Zkouška odborné způsobilosti v Brně

Grasel

Příspěvek#1 » sob 4. led 2014, 20:32

Tak konečně jsem si udělal čas a přihlásil se ke zkoušce OZ pro ZP, budu ji skládat v Brně v Magnumclubu, chtěl bych se proto zeptat, zda máte někdo konkrétní zkušenosti se zkouškou v Brně, myslím i s komisaři kteří jsou na zkoušky určováni.
Děkuji za vaše postřehy a zkušenosti.

Serz

Příspěvek#2 » sob 4. led 2014, 20:41

byl jsem tam parkrat strilet. spravce je velice vstricny, urcite ti poradi s cim budes potrebovat

Pete

Příspěvek#3 » sob 4. led 2014, 21:44

Ja jsem tam delal zkousky v zari 2012.

Mrkni na jejich stranky: http://www.bhmagnum.com

Vyuzil jsem moznost 2 denni placene pripravy na zkousku, kterou tam pravidelne organizuji. Hlavne prakticke procvicovani bylo super, protoze jsem si mohl osahat primo ty zbrane, se kterymi jsem potom delal zkousku.

Jako zkusebniho komisare jsem mel Jiriho Marecka. Uplne v pohode clovek.

Grasel

Příspěvek#4 » sob 4. led 2014, 21:57

No ten přípravný kurz asi využiju, přece jen ta možnost si zkusit zbraň kterou ,,schytám" na zkoušce se asi vyplatí..
Jestli se můžu zeptat co po tobě komisař všechno chtěl?

Pete

Příspěvek#5 » sob 4. led 2014, 22:14

Mel jsem skupiny B a E.
Chtel po me kontrolu, ze zbran neni nabita, a pak rozborku. Oboji s CZ 75. Pak jsem sel na strelby.

Grasel

Příspěvek#6 » sob 4. led 2014, 22:25

Takže jsi pro sk. B+E nestřílel malorážku?

Pete

Příspěvek#7 » ned 5. led 2014, 01:01

Strilel jsem jen z pistole.

Grasel

Příspěvek#8 » ned 5. led 2014, 09:03

Tak to je zajimavy,myslel jsem ze na sk. B se malorazka strili.. Nebo je to tak ze kdyz zadam o B➕C tak se strili ze zbrane pro ,,vyssi skupinu,, tzn. E - pistole, nebo je to ciste na uvazeni komisare?

Pete

Příspěvek#9 » ned 5. led 2014, 09:10

Je to na uvazeni komisare. Ale jestli budes delat skupiny B+C, tak budes skoro urcite strilet z taky malorazky nebo brokovnice. Kvuli skupine C.

david33

Příspěvek#10 » ned 5. led 2014, 13:00

ja sem si moch vybrat jestli z maloražky nebo brokovnice mam skupinu A B E jinak všichni střileli z dlouhe zbrańe mimo skupiny A ty sřilely jen z pistole

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#11 » ned 5. led 2014, 13:53

Já jsem u zkoušek na B+E střílel jen pistoli. Zkoušky jsem ale dělal na stejné střelnici, jako přípravný kurz. Ten jsem si pro jistotu dal dvakrát a pokaždé jsem na něm střílel i malorážku a brokovnici. Tak nevím, jestli třeba komisař nedostane info od personálu, kdo už má nastříleno a s jakým výsledkem a u zkoušek se to pak vypustí.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » ned 5. led 2014, 14:52

já jsem u ABE malorajdu střílel... V Brně

Grasel

Příspěvek#13 » ned 5. led 2014, 16:26

To mě právě mátlo, někdo psal že se malorážka střílí, někdo že ne.. Tak uvidím..

chose0007

Příspěvek#14 » ned 5. led 2014, 16:50

Stejna strelnice, sk. A B E a malorážku jsem strilel a tusim, ze i většina ostatnich.

Grasel

Příspěvek#15 » pon 6. led 2014, 17:47

Tak dnes rychlý kontakt s panem správcem, domluven praktický nácvik, už se těším :)

Zpět na