18.6.2011 - Sraz ZbraněKvalitně.cz - diskuse

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Přijedete si užít příjemnou sobotu?

Ano
40
51%
Ještě nevím
25
32%
Ne
14
18%
Celkem hlasů: 79

Missak

Příspěvek#76 » pon 17. led 2011, 15:58

to je taky o tom - víc věcí najednou nebo postupně. beru že některé akce budou vlastně dělat návštěvníci a ti se budou chtít zase podívat i jinam. někdo zase bude chtít vidět alespoň sběžně všechno. čili součastně to nepůjde. naštěstí většina věcí (možná žádná) neomezí střelnici, jelikož ta je dost velká. pokud se uzavře na nějakou dobu kvůli vystoupení šermířů, bude jen dobře, aby nakonec nevystupovali jen pro pár nadšenců, kteří zrovna náhodou nestřílí a pokud naopak je budou chtít vidět všichni, tak střelnice nebude potřeba.
neberte to jako kritiku, vím, že je to ve fázi plánování a některé věci nakonec třeba ani nemusí vyjít.
jen bych nechtěl, aby kvantita zvítězila nad kvalitou, jelikož se to rýsuje jako velmi zajímavé setkání.
lae jak píšeš Kájo, my jsme tam jen návštěvníci a záleží na organizátorech, jak se rozhodnou a co budou schopni zvládnout.
(jen tak na okraj - nerad bych si připadal jako na některých rautech, kde je spousta výborného jídla, ale já jsem nakonec rozmrzelý, jelikož jsem větší část ani neměl šanci ochutnat, protože se do mě prostě více nevlezlo
:lol: )

Missak

Příspěvek#77 » pon 17. led 2011, 15:59

ano strýčku bobře, je mi jasné, že se asi teď z počátku uvažuje takto, dokud nebude jasné, co se dá uskutečnit a co ne, případně o co vůbec bude zájem ;)

Patrik
moderátor

Příspěvek#78 » pon 17. led 2011, 17:08

Ano, zatím je to pouze sběr informací co by lidi mohlo zajímat. Co z toho nakonec bude realizováno se teprve rozhodne.

jomekabi

Příspěvek#79 » pon 17. led 2011, 21:44

KajaKliment píše:Ale jak jsem říkal na začátku - je třeba dost lidí. Nevím, jak velkou základnu mají Čekaničtí, aby každou atrakci ohlídali tak, že by se mohli střídat a jít si i po svých zájmech.

Kajo, je dobre, zes toto tema nadhodil, sam jsem na to zatim nemyslel.

Takze teda: na tomto foru jsme z Cekanic registrovani zatim 3, mozna 4. Jine Cekanicke bych do toho nechtel zatahovat, protoze tech par aktivnich uz takhle maka jako barevni na nasich vlastnich akcich, tak asi nebudou moc zhavi makat taky na soukrome akci, ktera pro klub nebude nijak zvlast vydelecna (pokud se vas nesejde aspon 50, coz asi neni pravdepodobne, o nejakem velkem zisku pro klub se neda hovorit). Ja jsem samozrejme ochoten prilozit ruku k dilu, stejne jako ti dalsi 2 ci 3. Pak tu mame 3 hlavni organizatory, ale i ti se urcite budou chtit take pobavit. To dava dohromady 6 az 7 lidi. Cili, abychom jenom nemakali a mohli si taky trochu hrat, bude potreba, aby dozor/organizaci na miste delalo jeste par dalsich zkusenejsich clenu fora. Ale to se muze vyresit az tesne pred srazem, nebo i primo na miste.

erfas

Příspěvek#80 » pon 17. led 2011, 21:54

Tak, tak na chudý lid je potřeba přísnost a pěkně je hlídat. Berte to jako vtip. Libí se,že padají návrhy co kdo by tam uvital. pak není problém se podle možností a zajmu rozhodnout pro dvě nebo tři akce, které se dají zvládnout. Aby člověk pro samé koukání a jídlo si vůbec střelil :lol:

I když tam také jedu,že tam potkám dost známych tváří a pokecáme,že? ;)

jomekabi

Příspěvek#81 » úte 18. led 2011, 00:57

Uprimne receno, mne o nic jineho nejde. Jelikoz jsem autem 10 minut od strelnice a mame akce temer kazdou sobotu, strileni mam vic nez dost. :)

glock1719

Příspěvek#82 » úte 25. led 2011, 21:20

Mám zas vyřazené vesty 3.A jednu vezmu pokud pojedu.Na test.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#83 » úte 25. led 2011, 22:47

Supr! :)

JIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#84 » stř 2. úno 2011, 09:36

Počítám, že to bude zase super akce a pokud to bude jen trochu možné, tak bych určitě taky moc rád přijel!
Tímto děkuji Patrikovi, že se mnou počítá a jen dodám jestli pojedu já, tak bude chtít určitě i moje Míša :)

Black_Onyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#85 » sob 5. úno 2011, 23:26

Asi se taky zastavime :-)

jomekabi

Příspěvek#86 » ned 6. úno 2011, 01:48

Co znamena to "asi"? Ber to jako svoji stranickou povinnost! :twisted:

Black_Onyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#87 » ned 6. úno 2011, 17:39

Rozkaz :-)

Lenny

Příspěvek#88 » úte 22. úno 2011, 16:56

No já bych taky měla zájem vás, pánové, omrknout :) Doma to mám povoleno, takže tomu asi nic nebrání. Hlavně, když už mám slíbeného jednoho obětavého průvodce ;)

Pokud by tu byl nějaký cestovatel z Brna, který má jestě jedno místečko v autě, budu ráda, když se ozve :)

PaF

Příspěvek#89 » úte 22. úno 2011, 21:55

S ucasti pocitam a volne je zatim cele auto :lol:

Lenny

Příspěvek#90 » čtv 24. úno 2011, 06:35

PaF: Super, muzu si jedno mistecko v aute rezervovat? :) Zbytek bysme pak poladili pozdeji po SZ, at to tady nezahlcujem.

Zpět na