Závody, dotazy, pravidla a to další..
Moderátor: LOS vedení
- cmk
- cmd_
Příspěvek#78 » pon 24. dub 2017, 09:52
Omlouvám se, pokud jsem ve špatném vlákně, ale nic bližšího jsem nenašel. Pokud se přihlásím na LOSík s více squady (konkrétně 11.5. Trigger Brno) , je potřeba dorazit na registraci na úplném začátku, nebo stačí s adekvátním časovým odstupem před začátkem mého squadu. Organizátorům nenapíšu, to bych se musel rovnou zaregistrovat a bez téhle informace nevím, jestli bych stíhal dorazit.
- Snake.360
-
HBWanderer - Příspěvky: 2
- HBWanderer
Příspěvek#84 » čtv 5. črc 2018, 08:06
Dávám to sem pro zamyšlení. Takhle v sobotu na pohárových závodech Lidové obranné střelby vypadalo cca 40% střelců. Dle potřeby se přes to hodila průsvitná mikina, či košile, boulící se 10 cm na každou stranu. Prostě "nenápadné skryté nošení" přesně v duchu LOS.
LOS.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Dragunov
Příspěvek#85 » čtv 5. črc 2018, 17:02
Jo jo ja byl na Regi base, moje první závody a taky tam bylo dost podobných, ale říkali jsme si, že tam je to asi tolerovanější.
Chvilkama jsem si se svojí kombinací 1x zásobník ve zbrani plus jeden v kapse připadal jako chudej příbuznej.
Oproti venkovním pouzdrům s CZ Shadow. Ale tohle už je docela extrém.
Chvilkama jsem si se svojí kombinací 1x zásobník ve zbrani plus jeden v kapse připadal jako chudej příbuznej.

- ravo001
Příspěvek#89 » pát 6. črc 2018, 09:45
Njn, je to hlavně o střelcích a jejich soudnosti. Pokud splňuje podmínky pravidel (vzdálenost zbraně od těla max o šírku závěru, krytý lučík, skryté nošení (mikina)), tak pak ho vyhodit ze závodu nelze. Já třeba toto se svým vybavením pro STD divizi IPSC splňuju, ale asi by mě nenapadlo si tam takto pravidelně chodit honit ego. Na LOS se zase vrátím, až budu mít pořízenou novou EDC zbraň + vnitřní hybrid/kydex + nějáký šikovný placatý fobus na zásobníky.
- Honzajan
Příspěvek#90 » ned 8. črc 2018, 09:31
Podvadet? Kdyz ho nevyrazi,je to vramci pravidel. Navic snad krome sirky od tela je to vse ok. Co pravidla dovoluji,to se dela. Nedelal bych z toho zadnou vedu. Jsou to zavody.
Kdyby organizatori chteli,aby se strilelo jen s tim,co lidi realne nosi, zavedli by hmotnostni limit. Tech par lidi,co by se neveslo, by bylo mensi zlo,nez tohle. Ale to by se muselo chtit. Coz me vede k vystrelkam jako uvedeni pozadavku na MCR po pravidly stanovenem datu, neochota otevrit kategorii kolimatoru,protoze to na zavodech strili malo lidi(coz je logicke,kdyz je kolimator zakazany na zavodech,ze ho bude strilet malo lidi)... Takova komedie proste.
Kdyby organizatori chteli,aby se strilelo jen s tim,co lidi realne nosi, zavedli by hmotnostni limit. Tech par lidi,co by se neveslo, by bylo mensi zlo,nez tohle. Ale to by se muselo chtit. Coz me vede k vystrelkam jako uvedeni pozadavku na MCR po pravidly stanovenem datu, neochota otevrit kategorii kolimatoru,protoze to na zavodech strili malo lidi(coz je logicke,kdyz je kolimator zakazany na zavodech,ze ho bude strilet malo lidi)... Takova komedie proste.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí