Příprava na zkoušky v Brně
- Aira
- Biermann
Příspěvek#2 » pát 26. pro 2014, 21:46
Ahoj, no tak přímo v Brně máš prakticky 4 střelnice - AWIW, Magnum, Rosničku a Trigger. Na všech se dělají zkoušky a snad všechny (nejsu si jistý AWIWem) dělají i přípravné kurzy na zbroják. Já dělal přípravu i zkoušku v Magnumu a byl jsem spokojenej. Na druhou stranu nebudu popírat, že někteří lidé měli alespoň dle názorů v diskuzích s p. Hynštem, který tu střelnici vede, nějaké problémy. V mém případě ale všechno v pohodě a maximálně korektní přístup.
Na Triggeru mám zkušenosti jen s kurzem obranné střelby od p. Malaníka a ten byl taky v pohodě. Velká výhoda je tam za mě pracovní doba, takže tam člověk může zajít kdy potřebuje (třeba v tom Magnumu je to potřeba domlouvat dost dopředu).
Na Triggeru mám zkušenosti jen s kurzem obranné střelby od p. Malaníka a ten byl taky v pohodě. Velká výhoda je tam za mě pracovní doba, takže tam člověk může zajít kdy potřebuje (třeba v tom Magnumu je to potřeba domlouvat dost dopředu).
- Aira
- Aira
- ravo001
Příspěvek#5 » pát 26. pro 2014, 23:10
Za mě můžu doporučit Trigger, myslím že je to asi nejschůdnější cesta - u zkoušky musíš zvládnout hlavně nervozitu a na Triggeru jsou příjemní, v pohodě a všechno vysvětlí atd. Navíc si tam osaháš zbraně, se kterými se pak bude dělat zkouška (rozborka/sborka) a to je k nezaplacení a přidá to na klidu, když víš že budeš mít v ruce přesně tu zbraň, kterou jsi už měl v rukách.
Zaplať si tam kurz přípravy na ZP, nejsou to vyhozené peníze.
Jinak jsem ti ještě napsal SZ...
Zaplať si tam kurz přípravy na ZP, nejsou to vyhozené peníze.
Jinak jsem ti ještě napsal SZ...

- Grasel
Příspěvek#7 » sob 27. pro 2014, 10:11
Já dělal zkoušku OZ v Magnum clubu, absolvoval jsem tak i přípravu a můžu doporučit, po domluvě ti udělá přípravu buď praktickou (rozborka - sborka, střelba) nebo teoretickou (zákony, zdr. příprava).
Já to udělal tak, že jsem si na PČR přihlásil na termín zkoušky a podle toho jsem se s p. Hynštem dohodl na praktické (byl jsem tam asi týden dopředu), vzal mě mimo ty stanovené kurzy naprosto bez problémů (tuším že jsem tam byl v so odpoledne), všecko mi v klidu vysvětlil a ukázal, zastřílel jsem si, zkusil rozborku - sborku (pro nás co máme za sebou ZVS naprosto nic novýho) povykládal mi i něco málo o komisaři kterýho budu mít, na co dát bacha a tak, přece jen už je za tu leta zná..
Samozřejmě že ti dá ,,osahat" ty zbraně který budeš mít na zkoušce, navíc při zkoušce dělá řídícího střelby, takže ti stojí za zády někdo na koho budeš ,,zvyklej", ne přímo komisař.
Pokud budeš chtít, můžem se domluvit a jít si zastřílet ještě před zkouškou, to není problém.
Já to udělal tak, že jsem si na PČR přihlásil na termín zkoušky a podle toho jsem se s p. Hynštem dohodl na praktické (byl jsem tam asi týden dopředu), vzal mě mimo ty stanovené kurzy naprosto bez problémů (tuším že jsem tam byl v so odpoledne), všecko mi v klidu vysvětlil a ukázal, zastřílel jsem si, zkusil rozborku - sborku (pro nás co máme za sebou ZVS naprosto nic novýho) povykládal mi i něco málo o komisaři kterýho budu mít, na co dát bacha a tak, přece jen už je za tu leta zná..
Samozřejmě že ti dá ,,osahat" ty zbraně který budeš mít na zkoušce, navíc při zkoušce dělá řídícího střelby, takže ti stojí za zády někdo na koho budeš ,,zvyklej", ne přímo komisař.
Pokud budeš chtít, můžem se domluvit a jít si zastřílet ještě před zkouškou, to není problém.
- cz6ace
- Aira
Příspěvek#12 » čtv 1. led 2015, 18:02
Zdravím v novém roce všem přeji hodně štěstí a splněný snů. A taky přeji lidem kteří se rozhodly nad sebou zamyslet jakým stylem prožít spokojený život hlavně v realitě a ne tak jak nám to trend zmateného internetu udává. A taky hlavně mějte se všichni rádi a pomáhejte si. Všem moc děkuji za odpovědi.
Hezký nový rok.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX