Praktická část zkoušky OZ – co Vás může potkat

Blacky

Příspěvek#1021 » pát 27. úno 2015, 08:56

Myslím, že to je o dohodě. Pokud mu tohle vysvetlis, tak rozumný komisar svoli ba dokonce by mohl ocenit, ze ty dvere opravdu nejsou dobry bezpečny prostor. Pokud narazis na prisneho, bude na dverich tvrvat, tak holt zatnout zuby.

pelanj

Příspěvek#1022 » pon 2. bře 2015, 11:27

Já měl při manipulaci jako bezpečný prostor stěnu, před kterou stál dozor PČR. Neměl jsem s tím problém, komisař ví, co dělá. Dozor ani nehnul brvou. Kdyby se cokoliv stalo při zkoušce, tak za to má zodpovědnost komisař + dozor. To je jako když při zkoušce z autoškoly zkoušející policista (když ještě zkoušeli policisti) přikáže vjet do zákazu vjezdu...slovo policisty je nad značky.

Serz

Příspěvek#1023 » pon 2. bře 2015, 11:36

v autoskole vjezd do zakazu je zpravidla chytak. ostatni ucastnici provozu nemaji tuseni, ze ti komisar neco takoveho naridil a necekaji, ze by ses tam vynoril. kdyby z nejakeho duvodu uniformovany policista ridil provoz a stanovil objizdku pres zakaz vjezdu, pak je to jina

jihlavak

Příspěvek#1024 » pon 2. bře 2015, 11:57

quasko:
Nevím, asi bude záležet na komisaři. Konkrétně já jsem měl za "bezpečnej prostor" poměrně dlouhou stěnu a tak jsem se prostě zeptal, jestli je bezpečnej prostor od stropu až po podlahu a zprava doleva odezdi ke zdi. Sice jsem měl podle tónu pocit, že tím komisaře trošku otravuju, ale upřesnil mi to, že prostě doprava jen po ten obraz a bylo. Konceckonců bezpečný prostor určuje komisař, tak bych se asi jen zeptal, jestli opravdu dveře a když by ano, tak se nestarám a konám...

pelanj

Příspěvek#1025 » pon 2. bře 2015, 15:37

Serz: Když jsem dělal řidičák já, tak se mnou jela policistka, ne komisař, jako dnes. Vysloveně nás na to upozorňovali. To samé třeba zastavení na zákazu zastavení, atd. Komisař v autoškole to udělat nemůže.

Serz

Příspěvek#1026 » pon 2. bře 2015, 16:43

ja delal zkousky taky jeste s policajtem (srpen 2001) a holka prede mnou krom toho, ze byla dost ztracena v provozu, tak letela presne za vjezd do jednosmerky ze spatne strany a vubec ji nepomohla vymluva "ale vy jste mi to rekl". a uz bych nechal rozvijeni OT :)
kdyz se podivate na komentare hodnotici zkusebni komisare, tak jsou z velke casti pozitivni. tedy nebal bych se komisare preptat na presnejsi urceni bezpecneho prostoru. v mem chapani by to bylo znamenim, ze uchazec o ZkOZ premysli o dodrzeni bezpecnosti a osobne bych to vnimal jako male bezvyznamne plus pro nej. a ne, nejsem zkusebni komisar, je to pouze muj nazor

OndraTKD

Příspěvek#1027 » pon 16. bře 2015, 20:27

Zdravím všechny. Jsem tady nový. 9.4. dělám zkoušky na AWIW v Brně. Chtěl bych Vás požádat o info, jaká je vaše zkušenost s touto střelnicí při zkouškách? Vím,komisař se losuje ale třeba se tam střídají ti stejní. Moc referencí na netu jsem nenašel.
Moc děkuji Všem.
Ondra

marinakus

Příspěvek#1028 » pon 16. bře 2015, 20:30

komisař je určován příslušným útvarem PČR, střelnice na to nemá žádný
vliv, a pokud umíš, nemáš se čeho obávat, .... tak je to ale všude

OndraTKD

Příspěvek#1029 » pon 16. bře 2015, 20:50

to je právě to co nemůžu posoudit,zda umím nebo ne. Pouze subjektivní dojem je takový: testy se mi daří na 99%, manipulace se zbraní a rozborka několikrát vyzkoušena v Hovoranech a střelba na 15m vše v černém. Jen jsem nervozní z toho že třeba přeskočím nějaký úkon se zbraní nebo neotočím zásobník pří pokládání na stůl střelivem k sobe,atd... Zkrátka mám strach že vyhořím na blbosti...

marinakus

Příspěvek#1030 » pon 16. bře 2015, 20:54

neboj, blbců mezi komisaři snad moc není a dá se poznat, jak ses připravoval... hlavně klídek, nezmatkovat

OndraTKD

Příspěvek#1031 » pon 16. bře 2015, 21:12

marinakus píše:neboj, blbců mezi komisaři snad moc není a dá se poznat, jak ses připravoval... hlavně klídek, nezmatkovat

díky moc...budu se snažit.

david33

Příspěvek#1032 » pon 16. bře 2015, 21:15

Přesně tak chce to v klidu klidně si to řikej nahlas co provedeš za ukon při manipulaci :D a nepospichej

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1033 » úte 17. bře 2015, 13:11

Připravoval jsem kamaráda na manipulaci a praktickou zkušku na zkoušky v Lukové. Všechno si říkal nahlas, i u zkoušky a možná právě proto že to říkal nahlas, komisař už se ho na nic neptal a poslal ho dál rovnou na praktickou. Takže neměj z toho strach ;-).

E-Ryc

Příspěvek#1034 » úte 17. bře 2015, 13:25

Bude zalezet na komisari, me zase rekl, at mlcim, ze tim prerikavanim napovidam ostatnim :)

marinakus

Příspěvek#1035 » úte 17. bře 2015, 14:35

to je jeho věc (komisaře), jestli má při praktické zkoušce další uchazeče o ZP na doslech.... komentování činnosti u praktické zkoušky považuji každopádně za plus, jednoznačně určuje, co chce dotyčný udělat a zabraňuje případným dohadům a neshodám při hodnocení

Zpět na