Příprava na zkoušky v Brně

Aira
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » pát 26. pro 2014, 21:38

Dobrý večer, hledám zkušené z Brna kteří mají přehled o střelnicích a které dokážou kvalitně proučit a vysvětlit k přípravě na ZP. Moc děkuji

Biermann

Příspěvek#2 » pát 26. pro 2014, 21:46

Ahoj, no tak přímo v Brně máš prakticky 4 střelnice - AWIW, Magnum, Rosničku a Trigger. Na všech se dělají zkoušky a snad všechny (nejsu si jistý AWIWem) dělají i přípravné kurzy na zbroják. Já dělal přípravu i zkoušku v Magnumu a byl jsem spokojenej. Na druhou stranu nebudu popírat, že někteří lidé měli alespoň dle názorů v diskuzích s p. Hynštem, který tu střelnici vede, nějaké problémy. V mém případě ale všechno v pohodě a maximálně korektní přístup.
Na Triggeru mám zkušenosti jen s kurzem obranné střelby od p. Malaníka a ten byl taky v pohodě. Velká výhoda je tam za mě pracovní doba, takže tam člověk může zajít kdy potřebuje (třeba v tom Magnumu je to potřeba domlouvat dost dopředu).

Aira
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » pát 26. pro 2014, 21:50

Tak já byl jen a pouze v AWIW a po dotazu na paní co prvně udělat tak Naučit se :-) byla docela příjemná. Tak pravě píšu kde je to nejlépe na profi úrovni- samozřejmě nechci rychlokvašku a nepospíchám s ničím.

Aira
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » pát 26. pro 2014, 21:59

Docela bych rád našel holku nebo kluka který by chtěl ZP taky zvládnout. Pokud se někdo cití, že by chtěl tak bych šel s ním/ní. :)

ravo001

Příspěvek#5 » pát 26. pro 2014, 23:10

Za mě můžu doporučit Trigger, myslím že je to asi nejschůdnější cesta - u zkoušky musíš zvládnout hlavně nervozitu a na Triggeru jsou příjemní, v pohodě a všechno vysvětlí atd. Navíc si tam osaháš zbraně, se kterými se pak bude dělat zkouška (rozborka/sborka) a to je k nezaplacení a přidá to na klidu, když víš že budeš mít v ruce přesně tu zbraň, kterou jsi už měl v rukách.
Zaplať si tam kurz přípravy na ZP, nejsou to vyhozené peníze.

Jinak jsem ti ještě napsal SZ... ;-)

kubass_hk9

Příspěvek#6 » sob 27. pro 2014, 00:03

Taktéž jsem dělal na triggeru (jak přípravu, tak i OZ) a maximální spokojenost. Asi bych napsal, že doporučuji, ale OZ jsem (naštěstí) dělal jen jednou, tak nemám srovnání:)

Grasel

Příspěvek#7 » sob 27. pro 2014, 10:11

Já dělal zkoušku OZ v Magnum clubu, absolvoval jsem tak i přípravu a můžu doporučit, po domluvě ti udělá přípravu buď praktickou (rozborka - sborka, střelba) nebo teoretickou (zákony, zdr. příprava).
Já to udělal tak, že jsem si na PČR přihlásil na termín zkoušky a podle toho jsem se s p. Hynštem dohodl na praktické (byl jsem tam asi týden dopředu), vzal mě mimo ty stanovené kurzy naprosto bez problémů (tuším že jsem tam byl v so odpoledne), všecko mi v klidu vysvětlil a ukázal, zastřílel jsem si, zkusil rozborku - sborku (pro nás co máme za sebou ZVS naprosto nic novýho) povykládal mi i něco málo o komisaři kterýho budu mít, na co dát bacha a tak, přece jen už je za tu leta zná..
Samozřejmě že ti dá ,,osahat" ty zbraně který budeš mít na zkoušce, navíc při zkoušce dělá řídícího střelby, takže ti stojí za zády někdo na koho budeš ,,zvyklej", ne přímo komisař.
Pokud budeš chtít, můžem se domluvit a jít si zastřílet ještě před zkouškou, to není problém.

Aira
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » sob 27. pro 2014, 12:53

Hodnotné informace. Všem moc děkuji za reakce. D.

cz6ace

Příspěvek#9 » sob 27. pro 2014, 21:08

Ja muzu doporucit Rosnicku. Za 1 hodinu prakticke zachazeni se zbrani za par stovek a zakony jsem se naucil doma z mistnich zdroju - web + android aplikace.

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk

lekar.t

Příspěvek#10 » sob 27. pro 2014, 21:34

dovolím si doporučit na prvním místě dvě střelnice Trriger a Magnum
pak dlouho nic a pak zbytek střelnic v Brně

Hatikva

Příspěvek#11 » ned 28. pro 2014, 08:52

Ahoj, já mohu doporučit brněnský Triggerservice, absolvoval jsem přípravný kurz i zkoušku.

Aira
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » čtv 1. led 2015, 18:02

Zdravím v novém roce všem přeji hodně štěstí a splněný snů. A taky přeji lidem kteří se rozhodly nad sebou zamyslet jakým stylem prožít spokojený život hlavně v realitě a ne tak jak nám to trend zmateného internetu udává. A taky hlavně mějte se všichni rádi a pomáhejte si. Všem moc děkuji za odpovědi. ;) Hezký nový rok.

Zpět na