Zdravotní způsobilost

Mobster

Příspěvek#31 » úte 6. srp 2013, 10:31

Souhlasím, taky nechápu, proč by to měl platit žadatel.

Stepan

Příspěvek#32 » úte 6. srp 2013, 10:33

Mobstere, prosímtě neplaš se předčasně, je pravděpodobné, že na žádné psychotesty nepůjdeš.

Int1m1thy

Příspěvek#33 » úte 6. srp 2013, 10:35

Mobster: jde taky o to co reknes tvy obvodacce a co ji rikas o jinych vecech tveho zdravotniho stavu... jestli ji tam nosis kazdej papir co ti kde delali tak to mas horsi a muze si najit vic duvodu ti to zatrhnout ci zneprijemnit a pak dale tu mas moznost ze nesnasi zbrane a potom preju krasnou valku :P

dementnimu cloveku zbrojak nedaj, coz ale neni snizena inteligence coz je nekde mezi 60-80IQ

Mobster

Příspěvek#34 » úte 6. srp 2013, 10:36

Já si dělám legraci. Strach rozhodně nemám. Kdybych měl, vůbec bych do toho nešel.

Unzeitik

Příspěvek#35 » úte 6. srp 2013, 10:37

Bývalej obvoďák si podle sestřičky chtěl dělat ZP, ale pak od toho nějak upustil .... a já musela na psychotesty

Mobster

Příspěvek#36 » úte 6. srp 2013, 10:37

U obvoďačky jsem byl naposledy asi před rokem, kvůli zdravotní způsobilosti do práce. Před tím jsem ji taky dlouho neviděl.

Kublajchán

Příspěvek#37 » úte 6. srp 2013, 11:24

Mobster - Doktorka ti brýle předepsat může, ale to neznamená, že je musíš nosit. Mám 0,5 dioptrií a v ZP mám větičku - brýle nutné.
Psychotestů bych se vůbec nebál. Ten můj trval půl hoďky (kaňky, barvy, ksichty, otázky typu - máte sklon k sebevraždám?) a stálo mě to 1000,-.
Za 2 dny jsem měl potvrzení o zdravotní způsobilosti.

Mobster

Příspěvek#38 » úte 6. srp 2013, 11:43

Blbý je, že bez brýlí pak nesmíš zbraň nosit. Kdybys ji použil např. v případě NO bez brýlí, asi by to byla spíš přitěžující okolnost, ne?

Psychotestů se nebojím. Jen mě zajímalo, jak to probíhá. Nevím, jak by se tam musel člověk chovat, aby psycholog pojal podezření, že s dotyčným není něco v pořádku.

Stepan

Příspěvek#39 » úte 6. srp 2013, 12:06

Přitěžující okolnost by to byla, kdybys místo útočníka zasáhnul někoho jiného případně kvůli netrefení způsobil nějaké jiné škody.

U psychologa jsem nikdy nebyl, ale řekl bych, že právě nějaké snahy "chovat se normálně", kontrolovat se, atd. docela spolehlivě poznají. Pokud jsi normální, tak se prostě chovej uvolněně, přirozeně a klidně.

Int1m1thy

Příspěvek#40 » úte 6. srp 2013, 17:02

musis se chovat nakym stylem a odpovidat stejne... nebo si budou myslet ze jim lzes pripadne ze trpis rozdvojenou osobnosti... kazdy psychotesty jsou jiny a chtej po tobe jiny veci ;) pak tam jsou chytaky typu koukate se rad do ohne atd. aby zjistili jestli jim nekecas... proste to neres pis co se k tobe hodi atd. kdyz sem videl co za lidi ty psycha udelali kamkoliv tak tomu zadnou vahu nedavam :D je to jenom papir pro neinteligentni lidi aby je hralo u srdce ze si normalni :D

Mobster

Příspěvek#41 » úte 6. srp 2013, 18:44

To jsem si tak nějak myslel.

Unzeitik

Příspěvek#42 » úte 6. srp 2013, 19:13

Když umí člověk dobře lhát,tak cizího oblbne ...

Piggy

Příspěvek#43 » úte 6. srp 2013, 21:50

mobster: Něco málo bych snad věděl.

Zraková ostrost 6/12 znamená, že ze 6 metrů rozeznáš detaily (znaky, písmena, číslice), které bys měl správně rozeznat z 12 metrů. Po korekci = s nasazenými brýlemi/čočkami. Pro nutnost brýlí nerozhoduje kolik máš dioptrií, ale kolik vidíš - i když to samozřejmě souvisí.
Mmch krátkozraké oko zleniví právě bez brýlí, protože do blízka nemusí akomodovat :lol:

Návštěvník

Příspěvek#44 » ned 11. srp 2013, 14:45

Pokud jsi inteligentni, mas zachovanou schopnost empatie a socialni orientace (tj. nejsi uplne pako typu Breivika), umis se kotrolovat a dobre lhat, oblbnes jakekoli kratkodobe testy (tj. ne hospitalizace nebo dlouhodobe sledovani).

Zrak 6/12 po korekci je tak spatny, ze bys nejake strileni vubec neresil, takze to tvuj pripad nebude ;)

Piggy

Příspěvek#45 » ned 11. srp 2013, 18:55

Náhodou, krátkozraký střelec vidí krásný obraz mířidel a nerozptylují ho detaily terče - pro mířenku je to skoro výhoda :lol:

Zpět na