05.05.2013 - Závod LOS: Echt obranka

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#16 » pon 29. dub 2013, 13:22

Kdo mate nactilete deti, vemte jich par - za lepeni si prijdou na sve...

PaF

Příspěvek#17 » pon 29. dub 2013, 20:06

O.K. prihlasime druzstvo 3 malych revolveru... To by bylo, aby nebylo :lol:

gastly

Příspěvek#18 » pon 29. dub 2013, 21:10

OK. Ale nesmíš zapomenout trpaslíka.

MiraStar

Příspěvek#19 » úte 30. dub 2013, 09:46

Nabízím jedno místo z Liberce - Opařany a zpět
za příspěvek na dopravu
kontaktujte mě na 602 467 250
Míra

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#20 » úte 30. dub 2013, 13:14

Tak kapacita beznych strelcu naplnena...

Ted uz se můžete prihlasit leda jako pomocnici na situace.

Kdo jste prihlasen a vite, ze nepojedete, odhlaste se pomoci konfirmačního mailu, který vam dorazil po prihlaseni.

Jelikoz je kapacita naplnena, bylo by krajne nefer si místo ponechat a neumoznost startovat nekomu, kdo by jet chtel.

Kdo chce prijet "bez prihlaseni", muze to zkusit. Nejdriv odregistruju prihlasene a pokud někdo neprijede, zargistruji dany počet neprihlasenych.

Sraz stavitelu v sobotu v 10:00.

Sraz rozhodcich v nedeli v 7:45.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#21 » pát 3. kvě 2013, 20:43

Pokyny k registraci na místě od 9:00.
Musíme zvládnout 120 lidí za 45 minut.
Na diskuze a opakování nebude moc čas, proto prosím o následující:

- Do 9:20 choďte jen pokud máte přesně 400 nebo 450 Kč

- Na registraci choďte oblečeni a nastrojeni tak, jak budete chodit na situace (svrchní oděv na sobě a zbraň VYBITOU v opaskovém pouzdru na opasku)

- Scoresheety trhejte pouze podélně !!! Tzn. Aby 1+2, 3+4, 5+6, 7+8, 9+10, 11+12 zůstaly pohromadě

Samuraj

Příspěvek#22 » sob 4. kvě 2013, 08:34

skolila me angina, takze pro zajemce hlasim, ze se jedno misto z puvodne registrovanych uvolnilo...

hoffmann.o

Příspěvek#23 » sob 4. kvě 2013, 14:03

Zdravim všechny, co se "ECHT" těší na zítra, já se dotěšil a odhlašuji své místo a přenechávám pro opozdilce, díky a čau

pvedral
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#24 » sob 4. kvě 2013, 19:01

Ahoj, právě jsem se dozvěděl, že musím do práce, uvolňuji jedno místo.

McFly
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#25 » ned 5. kvě 2013, 16:27

Tak nevím, me se to zdálo nemastný neslaný.. A nejsem si jist zda to za ty peníze stalo. Stage se štítem v ruce byla funny, jen dle mě mimo LOS..
Organizace malicko selhala. 2 hodiny čekání na stage mě trochu deptala.

kendy

Příspěvek#26 » ned 5. kvě 2013, 20:03

Já bych chtěl poděkovat pořadatelům za pěkný závod
až na pomalejší rozjezd ráno se mi závod líbil
Jen bych ve stag-ích vynechal běžné věci jaké normálně nosíme a děláme :) - štít, pouta, skolení pneu teleskopem, bodání nožem - brzdí to chod stage a dle mého názoru to nijak stage nevylepšuje
Stage byli zábavné a dostatečně náročné
Ještě jednou děkuji

electrickota
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#27 » ned 5. kvě 2013, 20:08

Selhání organizace bylo tragické a dvouhodinový prostoj(minimálně) mě málem zlomil na předčasné ukončení(ale otráveně jsem přečkal). Dále mě bohužel zklamaly dvoj-stage. Místo pořádného stage jsme dostaly kraťounký situace, které byly dost často bez nápadu a ne zcela smyslu plné, např. policejní štít z kterého couváme za střelby vzad? To se opravdu do LOS moc nehodí, ale bral jsem to jako zábavné zpestření. Spousta situací by mohla slepením dvoj-stagů do jednoho pořádného být mnohem zajímavější...

volfino

Příspěvek#28 » ned 5. kvě 2013, 20:59

Za mne podekovani za pekne strileni organizatorum a stavitelum a Jirkovi K. a jeho cateringu ze se o nas pekne starali celej den a krmili nas.
Jinak k predchozim nevrlym prispevkum : jasne bylo deklarovano ze situace budou jednodussi a spise nez o silenem strileni budou o zabave a zivote vubec. Ja si to uzil a bylo to alespon promenlive a clovek se musel hejbat a nejenom mavat pistoli okolo.
Treba zrovna strileni se stitem byl fajn napad. Byl to nezvyk ta ruka divne okolo a strilet se zkreslenim toho skla, zajimavost. Takove veci na strelnici normalne nezkousim teda.
Jinak prostoje byly ale to spise proto ze lidi nepomahali a jen zirali. Popravde, kdyby situace byly slozitejsi, strilime tam jeste ted. V Cekanicich se lidi zapojujou nebo si strelci po sobe lepej terce a odsejpa to. Dneska vsichni zevlovali ....
U mne bezvadnej napad, jen bych omezil pocet lidi nebo zapojil strelce do priprav at to odsejpa. A samozrejme duraz na rozhodci, aby byli duraznejsi.

gastly

Příspěvek#29 » ned 5. kvě 2013, 21:05

Tak už su taky doma.S výsledkem sem celkem spokojen. S malým rebolbérkem uprostřed velkéch a 75% není špatnéch,ale mohlo to být lepší. K organizaci si dovolím podotknout asi tolik. Vymyslet a postavit 6 x dvojstage tak aby byly všechny stejný (časově) je fakt problém. Tady se zpomalila 9-10 a dělal se trochu špunt.Taky mě to čekání nebavilo,ale za cca 7 hodin bylo odstříleno.Kdo to umí zorganizovat líp,at se přihlásí. Ke štítu - snažíš se zdrhnout,couváš a po ráně na oko blbě vydíš. Raděj budu couvat se štítem, než po ráně pěstí mezi oči. U střelby slabou rukou,stačí říct,že po silné tě praštili a jeto. S očima je to horší. Závaží na zápěstí zkontrolovalo motoriku všech stejně. ........ Za mě příjemně prostřílená neděle (79 nábojů) Jo a negativum jsou JAREŠÁCI (už vím co to je) Pepa.

amoníci

Příspěvek#30 » ned 5. kvě 2013, 21:24

Ahoj, mě se závod líbil a velký dík autorům, organizátorům, pomocníkům a rozhodčím, že to zvládli. Sice se objevil malý časový zádrhel, ale jak bylo řečeno, ať si to ten, kdo kritizuje zkusí udělat lépe. Pár akcí pro více lidí (nestřílecích) jsem dělal, tak vím o čem mluvím.
Pestrost stagí se mi líbila, bylo to o něčem jiném než na běžném LOSu. A Jarešáky si už taky budu pamatovat :lol:
Ještě jednou dík všem.

Zpět na