale bylo jich 2-3 ?). Aspoň jste nezdržovali konec závodu

Ještě jednou dík všem, co se na této super akci podíleli. A tomu borci, pro kterého se tato akce pořádala (omlouvám se, že jsem zapomněl jeho jméno) přeji hodně zdraví a úspěchů v léčbě

- comiks
Příspěvek#23 » pon 8. dub 2019, 09:17
Díky pánové za fajnový závod.
Prostě Regi klasika.
Pokud se mohu vyjádřit tak startovné by asi bylo vhodné zasílat po potvrzení přihlášky předem a na místě pokud bude chtít kdokoli přihodit
peníz do bandasky tak bych tomu nijak zásadně nebránil.
Jde o to že vím o dalším střelci, který se nemohl přihlásit ( bylo plno ) a jet naslepo nechtěl, protože nevěděl jestli bude nebo nebude místo.
A když se na poslední chvíli místa udělala tak už to bylo pasé.
Což je škoda jak vůči Regibase tak i vůči ostatním.
Prostě Regi klasika.
Pokud se mohu vyjádřit tak startovné by asi bylo vhodné zasílat po potvrzení přihlášky předem a na místě pokud bude chtít kdokoli přihodit
peníz do bandasky tak bych tomu nijak zásadně nebránil.
Jde o to že vím o dalším střelci, který se nemohl přihlásit ( bylo plno ) a jet naslepo nechtěl, protože nevěděl jestli bude nebo nebude místo.
A když se na poslední chvíli místa udělala tak už to bylo pasé.
Což je škoda jak vůči Regibase tak i vůči ostatním.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí