Zaučení praktická odborná zkouška
- Majkl
Příspěvek#122 » úte 2. úno 2016, 22:28
Espezetka píše:Zdravím všechny uživatele. Také se e chystám na ZP (ABE), pilně stujuju teorii, ale praxi mám nulovou.
Bydlím v Berouně, ale příslušný útvar policie podle trv. bydliště v Litoměřicích.
Nevíte, na které střelnici se dělá zkouška, když spadám pod Litoměřice?
A prosím, nemáte tip na někoho, kdo by se mnou prošel praktickým výcvikem? Klidně i doporučte přípravný kurz. Děkuji, a zdravím
Martina
Litoměřice dělají zkoušky ve Vražkově (je to tvým směrem). Přípravný kurz je možné absolvovat tamtéž. http://www.strelnicevrazkov.cz/2015/08/sluzby.html
Kolky na žádost netřeba kupovat, prodají ti je na služebně přímo na místě.
M.
- Espezetka
Příspěvek#124 » stř 3. úno 2016, 12:41
Tak jsem se dnes ptala přímo na příslušném policejním útvaru, prý se zkoušky konají střídavě ve Vražkově a v Liběšicích, ale není problém si s nimi domluvit, kde chci zkoušku dělat, jen prostě musím počkat až na příslušnou střelnici přijde řada. Pán, který podával informace, byl velmi příjemný.
Všem moc děkuju za pomoc.
- DAveDOG
Příspěvek#126 » úte 9. úno 2016, 14:56
Přeji dobrý den.
Po delší době se mě tak nějak povedlo "přesvědčit" manželku o nutnosti
vlastnictví zbraně a o tom že nenechám naše děti si s ní hrát. Naposled jsem střílel na vojně před 18 lety (CZ75 a Sa 58). Teorii na testy mrskám ve volných chvílích jak doma tak v práci. Bydlištěm spadám pod okres Vyškov, ale mám to blíž do Brna. Neví někdo kam se z Vyškova posílá na zkoušky? Dál bych chtěl poprosit jestli by se nenašel někdo kdo by se mě ujal pro praktický výcvik. Nejlépe Brno a okolí, ale přijet můžu kamkoliv. Díky za odpověď DAveDOG.
Po delší době se mě tak nějak povedlo "přesvědčit" manželku o nutnosti

- ravo001
Příspěvek#127 » úte 9. úno 2016, 16:34
Zkoušky budeš dělat v Brně (dělá je tam celý JM kraj). Doporučuji si vybrat jednu ze střelnic kde se dělají zkoušky (myslím že AWIW, BH Magnum, Rosnička, Trigger), podat si na PČR rovnou na ten daný termín přihlášku (aby tě neposlali na jinou střelnici - tyto 4 střelnice rotují termínově) a na té střelnici si objednat přípravný kurz kde tě manipulaci naučí přímo na zbraních který budeš mít u zkoušky = budeš v klidu a pohodě a budeš vědět jak která zbraň se chová a co od ní čekat (čep záchytu u CZ75 jde někdy skoro sám a někdy ho vytloukáš skoro kladivem - kus od kusu).
Já osobně doporučuji Trigger service - sice asi nejdražší, ale podle mě nejpohodovější (moje subj. hodnocení)
Já osobně doporučuji Trigger service - sice asi nejdražší, ale podle mě nejpohodovější (moje subj. hodnocení)
- dejvgsr
Příspěvek#130 » úte 9. úno 2016, 18:12
Espezetka píše:Tak jsem se dnes ptala přímo na příslušném policejním útvaru, prý se zkoušky konají střídavě ve Vražkově a v Liběšicích, ale není problém si s nimi domluvit, kde chci zkoušku dělat, jen prostě musím počkat až na příslušnou střelnici přijde řada. Pán, který podával informace, byl velmi příjemný.
Ahoj, vzhledem k politické situaci nejen u nás, ale v Evropě vůbec jsem se rozhodl získat svůj ZP. Spadám pod Litoměřice, zkoušky ve Vražkově nebo v Liběšicích. Vražkov je dražší, Libešice dle předloženého termínu 3.3. kdy budu dělat zkoušky právě v Liběšicích 1100 Kč. Liběšice střelnice nemá vebové stránky, na polocii jsem dostal číslo na pana Šusteka (731 577 413), který to tam asi má na starost a předběžně jsme se dohodli na přípravném kurzu pro všechny zbraně, které budou při zkoušce použity. Cena 900 Kč, chlap velmi ochotný.
- Čop
Příspěvek#131 » stř 10. úno 2016, 08:39
Včera přípravný "kurs" na střelnici v Byšicích. Bohužel jsem nezachytil jméno oné dámy, která mi velmi pohodově, lidsky, ale obsažně ukázala manipulaci s CZ75, malorážkou ZKM a brokovou kozlicí Benelli. Vše jsem si mohl libovolně vyzkoušet, prošli jsme postupy při zkoušce a zvyklosti místně příslušných komisařů. Vystřelil jsem si ze všech zbraní, probral s paní možné "špeky" nasbírané hlavně tady a zaplatil velmi lidovou cenu 540,-Kč. Chtěl bych touto cestou poděkovat a velmi doporučit všem, kteří se chystají na zkoušky.
- brokar
-
Martin Hartl - Příspěvky: 1
- Martin Hartl
Příspěvek#135 » stř 2. bře 2016, 19:49
Espezetka píše:Zdravím všechny uživatele. Také se e chystám na ZP (ABE), pilně stujuju teorii, ale praxi mám nulovou.
Bydlím v Berouně, ale příslušný útvar policie podle trv. bydliště v Litoměřicích.
Nevíte, na které střelnici se dělá zkouška, když spadám pod Litoměřice?
A prosím, nemáte tip na někoho, kdo by se mnou prošel praktickým výcvikem? Klidně i doporučte přípravný kurz. Děkuji, a zdravím
Martina
Dobrý den,
Zde pořádáme přípravné kurzy pro získání ZOZ i samotné zkoušky zde probíhají. www.strelnicevrazkov.cz
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí