Trezory, schránky, skříně a jiná zabezpečení zbraní.

derilin

Příspěvek#571 » čtv 24. říj 2013, 07:42

Já jsem původně chtěl ten mechanickej kombinační. Přešlo mě to rychle v okamžiku, kdy jsem si to byl v Safetronicsu vyzkoušet. To zadávání je mnohem větší pruda, než se na první pohled zdá.

E-Ryc

Příspěvek#572 » čtv 24. říj 2013, 07:43

Do mechanickeho kombinacniho bych nesel, parkrat jsem potkal visaci a byl problem to otevrit i v klidu, na svetle a kdyz clovek znal kod...

Patrik
moderátor

Příspěvek#573 » čtv 24. říj 2013, 11:01

Srovnávat zámek na jízdní kola se zámkem v trezorech je trochu mimo. Měl jsem jej na trezoru a než jej stále otvírat, tak se ráno otevřel a večer zavřel. A ve stresu bez šance.
A bavíme o tomhle: Obrázek

nikoliv o tomhle: Obrázek

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#574 » čtv 24. říj 2013, 11:05

Paťo, ony ale existují i visací zámky s kolečkovým číselníkem
http://www.mercateo.cz/images/products/ ... 156_01.jpg

Patrik
moderátor

Příspěvek#575 » čtv 24. říj 2013, 11:09

To sice pravda ale i tak to nejde to srovnávat se zámkem v trezoru. Oba druhy vysacích (těch levných) zámků dokážou otevřít i děti.

E-Ryc

Příspěvek#576 » čtv 24. říj 2013, 11:30

Myslel jsem otaceci ("z americkych skolnich skrinek") a neresim jak ho obejit, ale "legalni" otevreni - mel jsem kod a postup a presto se povedlo asi na popate. Pri predstave, ze to delam s rozklepanyma rukama (a mozna potme)... Ale treba jsou ty trezorove jine...

jinda voyer

Příspěvek#577 » čtv 24. říj 2013, 11:36

Abych to uvedl na pravou míru, tak skutečně celou dobu mluvím o tom otočném kolečku, co je umístěné na dveřích trezoru...visací ani náhodou proboha!!! Na ten stačej pákovky a je vymalováno :roll:

fíša

Příspěvek#578 » čtv 24. říj 2013, 12:51

Proč se budu tahar s pakovkama? Stačí plíšek vhodně stočenej do ruličky :-)

Bohuliby

Příspěvek#579 » čtv 24. říj 2013, 23:17

Ještě k tomu kolečku. Mám ho u menšího trezoru společně se zámkem Mauer a je to taková pruda, že to kolečko při uzavírání už dlouhou dobu radějí nerozhodím a otvírám pouze klíčem a klikou. Nedovedu si představit, že v noci otáčením kolečka nastavím ten správný kod. Ve dne potřebuji na to brýle a když to náhodou přejedu, musím vše od začátku. Koupil jsem ho levně při likvidaci podniku.
Proto mám v něm pouze náboje a jiné věci, zbraně opravdu nikdy !

Vratas

Příspěvek#580 » čtv 31. říj 2013, 14:00

Zdravím všechny, jsem tady nový a chtěl bych se zeptat, popřípadě poprosit o odkazy na nějaké novodobé, certifikované trezory, které splňují normy ze zákona. Chtěl bych trezor do 10 zbraní - neplánuji jich zatím mít tolik, ale více než 2 nebo 500 nábojů určitě.

Toto téma jsem si sice četl, ale nějak nevím, co si z něho mám vzít, respektive jaké značky nebo typy trezorů vybírat. Použití bych chtěl kombinovaně na dlouhé a krátké zbraně. Dá se něco takového slušného koupit nové kolem 10 tisíc Kč ??

Díky moc !

nimmic

Příspěvek#581 » čtv 31. říj 2013, 14:49

Ahoj, šel jsem stejnou cestou - pročetl jsem toto vlákno a celkově mi ve výsledku přišlo nejlepší (a taky jsem tak zvolil) koupit od wico.cz wsa9 - s tím že dlouhých víc než 4-5 zatím neplánuju a ze zbatku prostoru udělám poličky na krátké a ostatní věci - časem dodám po vytvoření foto, momentálně jsem skrz zdrav. stav neschopný :(

Vratas

Příspěvek#582 » čtv 31. říj 2013, 14:56

Určitě bych chtěl taky mít tam poličku nebo poličky. Teďka jsem našel skříň od Safetronics Praha, konkrétně Model 5M/K

Docela se mi líbí, že už je to hotové s poličkami a v "praktické" barvě. To WSA jsem tady četl, že není nějak šikovně zabezpečená ta vnitřní malá schránka a jde snad otevřít bez klíče - je to pravda?

Jinak uvítám další možné typy i bez poliček, ty totiž předpokládám nebude problém dodělat.

nimmic

Příspěvek#583 » čtv 31. říj 2013, 15:28

musím přiznat že jsem ji tak důkladně nezkoumal (právě skrz momentální stav je to celkem problém), jen jsem ji otevřel a proměřil reálné hodnoty pro výrobu poliček - napevno z výroby jsem je nechtěl z důvodu možnosti výroby pro své potřeby a protože plánuju trošku variabilní řešení.

Jinak k wico dodám že dodání bylo asi po 3 týdnech a docela mě nasral asi 10cm šrám zrovna na dveřích zvenku - aby nebyla vidět při doručení tak se právě přes ni nalepila PPL etiketa... :roll:

Vratas

Příspěvek#584 » čtv 31. říj 2013, 17:45

Jak je to s tou pravou stranou skříně u těch vnějších pantů. Jsou tam ty zamykací válečky také na té straně nebo jsou jen na levé? Už možná zacházím na přílišné detaily, ale ty vnější panty mě zarážejí - případné vloupání by bylo jednodušší.

Flexa je kamarád pro všechno, ale proč to vloupačům dělat ještě jednodušší.

nimmic

Příspěvek#585 » čtv 31. říj 2013, 17:55

Ne, jsou jen na strane naproti pantům - ono stejně i kdybys panty uřezal, tak to neotevres protoze to ty horni čepy podrží... nicméně kdokoliv by do trezoru chtěl tak asi řízne bok... přece jen 3mm plech půjde líp :?

Zpět na