04.10.2014 - Závod LOS: Adisova pohárovka
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- Carloss
Příspěvek#17 » sob 4. říj 2014, 15:27
Taky se přidávám s poděkováním.. Moc krásné a nápadité. To, že jsem podělal, co se dalo jen ukazuje, jak prachbídně na tom jsem.. Více takových nápaditých... Bylo to hodně na přemýšlení a na to jsem sse já vykašlal. Prostě jsem si přijel zastřílet a podle toho jsem dopadl.
- tslaby
Příspěvek#18 » sob 4. říj 2014, 17:25
Velmi děkuji všem za svělý první závod a zvlášť pořadatelům a rozhodčím, že se mnou jako začátečníkem měli trpělivost a případně poradili. Situace byli všechny dobré, ale velmi mě bavila 1 a 5, ty se opravdu velmi povedli. Díky tedy ještě jednou za skvělou první zkušenost s LOSem a snad se v průběhu ročníku dostanu i na pár dalších závodů.
- temeraf
- SteelBOB
- cmk
Příspěvek#22 » ned 5. říj 2014, 12:41
Fakt skoda, ze organizacni podminky jsou tam jake jsou... Ruzna povoleni, ohlaseni apod...
Pritom je to hezka strelnice.
Zavod byl taky peknej...
Presto, jak casove byla 1ka i 5ka narocne je videt, ze to 16:00 by to stihlo odstrilet 70-80 lidi.
Pro vsechny strele by to melo byt ponauceni, ze to, ze nekde neco funguje automaticky v pohode NENI UPLNE SAMOZREJME. Jestli se eko-bio-golfo-stavo-zahradko lobby bude dal rozrustat, bude podobnych problemu cim dal vic na cim dal vic strelnicich... Je to duvod k zamysleni, jestli zustat jen "tim, co si chodi obcas zastrilet" nebo "tim, kdo se snazi zabranit rozsireni marasmu".
Pritom je to hezka strelnice.
Zavod byl taky peknej...
Presto, jak casove byla 1ka i 5ka narocne je videt, ze to 16:00 by to stihlo odstrilet 70-80 lidi.
Pro vsechny strele by to melo byt ponauceni, ze to, ze nekde neco funguje automaticky v pohode NENI UPLNE SAMOZREJME. Jestli se eko-bio-golfo-stavo-zahradko lobby bude dal rozrustat, bude podobnych problemu cim dal vic na cim dal vic strelnicich... Je to duvod k zamysleni, jestli zustat jen "tim, co si chodi obcas zastrilet" nebo "tim, kdo se snazi zabranit rozsireni marasmu".
-
MichalAdam - Příspěvky: 191
- MichalAdam
Příspěvek#23 » ned 5. říj 2014, 16:52
Ahoj! Za pořadatele děkuji střelcům za hladký průběh závodu a pomoc při úklidu střelnice. Rozhodčím, pomocníkům a statistikovi za jejich práci díky, které samotný závod trval i přes 2 delší situace cca. 3 hodiny.
Byly jsme nejen omezeni počtem střelců(max.40), počtem vystřelených ran, ale i časem, takže tohle byl pro mě asi nejvíce "pohodový závod" co se týká organizace.. Dle reakcí střelců se to ale zvládlo, podmínkou je prostě prematch, kvalitní team rozhodčích, rychlí pomocníci a disciplinovaní střelci a pak to jde samo
Byly jsme nejen omezeni počtem střelců(max.40), počtem vystřelených ran, ale i časem, takže tohle byl pro mě asi nejvíce "pohodový závod" co se týká organizace.. Dle reakcí střelců se to ale zvládlo, podmínkou je prostě prematch, kvalitní team rozhodčích, rychlí pomocníci a disciplinovaní střelci a pak to jde samo

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí