Trezory, schránky, skříně a jiná zabezpečení zbraní.
- derilin
- Patrik
- ilicz
Příspěvek#574 » čtv 24. říj 2013, 11:05
Paťo, ony ale existují i visací zámky s kolečkovým číselníkem
http://www.mercateo.cz/images/products/ ... 156_01.jpg
http://www.mercateo.cz/images/products/ ... 156_01.jpg
- E-Ryc
Příspěvek#576 » čtv 24. říj 2013, 11:30
Myslel jsem otaceci ("z americkych skolnich skrinek") a neresim jak ho obejit, ale "legalni" otevreni - mel jsem kod a postup a presto se povedlo asi na popate. Pri predstave, ze to delam s rozklepanyma rukama (a mozna potme)... Ale treba jsou ty trezorove jine...
- Bohuliby
Příspěvek#579 » čtv 24. říj 2013, 23:17
Ještě k tomu kolečku. Mám ho u menšího trezoru společně se zámkem Mauer a je to taková pruda, že to kolečko při uzavírání už dlouhou dobu radějí nerozhodím a otvírám pouze klíčem a klikou. Nedovedu si představit, že v noci otáčením kolečka nastavím ten správný kod. Ve dne potřebuji na to brýle a když to náhodou přejedu, musím vše od začátku. Koupil jsem ho levně při likvidaci podniku.
Proto mám v něm pouze náboje a jiné věci, zbraně opravdu nikdy !
Proto mám v něm pouze náboje a jiné věci, zbraně opravdu nikdy !
- Vratas
Příspěvek#580 » čtv 31. říj 2013, 14:00
Zdravím všechny, jsem tady nový a chtěl bych se zeptat, popřípadě poprosit o odkazy na nějaké novodobé, certifikované trezory, které splňují normy ze zákona. Chtěl bych trezor do 10 zbraní - neplánuji jich zatím mít tolik, ale více než 2 nebo 500 nábojů určitě.
Toto téma jsem si sice četl, ale nějak nevím, co si z něho mám vzít, respektive jaké značky nebo typy trezorů vybírat. Použití bych chtěl kombinovaně na dlouhé a krátké zbraně. Dá se něco takového slušného koupit nové kolem 10 tisíc Kč ??
Díky moc !
Toto téma jsem si sice četl, ale nějak nevím, co si z něho mám vzít, respektive jaké značky nebo typy trezorů vybírat. Použití bych chtěl kombinovaně na dlouhé a krátké zbraně. Dá se něco takového slušného koupit nové kolem 10 tisíc Kč ??
Díky moc !
- nimmic
Příspěvek#581 » čtv 31. říj 2013, 14:49
Ahoj, šel jsem stejnou cestou - pročetl jsem toto vlákno a celkově mi ve výsledku přišlo nejlepší (a taky jsem tak zvolil) koupit od wico.cz wsa9 - s tím že dlouhých víc než 4-5 zatím neplánuju a ze zbatku prostoru udělám poličky na krátké a ostatní věci - časem dodám po vytvoření foto, momentálně jsem skrz zdrav. stav neschopný 

- Vratas
Příspěvek#582 » čtv 31. říj 2013, 14:56
Určitě bych chtěl taky mít tam poličku nebo poličky. Teďka jsem našel skříň od Safetronics Praha, konkrétně Model 5M/K
Docela se mi líbí, že už je to hotové s poličkami a v "praktické" barvě. To WSA jsem tady četl, že není nějak šikovně zabezpečená ta vnitřní malá schránka a jde snad otevřít bez klíče - je to pravda?
Jinak uvítám další možné typy i bez poliček, ty totiž předpokládám nebude problém dodělat.
Docela se mi líbí, že už je to hotové s poličkami a v "praktické" barvě. To WSA jsem tady četl, že není nějak šikovně zabezpečená ta vnitřní malá schránka a jde snad otevřít bez klíče - je to pravda?
Jinak uvítám další možné typy i bez poliček, ty totiž předpokládám nebude problém dodělat.
- nimmic
Příspěvek#583 » čtv 31. říj 2013, 15:28
musím přiznat že jsem ji tak důkladně nezkoumal (právě skrz momentální stav je to celkem problém), jen jsem ji otevřel a proměřil reálné hodnoty pro výrobu poliček - napevno z výroby jsem je nechtěl z důvodu možnosti výroby pro své potřeby a protože plánuju trošku variabilní řešení.
Jinak k wico dodám že dodání bylo asi po 3 týdnech a docela mě nasral asi 10cm šrám zrovna na dveřích zvenku - aby nebyla vidět při doručení tak se právě přes ni nalepila PPL etiketa...
Jinak k wico dodám že dodání bylo asi po 3 týdnech a docela mě nasral asi 10cm šrám zrovna na dveřích zvenku - aby nebyla vidět při doručení tak se právě přes ni nalepila PPL etiketa...

- Vratas
Příspěvek#584 » čtv 31. říj 2013, 17:45
Jak je to s tou pravou stranou skříně u těch vnějších pantů. Jsou tam ty zamykací válečky také na té straně nebo jsou jen na levé? Už možná zacházím na přílišné detaily, ale ty vnější panty mě zarážejí - případné vloupání by bylo jednodušší.
Flexa je kamarád pro všechno, ale proč to vloupačům dělat ještě jednodušší.
Flexa je kamarád pro všechno, ale proč to vloupačům dělat ještě jednodušší.
- nimmic
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX