Zkouška ve Špindlu

esorimer

Příspěvek#16 » čtv 15. říj 2015, 20:47

MikeCZ75: Mě se zase ty plastový líbí, hlavně proto že jsou lehčí.Uznávám že ten kov v ruce dává větší pocit síly/údernosti/spolehlivosti, ale ve skutečnosti udělají obě zbraně stejnou díru.

wigum

Příspěvek#17 » pát 16. říj 2015, 20:46

MikeCZ75 píše:Já ty plastové nemám rád. V ruce to je prostě, jako kdybych držel kapslíkovku. Sice jsem v ruce tu konkrétní plastovou čz neměl, ale držel jsem jiné plastové a holt to není ono. Nic se nevyrovná tomu pocitu, když má člověk v ruce pořádnej kus železa. (Což je alespoň moje osobní preference). Policajti atp. ať si klidně ty plastový nosej, samozřejmě chápu že tahat u pasu činku celej den by byla otrava.
Co se týče zkoušky, tak nic nenechávám náhodě, stáhnul jsem si k té P07 manuál, který už jsem dvakrát přečetl a pojedu si z ní před zkouškou alespoň jednou zastřílet.

Já teda nevím, ale ikdyž máš kus železa, tak největší kontak se braní máš na střenkách a ty jsou buď dřevěné nebo umělé. Ale chápu ten subjektivní pocit. Já třeba na vzduchovce taky nesnáším tu umělou pažbu.

sided
moderátor

Příspěvek#18 » sob 17. říj 2015, 07:26

Zkouška ve Špindlu, gumový bouchačky se řešej jinde.

MikeCZ75

Příspěvek#19 » pát 23. říj 2015, 13:54

Takže mám po zkoušce. Bylo nás tam 8, jeden neudělal písemné, ostatní měli písemné ve směs za plný počet. Pak se šlo na manipulaci, byla s těmi zbraněmi, které jsem psal nahoře a tam to byla jatka. Komisař to tam posekal jako louku (ale nikoho nepotopil schválně), takže z těch osmi jsem to udělal jen já. (Díky vysoce kvalitní přípravě na kurzu p. Šulce) A pak už zbývala jen střelba, na které jsem byl sám, na těch 15 metrů jsem tam naházel všech 5 a bylo hotovo.
Jinak na čem se mezi uchazeči lítalo:
- nevyndaný zásobník z pistole
- nevyndaný zásobník z malorážky
- prst na spoušti
- míření mimo bezpečný prostor
a ten zbytek si nepamatuju.

Pokud to tam budete hledat, střelnice je v tom podzemním bunkru úplně dole v -4 patře.

marinakus

Příspěvek#20 » pát 23. říj 2015, 14:07

a vo toooom to je.... o přípravě na zkoušky

Zpět na