Inspektoráty pro zbraně

Bohuliby

Příspěvek#151 » pon 29. dub 2013, 23:01

Pelhřimov ? Prostě neskutečné, gratuluji !

j3nda

Příspěvek#152 » úte 30. dub 2013, 13:19

mysli si co chces, poprve jsem mel PZ za tyden, ale vsiml jsem si data vydani druhy den po podani zadosti, tak jsem si podruhe prisel po dvou dnech, ze jsem sel nahodou kolem, tak jestli uz ho nemaj... pani koukla do slozky a nic, zavolala kolegyni a za minutku byl PZ na svete... schvalne si srovnej data na PZ a na zadosti ja si to vsechno kopiruju, takze prehled mam
nakupka trvala dyl, ale taky to tech 14dni nebylo
a na ZP jsem cekal 3 tydny z toho tyden se valel dopis na poste :shock:

Ikewoo

Příspěvek#153 » pát 24. kvě 2013, 19:41

Prosím vás, je tu někdo patřící pod Uherské Hradiště? Hleděl jsem v pondělí na jejich nástěnku před budovou a píšou tam, že ouřadují každý den dopo... je to luxusní pravda nebo nějaký kec? Takový pátek by se mi skvěle hodil...

Dancek

Příspěvek#154 » pát 24. kvě 2013, 20:42

V UH úřadují dopoledne i odpoledne pouze v pondělí a středu, v pátek pak pouze dopoledne.

Marwinus

Příspěvek#155 » pon 27. kvě 2013, 14:03

garf píše:Zdvořile řečeno, kecáš a hecuješ :mrgreen: , za 2 dni nedají na "Sdružení" ani vychladlý kafe :lol: , nebo antidatujou, což potvrzuji ano to běžně , antidatujou s oblibou i ZP...ale na protokol předání vypisují vždy realné datum vydání=předání ...
Jinak PZ vydán skutečně za 14 dní....tlačit, má to cenu ? :roll:

Nevim jak za dva dny, ale do tydne to u me slo. Resil jsme to zrovna v dobe svatku (8.5.), coz byla streda, tedy jeden ze dvou pracovnich dnu. V pondeli jsme byl registrovat zbran, ve stredu bylo volno a dalsi pondeli jsem se stavil, ze jdu okolo... A ejhle, jeste nebylo zalozeno, ale uz to meli na hromadce na stole.
Nicmene tise zavidim kolegum, kde to jde na pockani....

Bohuliby

Příspěvek#156 » úte 28. kvě 2013, 00:17

Prostě stará písnička, tam, kde je nejvíc populace, snížili pobočky a prostě Smolíček, jen tak dál, do Evropy !!! Buďme nakonec rádi, možná bude hůř.

samurai

Příspěvek#157 » pát 31. kvě 2013, 07:51

Tak ještě doplnění dobrých zkušeností s Kolínem - přihlášení zbraně den po koupi proběhlo bez problému a na počkání. Už už jsem čekal problém, jelikož jsem tam byl nejspíš dost brzo po koupi a zbraň ještě nebyla v jiném okrese (Praha) odhlášená, očekával jsem tedy, že mě pozvou znovu za týden. Ale ne, vzali telefon, zavolali do Prahy, ověřili že je odhlášená a bylo to hotové. Celkově otázka asi dvaceti minut.
A jak už se tu psalo - v Kolíně pokud člověk žádá o vydání ZP E, tak se automaticky do ZP píše povolení nosit - žádost o "nákupku" se podává až při vyzvedávání ZP, je na počkání. Do nákupky se píše jen "vlastnit a držet", pokud člověk neví přesné údaje o zbrani, kterou chce kupit. Při přihlášení zbraně se napíše nové rozhodnutí o povolení nosit tu konkrétní zbraň. Já jen, kdyby byl někdo nejistý, jestli bude moct nosit. :)

proreo

Příspěvek#158 » pon 10. čer 2013, 19:26

Dnes som bol na zbraniach pre viac casti Prahy na ulici Sdruzeni. Nakupne povolenie tam ma trvat 14 dni (mozem zavolat v uradnych dnoch - pondelok a streda - ci uz nahodou nie je aj skor).
Tak isto 14 dni ma trvat aj preukaz zbrane.

Fredouch

Příspěvek#159 » úte 11. čer 2013, 13:12

Add Praha na ulici Sdružení.

Opravdu říkají termín 14 dní prakticky na všechno. Co jsem koukal do dokladů tak většinou datum vyhotovení odpovídá zhruba týdnu po podání.

Navíc tam několikanásobně platí potřeba kontroly vystavených dokladů. Mě tam třeba na nákupce udělali z G19 pistoli jednoranovou a protože jsem si toho, blbec, nevšimnul při převzetí, tak nákupku zpětně opravovali při registraci. A co říkala pracovnice přepážky vedle té, co jsem byl, tak s podobnou chybou jsem nebyl první.

Odesláno z mého PMP5880D pomocí Tapatalk 2

proreo

Příspěvek#160 » úte 11. čer 2013, 19:06

No, ja som napisal iba "pistole samonabijeci". Vdaka za tip. Urcite si to skontrolujem...

Skusal sa tam niekto dovolat? Viem, ze niektore urady rozdavaju telefonne cisla, ale potom to zvoni a nik neberie, alebo je obsadene.

To boli casy, ked mala P6 vlastny inspektorat na Cervenom vrchu ;-)

Phil

Příspěvek#161 » čtv 13. čer 2013, 20:24

Zdravím chlapi,

ve středu (12.6.2013) jsem na Praze 4 Modřany podal žádost o ZP + NP. Když se odprostím od svých pocitů a zůstanu jen u faktů - tak že to bude tak za 4-5týdnů. Když jsem to tu tak pročetl tak mi z toho vyšlo - můžu to zkusit za 2tydny jestli to už náhodou nemají hotové, ale pravděpodobně to bude trvat zmála 2měsíce.. Zajímalo by mě co na tom tak trvá?
Další věc co dost dobře nechápu - otvírací doba. Po + st? WTF? Pak nemůžou být překvapený že jim tam za den příjde přes 100 lidí.... A ještě jedna - možná řečnická otázka - když mají uřední dny PO + St, tak co dělaji Ut + čt + pa? Kde jsou fyzicky ti pracovníci? Dělají na jiném oddělení krádeže či co?

proreo

Příspěvek#162 » čtv 13. čer 2013, 20:41

ja si myslim, ze v piatok maju volnejsi den a ine dni vybavuju ziadosti a fyzicky pripravuju nakupky, preukazy, zbrojaky atd. Plus dalsiu agendu ich odboru... to je moj tip :-)

Bohuliby

Příspěvek#163 » pát 14. čer 2013, 21:30

Phile : Vítej na foru a v Modřanech, si zvykneš !

Patrik
moderátor

Příspěvek#164 » pát 14. čer 2013, 23:43

Phil píše:... tak co dělaji Ut + čt + pa?
Taky kontroly obchodníků, puškařů, střelnic aj. Nebo mají volno, protože v období honů musí o sobotách provádět kontroly myslivců. Je toho dost, co není vidět při návštěvě oddělení.

KlokanXM

Příspěvek#165 » sob 15. čer 2013, 10:22

Asi taky dohled u zkoušek ne ? termíny se s úřední dobou nekryjí, co jsem si všimnul.

Zpět na