Praktická část zkoušky OZ – co Vás může potkat
- Blacky
- pelanj
Příspěvek#1022 » pon 2. bře 2015, 11:27
Já měl při manipulaci jako bezpečný prostor stěnu, před kterou stál dozor PČR. Neměl jsem s tím problém, komisař ví, co dělá. Dozor ani nehnul brvou. Kdyby se cokoliv stalo při zkoušce, tak za to má zodpovědnost komisař + dozor. To je jako když při zkoušce z autoškoly zkoušející policista (když ještě zkoušeli policisti) přikáže vjet do zákazu vjezdu...slovo policisty je nad značky.
- Serz
Příspěvek#1023 » pon 2. bře 2015, 11:36
v autoskole vjezd do zakazu je zpravidla chytak. ostatni ucastnici provozu nemaji tuseni, ze ti komisar neco takoveho naridil a necekaji, ze by ses tam vynoril. kdyby z nejakeho duvodu uniformovany policista ridil provoz a stanovil objizdku pres zakaz vjezdu, pak je to jina
- jihlavak
Příspěvek#1024 » pon 2. bře 2015, 11:57
quasko:
Nevím, asi bude záležet na komisaři. Konkrétně já jsem měl za "bezpečnej prostor" poměrně dlouhou stěnu a tak jsem se prostě zeptal, jestli je bezpečnej prostor od stropu až po podlahu a zprava doleva odezdi ke zdi. Sice jsem měl podle tónu pocit, že tím komisaře trošku otravuju, ale upřesnil mi to, že prostě doprava jen po ten obraz a bylo. Konceckonců bezpečný prostor určuje komisař, tak bych se asi jen zeptal, jestli opravdu dveře a když by ano, tak se nestarám a konám...
Nevím, asi bude záležet na komisaři. Konkrétně já jsem měl za "bezpečnej prostor" poměrně dlouhou stěnu a tak jsem se prostě zeptal, jestli je bezpečnej prostor od stropu až po podlahu a zprava doleva odezdi ke zdi. Sice jsem měl podle tónu pocit, že tím komisaře trošku otravuju, ale upřesnil mi to, že prostě doprava jen po ten obraz a bylo. Konceckonců bezpečný prostor určuje komisař, tak bych se asi jen zeptal, jestli opravdu dveře a když by ano, tak se nestarám a konám...
- pelanj
- Serz
Příspěvek#1026 » pon 2. bře 2015, 16:43
ja delal zkousky taky jeste s policajtem (srpen 2001) a holka prede mnou krom toho, ze byla dost ztracena v provozu, tak letela presne za vjezd do jednosmerky ze spatne strany a vubec ji nepomohla vymluva "ale vy jste mi to rekl". a uz bych nechal rozvijeni OT 
kdyz se podivate na komentare hodnotici zkusebni komisare, tak jsou z velke casti pozitivni. tedy nebal bych se komisare preptat na presnejsi urceni bezpecneho prostoru. v mem chapani by to bylo znamenim, ze uchazec o ZkOZ premysli o dodrzeni bezpecnosti a osobne bych to vnimal jako male bezvyznamne plus pro nej. a ne, nejsem zkusebni komisar, je to pouze muj nazor

kdyz se podivate na komentare hodnotici zkusebni komisare, tak jsou z velke casti pozitivni. tedy nebal bych se komisare preptat na presnejsi urceni bezpecneho prostoru. v mem chapani by to bylo znamenim, ze uchazec o ZkOZ premysli o dodrzeni bezpecnosti a osobne bych to vnimal jako male bezvyznamne plus pro nej. a ne, nejsem zkusebni komisar, je to pouze muj nazor
- OndraTKD
Příspěvek#1027 » pon 16. bře 2015, 20:27
Zdravím všechny. Jsem tady nový. 9.4. dělám zkoušky na AWIW v Brně. Chtěl bych Vás požádat o info, jaká je vaše zkušenost s touto střelnicí při zkouškách? Vím,komisař se losuje ale třeba se tam střídají ti stejní. Moc referencí na netu jsem nenašel.
Moc děkuji Všem.
Ondra
Moc děkuji Všem.
Ondra
- OndraTKD
Příspěvek#1029 » pon 16. bře 2015, 20:50
to je právě to co nemůžu posoudit,zda umím nebo ne. Pouze subjektivní dojem je takový: testy se mi daří na 99%, manipulace se zbraní a rozborka několikrát vyzkoušena v Hovoranech a střelba na 15m vše v černém. Jen jsem nervozní z toho že třeba přeskočím nějaký úkon se zbraní nebo neotočím zásobník pří pokládání na stůl střelivem k sobe,atd... Zkrátka mám strach že vyhořím na blbosti...
- Xerxes
- marinakus
Příspěvek#1035 » úte 17. bře 2015, 14:35
to je jeho věc (komisaře), jestli má při praktické zkoušce další uchazeče o ZP na doslech.... komentování činnosti u praktické zkoušky považuji každopádně za plus, jednoznačně určuje, co chce dotyčný udělat a zabraňuje případným dohadům a neshodám při hodnocení
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí