Čím střílíte MPi?
Moderátor: LOS vedení
-
Hujer Viktor - Příspěvky: 328
- Hujer Viktor
- PaF
Příspěvek#32 » sob 18. led 2020, 19:01
Jasně, půl roku po operaci plotýnky to byla jediná možnost, jak situaci odstřílet... a mimochodem, měl jsem tam kvůli tomu procku za každou ránu. Ale tam nešlo, pokud se nepletu, o MPi ale MRe
, takže přebití 5+6+6. Stačily mi 2 rány navíc, jestli si to dobře pamatuju. Ne, že by mi to tak šlo vždycky. Jinak fakt s těmi zády není o co stát. Pořád mám levou nohu tak na pendrek, že se prakticky bez opory nezvednu z dřepu nebo kleku. Zkus s takovou nohou absolvovat stage s přesuny, nedej bože na náledí... Abys uspěl, musíš trefovat, rychlostí nic nenaženeš. Btw minulé Oblekovice jsem v divizi porazil zdravého jedince na 2. místě asi o půl procenta. Jedinou úlevou byla právě opora o židli při zvedání z kleku, což rozhodně proti zdravému nezvýhodní
. Aby to celé nebylo OT...
V MPi by měly stačit i 3 zásobníky po 7 ranách na všechny situace. Víc než 2 rány na zásah by měly být v obrance prostě signálem k tréninku!

V MPi by měly stačit i 3 zásobníky po 7 ranách na všechny situace. Víc než 2 rány na zásah by měly být v obrance prostě signálem k tréninku!
- MRBLUE
- mause
Příspěvek#34 » sob 18. led 2020, 22:35
ano řeším protože bylo teď moc výdajů. Jen mě zajímalo kolik si vzít zásobníků na PRVNÍ los. A jak jsem psal koupím třetí a uvidíme. A ano lugera by moje peněženka taky radši střílela žel se 42 se mi střílí prostě lépe. Pokud mě mé nadchnutí pro los bude dále gradovat tak stejně budu muset začít přebíjet :-/
- machoh
Příspěvek#35 » sob 18. led 2020, 22:58
Kľudne tam choď s 2 zásobníkmi, ale počítaj s tým, že ak nebudeš strieľať presne (alebo nebude padať železo - s 9Br nemám skúsenosti), nemusia ti vystačiť do konca a nazbieraš nejaké penalizácie. Na vyskúšanie, aké to je to ale stačiť bude.
Ja som zo začiatku chodil s G43 a 3 štandardnými zásobníkmi (takže po 6 rán), neskôr som dokúpil botky +1 a v tejto zostave strieľam doteraz.
Ja som zo začiatku chodil s G43 a 3 štandardnými zásobníkmi (takže po 6 rán), neskôr som dokúpil botky +1 a v tejto zostave strieľam doteraz.
- PaF
- Béďa
Příspěvek#39 » pát 14. úno 2020, 19:39
Pokud pominu cenu a to, že se dá už sehnat jen bazarová není ideál na MPi DW Eco? Spoušt super (sice tabulkově 2kg, ale oproti 2kg Glocka je to neporovnatelné), přesnost lepší než třebas G17. Úchop velmi solidní, při použití taktického magwelu se ještě zlepší. Jediné co je problém je použití přebíjeného střeliva, zbraň se musí solidně zajet a nebere čajíčky, s továrnou problém není a spíše drobnost je nemožnost použití bufferu (přeci jen zklidní vnímaní zpětného rázu), nejde skoro použít, není tam dost místa(leda upravený ztenčený).
- stopper
Příspěvek#40 » pát 21. úno 2020, 16:24
"Jsem rád, že jste kluci s kvérama spokojeni
. Nejenom současní / budoucí majitele snad potěší, že nám vedení LOSu schválilo výjimku pro TP9 Sub Elite do divize Malá pistole
. Původně se nevešla o 1,5 mm na délce hlavně.
" - psal HawkCZ loni 21.6.
Vypadá to, že ji zatím nikdo v MPi nevyzkoušel. Nebo jo?

- drobec90
Příspěvek#41 » pát 21. úno 2020, 18:40
Má zkušenost - střílel jsem velkou - glockem 17 a CZ TS (několik sezón). Teď jsem začal s malou (cz p 10s) a za velmi důležitý faktor považuji ze závodního hlediska laser. V noci jsem s ním rychlejší než s glockem a přes den pomáhá zejména na delší vzdálenosti eliminovat krátkou záměrnou malé pistole + nějaké to deko na čumáku taky zlepší chování zbraně.
- SlashKO
Příspěvek#42 » pát 21. úno 2020, 19:12
stopper píše:"Jsem rád, že jste kluci s kvérama spokojeni. Nejenom současní / budoucí majitele snad potěší, že nám vedení LOSu schválilo výjimku pro TP9 Sub Elite do divize Malá pistole
. Původně se nevešla o 1,5 mm na délce hlavně.
" - psal HawkCZ loni 21.6.
Ne, jen s ní Pavel vyhrál MČR a pravidelně dával na prdel i střelcům v Pi

- Quirinus
Příspěvek#44 » pát 13. bře 2020, 12:09
Flatterhaft: P-10S má podle webu CZUB délku hlavně 90mm a dle pravidel LOS je max. délka hlavně pro divizi MPi 90mm a výjimku mají jen pistole uvedené v příloze 6. Sice nevím, jaký klíč se používá pro zařazení na seznam výjimek, ale nejdelší hlaveň s výjimkou má 93,5mm. Podle mě tedy jasná divize Pi.
- PaF
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX