Atypické oblečení pro Los
Moderátor: LOS vedení
- kuba
- ianraider
Příspěvek#17 » čtv 28. úno 2013, 08:47
Odpověď je jasná - pravidla jsou od toho,že upravují dění při závodě,včetně vybavení závodníka. O nějakém šoupání kompromisu nemůže být řeč. Na tréninku si každý může dělat co uzná za v hodné, na LOS závodě respektujte pravidla!!! Startovat může každý v čem chce,opasek je na oděvu ( třeba plavky
.....) upevněn v 3 poutkách. Nic víc a nic míň.
Stačí si prostudovat pravidla LOS 

- Churchill
Příspěvek#20 » čtv 28. úno 2013, 09:47
V čem nesplňuje pravidla?
Viz. Můj předchozí příspěvek (jedná se o můj osobní názor a tedy si automaticky nenárokuju to, že je nutně správný)
Jakou dává výhodu?
Zavádějíci otázka. Pokud pravidla splňuje, tak je debata o ne/výhodách zbytečná. A pokud je nesplňuje, tak taky. Nebo budeme případný nesoulad s pravidly uplatňovat až podle toho, jestli to (dle názoru v plénu) přináší výhodu nebo ne?
Viz. Můj předchozí příspěvek (jedná se o můj osobní názor a tedy si automaticky nenárokuju to, že je nutně správný)
Jakou dává výhodu?
Zavádějíci otázka. Pokud pravidla splňuje, tak je debata o ne/výhodách zbytečná. A pokud je nesplňuje, tak taky. Nebo budeme případný nesoulad s pravidly uplatňovat až podle toho, jestli to (dle názoru v plénu) přináší výhodu nebo ne?
- kuba
Příspěvek#21 » čtv 28. úno 2013, 10:35
jednoducha otazka: kdyz vezmes za opasek a vytahne ti kalhoty, je spojen s kalhotami nebo neni?
v pravidlech je napsano: "Opasek musí být minimálně na 3 místech spojen s kalhotami"
o tom jak spojeni provedes, jestli je prilepis nebo jak to udelas se nic nepise, ani o tom zda to musi byt volezene poutky. nebo nevim co jak si vymyslis..
(nekdy opravdu zasnu co jsou schopni lidi resit
)
v pravidlech je napsano: "Opasek musí být minimálně na 3 místech spojen s kalhotami"
o tom jak spojeni provedes, jestli je prilepis nebo jak to udelas se nic nepise, ani o tom zda to musi byt volezene poutky. nebo nevim co jak si vymyslis..
(nekdy opravdu zasnu co jsou schopni lidi resit

- 4mike
- kuba
Příspěvek#24 » čtv 28. úno 2013, 15:25
tak osobně si dovolím tvrdit že kvůli tomu dvoudílný není
ale kvůli tomu, že se spousta pouzder jenom neprovlíká ale i šroubuje aby byli pevně přichycený k pásku a dělat to pokaždý když si měníš kalhoty je dost nepříjemný a zbytečný, navíc u dvoudílnýho tě právě nelimitují poutka kalhot při rozmístění.
to že to dává nějakou výhodu při tasení.. no 99% lidí to v losu výhodu nepřinese a když tak malou že je to naprosto zanedbatelný a nevím proč by se to mělo řešit..

to že to dává nějakou výhodu při tasení.. no 99% lidí to v losu výhodu nepřinese a když tak malou že je to naprosto zanedbatelný a nevím proč by se to mělo řešit..
- Churchill
Příspěvek#25 » čtv 28. úno 2013, 15:47
Uff ... "... ale i šroubuje ..." to je panečku LOS výbava. Výhody to skutečně v podstatě nepřináší.
Musím uznat, že tvůj argument s potaháním za opasek má hlavu a patu a je třeba jej uznat.
Ale i přes to všechno kdo chce, může se na závodech pokochat dodržováním pravidel i tak. Pouzdra (šroubovací? fasa
) na "skryté" nošení (od těla tak, že by je člověk schoval leda pod dědův hubertus) apod. ...
Ale se.e na to pes, já si to užiju i tak
Musím uznat, že tvůj argument s potaháním za opasek má hlavu a patu a je třeba jej uznat.
Ale i přes to všechno kdo chce, může se na závodech pokochat dodržováním pravidel i tak. Pouzdra (šroubovací? fasa

Ale se.e na to pes, já si to užiju i tak

- kuba
Příspěvek#26 » čtv 28. úno 2013, 16:02
Tak to bylo spíše na osvětlení proč je to dvoudílné. V losu jsem sice výceméně začátečník (teď to byli 2roky od prvního závodu). Ale už jsem si zvyknul na to že spousta lidí brečí nad tím že někdo má tohle "sportovní" a tohle by se vůbec nemělo nosit a pod. přitom je to úplně jedno protože stejně vyhraje ten co umí nejlíp střílet a vybavení moc nepomůže.
v konečným důsledku by měl človek teda nosit to co nosí, ale to by půlka lidí na LOSe chyběla protože v "reálu" nic nenosí
a pokud to je dle pravidel, což je není v tom problém. (ono říct sportovní opasek, pokud si vezmu nějakej DUTY belt, nebo pořádnej koženej opasek tak výsledek bude úplně stejnej jako když si vezmu vyloženě ten sportovní jenom budu nasranej protože budu muset přehazovat furt pouzdra, atd..)
takže co vás vlastně žere?
stejně je to o tom umění a vybavení až v druhé řadě...
v konečným důsledku by měl človek teda nosit to co nosí, ale to by půlka lidí na LOSe chyběla protože v "reálu" nic nenosí

a pokud to je dle pravidel, což je není v tom problém. (ono říct sportovní opasek, pokud si vezmu nějakej DUTY belt, nebo pořádnej koženej opasek tak výsledek bude úplně stejnej jako když si vezmu vyloženě ten sportovní jenom budu nasranej protože budu muset přehazovat furt pouzdra, atd..)
takže co vás vlastně žere?

- ianraider
Příspěvek#27 » pát 1. bře 2013, 08:40
4mike - to,že je opsek tvrdý,a nejde provléct poutky je blbost,kdykoliv předvedu
Osobně je to jen moje lenost,přehazovat si věci z opasku na opasek mě nebaví
A pokud si někdo myslí,že je to super výhoda - klidně mu jej půjčím
Kuba to napsal výstižně,v opasku to tedy opravdu není ( snad jen pásek ze županu )
A pokud si střelec pořídí holster a opasek kerý nedrží a při tasení se vyvrací - co dodat
měl by se asi zamyslet.....
-

-
- 4mike
- ianraider
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba