Zaučení praktická odborná zkouška
- Derviš
Příspěvek#32 » čtv 22. led 2015, 09:34
Ahoj, našel by se někdo, kdo by mě zaučil na praktickou část? Chtěl bych ZP na většinu skupin - s teorií víceméně problém nemám, ale s praxí to bude horší. Střílel jsem jen párkrát ze vzduchovky a chvilku hrál airsoft a to ještě dobře deset let zpátky.
Jsem z Brna, zkoušel jsem už poslat zprávu i SZ Artifexovi, ale asi nedošla ani jedna
Díky.
Jsem z Brna, zkoušel jsem už poslat zprávu i SZ Artifexovi, ale asi nedošla ani jedna

Díky.
- brokar
Příspěvek#35 » ned 1. úno 2015, 20:10
Nabízím teoretickou i praktickou přípravu na zbrojní průkaz.
Bezpečná manipulace se zbraní, seznámení se zbraní, rozborka a sborka zbraně, pohyb se zbraní, mířená a dynamická střelba, seznámení s právními předpisy.
Karlovarský kraj, Praha
více informací mailem pavlis77@seznam.cz
Bezpečná manipulace se zbraní, seznámení se zbraní, rozborka a sborka zbraně, pohyb se zbraní, mířená a dynamická střelba, seznámení s právními předpisy.
Karlovarský kraj, Praha
více informací mailem pavlis77@seznam.cz
-
logickbomb - Příspěvky: 7
- logickbomb
Příspěvek#38 » sob 14. bře 2015, 10:07
Zdravím, taky klidně pomůžu s přípravou na praktickou zkoušku k ZP, bezpečnost, manipulace, střelba, rozborka sborka atd. nestřílím tak dlouho, ale prakticej a teoretickej základ sem schopnej dát, taky si ještě dobře pamatuji jak to u zkoušek chodí a ke všemu tu pořádně nemám s kým v sobotu práskat
Most a okolí... kdyžtak: jirkabares@centrum.cz

Most a okolí... kdyžtak: jirkabares@centrum.cz
- sturmidlo
Příspěvek#42 » stř 25. bře 2015, 09:46
Zdravím všechny přítomné!
Tak jsem se konečně odhodlal 27.4. mě čekají zkoušky.
Mám za sebou přípravný kurz a vystříleno prvních 100 nábojů.Manipulace je mi po důkladném studiu a kurzu docela jasná, ještě se půjdu těsně před zkouškama podívat a osahat přímo ty zbraně které budou u manipulací, bohužel je možné, že nebude možnost vyzkoušet z nich střelbu.Na střelnici pořádají kurz předvečer zkoušky, ale jen v případě, že projeví zájem alespoň 4 lidi a zatím jsem prý první, takže se na to nedá spolehnout.Mám ale nastříleno opravdu málo a rád bych si byl u zkoušky alespoň trochu jistý, že neztroskotám na střelbách, pokud projdu manipulací.Jsem z Nového Strašecí, tak hledám někoho z Kladenska/Rakovnický ochotného se mnou vystřílet ještě aspoň nějakou tu stovku nebo dvě nábojů a eventuálně poradit a poladit postoj/úchop/spouštění?Náboje, střelnici a veškerý materiál samozřejmě hradím, další podle domluvy.Díky Ondra
Tak jsem se konečně odhodlal 27.4. mě čekají zkoušky.
Mám za sebou přípravný kurz a vystříleno prvních 100 nábojů.Manipulace je mi po důkladném studiu a kurzu docela jasná, ještě se půjdu těsně před zkouškama podívat a osahat přímo ty zbraně které budou u manipulací, bohužel je možné, že nebude možnost vyzkoušet z nich střelbu.Na střelnici pořádají kurz předvečer zkoušky, ale jen v případě, že projeví zájem alespoň 4 lidi a zatím jsem prý první, takže se na to nedá spolehnout.Mám ale nastříleno opravdu málo a rád bych si byl u zkoušky alespoň trochu jistý, že neztroskotám na střelbách, pokud projdu manipulací.Jsem z Nového Strašecí, tak hledám někoho z Kladenska/Rakovnický ochotného se mnou vystřílet ještě aspoň nějakou tu stovku nebo dvě nábojů a eventuálně poradit a poladit postoj/úchop/spouštění?Náboje, střelnici a veškerý materiál samozřejmě hradím, další podle domluvy.Díky Ondra
- Xerxes
Příspěvek#43 » stř 25. bře 2015, 12:20
sturmidlo: Rád bych trošku rozptýlil tvé obavy ze střeleb. Pokud by se ti náhodou do zkoušky nepodařilo dostat na střelnici, nevadí
. Trefit terč na těch 15 metrů není nic těžkého a pokud tam všech 5 ran nenasypeš během 3 sekund (to jsme opravdu na zkouškách viděl), tak to dáš. Máš na to dost dlouhou dobu si pokaždé zamířit a dlouho tahat spoušť, jako když se v autoškole člověk učil rozjíždět. Já si vystřílel 2 zásobníky a pak šel na zkoušky 

- Behemot
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX