04.10.2014 - Závod LOS: Adisova pohárovka

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

icehand

Příspěvek#16 » sob 4. říj 2014, 15:12

Velmi pěkný závod! V cca 13:30 hotovo, situace 1 a 5 velká paráda!!!
Díky za super závod!

Carloss

Příspěvek#17 » sob 4. říj 2014, 15:27

Taky se přidávám s poděkováním.. Moc krásné a nápadité. To, že jsem podělal, co se dalo jen ukazuje, jak prachbídně na tom jsem.. Více takových nápaditých... Bylo to hodně na přemýšlení a na to jsem sse já vykašlal. Prostě jsem si přijel zastřílet a podle toho jsem dopadl.

tslaby

Příspěvek#18 » sob 4. říj 2014, 17:25

Velmi děkuji všem za svělý první závod a zvlášť pořadatelům a rozhodčím, že se mnou jako začátečníkem měli trpělivost a případně poradili. Situace byli všechny dobré, ale velmi mě bavila 1 a 5, ty se opravdu velmi povedli. Díky tedy ještě jednou za skvělou první zkušenost s LOSem a snad se v průběhu ročníku dostanu i na pár dalších závodů.

temeraf

Příspěvek#19 » sob 4. říj 2014, 17:36

Skoda ze sa kvoli nejakym *** golfistom nepodari zorganizovat na tejto strelnici viac zavodov. Malokde je mozne na LOSe urobit takto dlhu situaciu ako bola dneska 5. Jak odznelo uz predo mnou aj tajna (situacia 1) bola vyborna. Diky za rychly a zaujimavy zavod!

SteelBOB

Příspěvek#20 » sob 4. říj 2014, 17:43

Připojuji se k poděkování za pěkný, nápaditý a komorní závod. Velký dík kreativcům, kteří výmýšleli situace. Situace byly opravdu pěkné. Držím palce, abychom se dočkali opakování a dalších případných závodů na této střelnici.

dave-cz

Příspěvek#21 » sob 4. říj 2014, 19:51

Díky organizátorům za super závod, můj první, i všem ostatním za přátelskou atmosféru :thumbup:

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#22 » ned 5. říj 2014, 12:41

Fakt skoda, ze organizacni podminky jsou tam jake jsou... Ruzna povoleni, ohlaseni apod...
Pritom je to hezka strelnice.
Zavod byl taky peknej...
Presto, jak casove byla 1ka i 5ka narocne je videt, ze to 16:00 by to stihlo odstrilet 70-80 lidi.

Pro vsechny strele by to melo byt ponauceni, ze to, ze nekde neco funguje automaticky v pohode NENI UPLNE SAMOZREJME. Jestli se eko-bio-golfo-stavo-zahradko lobby bude dal rozrustat, bude podobnych problemu cim dal vic na cim dal vic strelnicich... Je to duvod k zamysleni, jestli zustat jen "tim, co si chodi obcas zastrilet" nebo "tim, kdo se snazi zabranit rozsireni marasmu".

MichalAdam

Příspěvek#23 » ned 5. říj 2014, 16:52

Ahoj! Za pořadatele děkuji střelcům za hladký průběh závodu a pomoc při úklidu střelnice. Rozhodčím, pomocníkům a statistikovi za jejich práci díky, které samotný závod trval i přes 2 delší situace cca. 3 hodiny.
Byly jsme nejen omezeni počtem střelců(max.40), počtem vystřelených ran, ale i časem, takže tohle byl pro mě asi nejvíce "pohodový závod" co se týká organizace.. Dle reakcí střelců se to ale zvládlo, podmínkou je prostě prematch, kvalitní team rozhodčích, rychlí pomocníci a disciplinovaní střelci a pak to jde samo :)

kator

Příspěvek#24 » úte 7. říj 2014, 09:57

Moc pěkný závod a 1. stage neměla chybu 8-) Díky

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#25 » úte 7. říj 2014, 19:31

1ka stage mela chybu - ve chvili, kdy jsem ji ja strilel ja, tak ta chyba byla v tom, kdo tam mel v ruce zbran :-)

MichalAdam

Příspěvek#26 » stř 8. říj 2014, 11:06

Jo Honzo, je to něco jinýho to proběhnout s revolverem u kterého musíš počítat,přebíjet v krytu a do toho ještě střílet :D než nacpat dlouhej šuplík a soustředit se jen na krytí a střelbu,ale zase jsi si vyzkoušel něco jiného..

Zpět na