Nákupní povolení

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#286 » úte 18. bře 2014, 07:54

jirka911 píše:Díky za info. S tou platností to vím. Stejně to dopadne zase tak, že ten den co dostanu nákupku tam o pár hodin později budu na registraci :-D

Tím mě třeba strašně štvou u nás, že když si zajdu pro nákupku např. 17.3. tak mi tam napíšou platnost až od 18.3., takže tahle možnost u nás odpadá :-/

Carloss

Příspěvek#287 » úte 18. bře 2014, 08:51

To se ale přece dá snadno vyřešit s prodejcem, ne? Např. tak, že se koupě papírově provede o den později... A teprv druhý den přijít s registrací... Já vím... zase je to drbání se přes hlavu... a vochcávání instituce... Ale každej rozumnej prodejce ten den klidně počká...

Bohuliby

Příspěvek#288 » úte 18. bře 2014, 18:26

Rozumnej prodejce ? Proboha, to není rohlík, ale zbraň, aby dnes prodali ze zítřejším datumem ?
V Praze Soukalce se mě již několikrát zeptali, jestli půjdu kupovat zbraň ještě ten den, asi by to šlo udělat, ale na policii, ale ne u prodejce.

fishero

Příspěvek#289 » úte 18. bře 2014, 18:41

Tak v Ostrave se na kopii rozhodnuti, ktere zustava pro policii, uvadi cas vydani. Tim je to vyresene.

Biermann

Příspěvek#290 » úte 18. bře 2014, 18:56

No musím říct, že já bych teda nikomu zbraň s budoucím datem určitě neprodal. Ono když by s ní pak ještě dneska něco provedl, tak komu by to spadlo na hlavu že?

Jinak v Brně lze klidně v jeden den požádat o nákupku, nakoupit a odejít i s průkazem zbraně.

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#291 » úte 18. bře 2014, 21:30

Holt Brno je asi pokrokovější :-D
Já neříkám, že by se třeba nějak nedalo s prodejcem dohodnout, ale kolikrát bych ocenil možnost hned po nákupu zbraň zaregistrovat. Pak třeba zbytečně musím čekat celý týden, než ji můžu zaregistrovat (protože se bohužel úřední dny a hodiny dost dobře nekloubí s mojí pracovní dobou). No ale zas tu nechci nějak brečet, hlavně že to máme takové, jaké to máme (zatím) ;-)

MM

Příspěvek#292 » sob 26. dub 2014, 21:02

Otazka - je inak bezne ze si vybavujete NP 'do rezervy' ? Pokukujem po par veciach do zbierky, a pre pripad ze by som na nieco z toho v inzercii / komisii narazil si chcem vybavit nieco do zalohy. 2x100 CZK nie je az tak vela a navyse do roka to urcite vyuzijem (budu narodeniny a vianoce :D).

Piggy

Příspěvek#293 » ned 27. dub 2014, 10:30

Je to bežné, navyše od 1.7. bude NP drahšie ;)

sided
moderátor

Příspěvek#294 » ned 27. dub 2014, 22:22

Obvykle tři :mrgreen: pušku samonabíjecí, pistoli a revolver. Ale je to potom děsný pokušení.

Biermann

Příspěvek#295 » pon 28. dub 2014, 14:39

Jojo, já si nedávno vyzvedl 2x pistoli a 1x revolver. No a než jsem se nadál, tak už mám jen ten revolver a aby mu nebylo smutno, tak jsem mu jako kamaráda pořídil taky pušku samonabíjecí. Ale musím se držet ;)

MM

Příspěvek#296 » pon 28. dub 2014, 17:26

Vdaka za info, tesi ma ze nie som postihnuty sam ... uz som si zacal pripadat nie celkom v poriadku ked uz teraz pozeram po dalsich veciach. Ale fakt som chytil blby pocit nemajuc volne NP :D.

kralik

Příspěvek#297 » pon 28. dub 2014, 19:56

Naprosto souhlasím s tím, že mít nákupní povoleni do "foroty" je děsné riziko... hned je potřeba další...

BB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#298 » pon 9. čer 2014, 13:50

Ahoj, doufám že se to tu neřešilo, ale hledal jsem a nenašel.
Pojedu kupovat zbraň mimo město - nevím zda se rozhodnu pro pistoli nebo revolver - mám v merku 2možnosti.. Určitě vemu jen jedno. Nicméně, když jsem pořizoval pistoli tak v nákupním povolení jsem uváděl "Pistole Samonabíjecí". Předpokládám že když bych chtěl revolver bude to tam napsané..

Jak to řešit - lze jen jednou nákupkou, nebo musím mít jednu na pistoli a případně druhou na revolver?

Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Díky :)

scorpions.cz

Příspěvek#299 » pon 9. čer 2014, 13:54

Ptal jsem se na to nedávno,když jsem si podával žádost o ZP a zároveň NP. Řekli mi ,že to musí buď revolver nebo pistole.Chtěl jsem tam napsat např krátká kulová zbraň,ale nepochodil jsem.

Serz

Příspěvek#300 » pon 9. čer 2014, 16:02

Je to skutecne takhle. Me se ptali jen jestli to bude pistole samonabijeci, nebo revolver. Znacka, raze atd je nezajimaji

Zpět na