Zkouška odborné způsobilosti v Brně

LuVa

Příspěvek#46 » pon 20. led 2014, 10:01

graver píše:Jo jo, ať ti to vyjde. ... ;)

Jak bys mi mluvil z duše :-) Tedy, trému jsem moc neměl, přece jen po účasti při porodu svých dvou dětí už člověk zjistí, že nějaká zkouška z pistolnictví zase tak moc podstatná není :-) Ale taky jsem krátce po odevzdání testu zjistil, že jsem jednu z těch více bodovaných otázek odpověděl špatně a nadával jsem si.

Grasel

Příspěvek#47 » čtv 23. led 2014, 14:12

Tak kolegové, je to tam :)
Test na 79 a na střelbách 5/5 :D
Chtěl bych poděkovat autorům stránek za možnost perfektní možnost přípravy na teoretickou část zkoušky i za pěkně popsanou praktickou část.
Komisař pan Doc. Komenda - naprosto perfektní přístup, žádné zbytečné znervózňování nebo zákeřnosti, všecko nám pěkně vysvětlil jak si co představuje a pokud to člověk udělal, neměl problém, po úspěšném absolvování nám i pogratuloval :)
Policejní dozor paní kapitán Diblíková - také velice příjemná dáma :)
A k p. Hynštovi jako k majiteli (správci) střelnice - nevím co si kdo s ním udělal, ale podle mě je to člověk který dokáže naučit, vysvětlit, připravit na zkoušku opravdu velice dobře. Jeho kurz můžu jedině doporučit.

david33

Příspěvek#48 » pát 24. led 2014, 20:40

Necitujeme těsně předcházející příspěvky. P.

gratulace :D

Jarek83

Příspěvek#49 » pon 27. led 2014, 19:18

Taky gratuluju. I já se chystám na zkoušku. Viděl bych to taky na BHM, myslíš že je možné se s inženýrem domluvit třeba i na víkend? Z práce se jenom tak uvolnit nemůžu. Jde mi jenom o teoretickou přípravu. Díky.

Serz

Příspěvek#50 » pon 27. led 2014, 20:12

domluvit se da na vsem, ale neodkladej to a volej co nejdriv. za chvili mu zacina sezona =)

Jarek83

Příspěvek#51 » pon 27. led 2014, 21:04

No on je problém hlavně s tím kdy absolvovat zkoušku, vidím že všechny termíny jsou ve čtvrtek v 9h... To je dost problém. Vzít si jenom tak dovolenou nemůžu, jsem učitel...

alesP

Příspěvek#52 » pon 27. led 2014, 21:33

Tak jarni prazdniny jsou jistota :-)

Grasel

Příspěvek#53 » pon 27. led 2014, 22:19

Neboj se a zavolej mu, s ním se dá domluvit úplně v pohodě, já měl takhle domluvený praktický zácvik, taky jsem si nechtěl brát dovču, určitě ti vyjde vstříc.

Jarek83

Příspěvek#54 » úte 28. led 2014, 19:06

No to bych musel mět štěstí že na jarní prázdniny bude vypsaný termín...
Co se týká přípravy na to zkoušku to se určitě nějak domluvíme, víc mě zajímá termín zkoušky samotné...

Serz

Příspěvek#55 » úte 28. led 2014, 19:19

v brne se delaji zkousky snad na 3 strelnicich. nektera z nich bude urcite i v tom prazdninovem tydnu

Biermann

Příspěvek#56 » úte 28. led 2014, 21:25

Jarek: V Brně je zkouška každý týden, takže i o jarních prázdninách bude. Jen to třeba nebude v BHM. Viz http://www.policie.cz/zkousky-odborne-zpusobilosti.aspx

Edit: Hmm, tak koukám, že zrovna v tom týdnu jarních prázdnin žádný termín není (jestli jsem teda správně odhadl kdy jsou tyhle prázdniny)

Jarek83

Příspěvek#57 » úte 28. led 2014, 21:44

Díky chlapi, ten odkaz s těma termínama je super. No jo, prázdniny jsou od 17.2. , to je štěstí...

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#58 » stř 29. led 2014, 10:56

Protože Brno dělá zkoušky pro celou jižní Moravu, je dobré hlásit se na vybraný termín co nejdříve, aspoň měsíc dopředu ;)

Grasel

Příspěvek#59 » stř 29. led 2014, 19:23

Tak kolegové, nestačím se divit! :shock:
Ve čtvrtek 23.1 zkouška, 24.1. v pátek jsem odnesl papíry na PČR a podal žádost o vydání ZP a DNES, tj. 29.1. už jsem si vyzvedával hotové doklady!!! :lol: :lol:
Zrovna jsem si zajel do Alfy pro Waltra, vrátil jsem se na PČR a oni mi NA POČKÁNÍ vystavili PZ!!
Podotýkám že celé to kolečko od vyzvednutí ZP+NP a nákup zbraně (plus 2x cesta přes střed Brna v odpolední špičce) mi trvala 2 hodiny.. :D
Tímto velice děkuji všem pracovníkům Brněnského oddělení pro zbraně, za rychlost s jakou pracují, klobouk dolů a ještě jednou díky!

Jarek83

Příspěvek#60 » pon 3. úno 2014, 21:52

A ještě dotaz, když podám na policii přihlášku ke zkoušce, můžu si vybrat termín nebo mi to přidělí oni. Potřeboval bych 20. března, ale nevím jestli se na to dá spolehnout. Díky.

Zpět na