Atypické oblečení pro Los

Moderátor: LOS vedení

ianraider

Příspěvek#46 » úte 9. dub 2013, 08:11

Steiner - liší se především pojetím a stavbou situací, skrytým nošením zbraně,krytím při střelbě,hodnocením,divizemi zbraní a především jasně pro všechny hovořícimi pravidly :twisted: V IPSC je nekompromisně dodržována bezpečnost !!!!!

Urdo von Fuj

Příspěvek#47 » úte 9. dub 2013, 09:47

a ty sám Los střílíš?

ianraider

Příspěvek#48 » úte 9. dub 2013, 10:05

Urdo von Fuj - ano,párkrát jsem to zkusil :twisted: Dobrý relax

Urdo von Fuj

Příspěvek#49 » úte 9. dub 2013, 10:07

to protože jsi se učil základy manipulace se zbraní?

ianraider

Příspěvek#50 » úte 9. dub 2013, 10:12

Urdo von Fuj - základní manipulaci jsem se naučil sám :twisted: závod je jen opakování naučeného.

Urdo von Fuj

Příspěvek#51 » úte 9. dub 2013, 10:40

Tomu nerozumim, základním střelecký zkušenosti jsi se naučil, stejně tak návykům bezpečné manipulace a zacházení se zbraní. Takže sis potřeboval vyzkoušet jestli to umíš?

ianraider

Příspěvek#52 » úte 9. dub 2013, 11:37

Los je pro mě relax,zablbnout si,setkat se s kamarády,vystřelit pár ran,.....

Urdo von Fuj

Příspěvek#53 » úte 9. dub 2013, 11:40

hele, ale to jsme dalši hezké využití LOSu. I když jsem nabyl dojmu že vlastně na nic moc není.

ianraider

Příspěvek#54 » úte 9. dub 2013, 11:51

Tak pokud jsou pěkné situace,parta kamarádů,dobrá kantýna,hezké počasí - je to výborně strávené odpoledne spojené se střílením :twisted:

Urdo von Fuj

Příspěvek#55 » úte 9. dub 2013, 14:27

Taky myslím, že den na střelnici, v partě dobrých lidí je příjemně strávený čas. Je fajn, že vidíš další pozitivum LOSu

Dovol poslední otázku, ale tu možná už do pléna: Pokud se postaví na startovní čáru vedle sebe začátečník s člověkem, který LOS má jak relax a hlavní disciplínou je IPSC, ergo je dobrý střelec, nakolik je to pro oba dva přínosem?

ianraider

Příspěvek#56 » úte 9. dub 2013, 15:00

Vždy jsem bral LOS jako pozitivum,jinak bych se tam nevyskytoval :lol: .Pravda je ovšem i ta,že mě pár lidí dostalo hlopým a demagogickým omýlánín kravin :evil: Na druhý dotaz mám názor (beru podle svých postojů) a jak to vidím já - pro mne je závod LOS prima relax a trénink, pro nováčka možnost něco okoukat a zeptat se co a jak se dělá . :twisted: Ještě jsem nikoho neodmítl, potřeboval li s něčím pomoci :twisted:

maja

Příspěvek#57 » úte 9. dub 2013, 15:52

Každý si ten přínos musí najít sám. Nikdo to za tebe neudělá :)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#58 » úte 9. dub 2013, 22:23

LOS vs IPSC ad. je sice zajímavá diskuse, která už to mockrát byla, ale s tématem tohoto vlákna to má společného jen málo.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#59 » stř 10. dub 2013, 12:20

Steiner píše:
ianraider píše:Nic jiného v LOS není,a už vůbec ne příprava na cosi jinde a jiného.......... :twisted:
Čím se teda LOS liší od jiných dynamických střeleckých disciplín, třeba od IPSC?

Preskocim celou stranku jiz napsaného a zpet k tomuto...

LOS je o "chlup" bliz realite. Nutime nejake poradi, nutime nejake kryti. Tim se lisi.
Ale stále je to sport a tim je stejny.

Muzeme vest diskuze o tom, jak velky je ten "chlup".

Co LOS není a nebude - NENI TO VYCVIKOVY SYSTEM !!!
Kdo se chce umet skutecne bránit pistoli, mel by navštívit kvalitni kurzy obranne strelby. Nikoliv LOS.
LOS by mel byt asi nejdriv jakousi vstupni branou pro to, aby clovek pochopil, ze 4 z 5ti ran do desitky na 25 ještě neznamena, ze se umim s pistoli ubranit a ze uz pod lehkym stresem a casovym tlakem je všechno uplne jinak.
A takovy clovek to pak budto pojme jako sport a jezdi si zazávodit, postupne se zlepsuje, pomaha to i k te schopnosti se ubranit (tedy v pravou chvili strilet bezpecne spravnym smerem, protože bude alespoň malicko navykly na stres a v podvedomi bude mit zafixovane spravne pohyby), nebo to pojme jako pouceni, ze by se mel věnovat i skutecne obranne strelbe a zajde si aspoň na par kuzru a pak třeba LOS pouziva k zabave a udrzeni si nejakych streleckych schopnosti a navyku.

PS: Sorry Marku, musel jsem to ještě nejak uzavřít :-)

PaF

Příspěvek#60 » pát 19. dub 2013, 17:24

Dobře jsi to uzavřel předsedo.... Jen je otázka, na jak dlouho ;)

Zpět na