teoretická část zkoušky

kvetinka275

Příspěvek#1 » čtv 7. zář 2017, 15:31

Chtěla bych se zeptat jestli při teoretické části, budou jen nové otázky nebo i staré otázky. Když jsem byla na střelnici kde budu dělat zkoušky,tak mi bylo řečeno ať se učím hlavně se zákoníku a né z otázek,... že třeba otázky jak byly na trezory a mříže jaké měly rozměr mříže,atd. že to tam bude, ale v nových otázkách už to tam vůbec není... jsem celkem zmatená, můžou dát i staré otázky??

marinakus

Příspěvek#2 » čtv 7. zář 2017, 15:44

Otázky jsou zadávány vždy jen platné. Takže pouze nové. Nechápu, kdo ti tvrdil takovou blbost.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#3 » čtv 7. zář 2017, 16:56

wigum

Příspěvek#4 » čtv 7. zář 2017, 21:48

kvetinka275 píše:Chtěla bych se zeptat jestli při teoretické části, budou jen nové otázky nebo i staré otázky. Když jsem byla na střelnici kde budu dělat zkoušky,tak mi bylo řečeno ať se učím hlavně se zákoníku a né z otázek,... že třeba otázky jak byly na trezory a mříže jaké měly rozměr mříže,atd. že to tam bude, ale v nových otázkách už to tam vůbec není... jsem celkem zmatená, můžou dát i staré otázky??

Bych ti poradil aby jsi na střelnici, kde budeš dělat zkoušky zjistila jen jaké tam mají ke zkoušce zbraně a následně vyrazila někam jinam, kde si zaplatíš a vyzkoušíš manipulaci. Protože jestli ti někdo na střelnici tvrdí takovou hovadinu ohledně teoretické části, tak kdoví, co za bludy tam kážou ohledně praktické.
Uč se jen nové otázky. Jiné nemůžeš dostat.

Ddt737

Příspěvek#5 » sob 30. zář 2017, 20:38

Dobrý den, 19.10.mám zkoušky na zp, chtěl jsem se zeptat, zda testy budou víceméně stejné jako když si zkouším tady na zk? Zdá se mi totiž celkem lehký a některé otázky se opakují..děkuji za případnou odpověď.

notobi

Příspěvek#6 » sob 30. zář 2017, 20:45

Jestli se opakují máš to špatne nastavený. Jinak otazky budou samosebou naprosto stejny

Ddt737

Příspěvek#7 » sob 30. zář 2017, 20:56

To ne, že by se úplně opakovali, ale některé podvědomě čtu častěji a některé z testu tam vůbec nebyly. Používám samozřejmě poslední verzi. Na druhé straně jsem si je pročítal snad týden v kuse, tak to snad umím..spíše mám obavy z teoretické jak čtu příspěvky v další diskuzi.. :-)
Ale děkuji za odpověď..

Ddt737

Příspěvek#8 » sob 30. zář 2017, 20:57

Z praktické samozřejmě.. :-D

Zpět na