Rozšíření, je třeba posudek k přihlášce?

majlont

Příspěvek#16 » pon 28. srp 2017, 21:19

V tom máš pravdu. Způsobilost při rozšiřování musíš doložit, ale dokládat ji budeš až při podávání "Žádosti o rozšíření skupin zbrojního průkazu". V tom je odlišnost proti "Podání přihlášky ke zkoušce odborné způsobilosti žadatelem, který není držitelem zbrojního průkazu".

Caroprd111

Příspěvek#17 » pon 28. srp 2017, 21:24

Přesně tak.

winksus

Příspěvek#18 » úte 29. srp 2017, 12:42

No mi šlo o přihlášku ke zkoušce odborné způsobilosti. Je jasné, že budou chtít potvrzení od doktora když budu žádat o rozšíření ZP.

Zjednodušeně: Potřebuju ted prostě jen papír o odborné způsobilosti = udělat zkoušky. O rozšíření samotného ZP budu žádat až s papírem v ruce.

Takže jak jsem z diskuze pochopil, nepotřebuju potvrzení od doktora do doby, než příjdu s hotovou odobornou způsobilostí.

wigum

Příspěvek#19 » úte 29. srp 2017, 21:01

winkus: pochopil jsi to naprosto správně. Jen to pětikilo neušetříš.

winksus

Příspěvek#20 » úte 29. srp 2017, 21:42

Jo, ve finále ne, ale teď ano :-) A hlavně je tu ten fakt, že když se mi nezadaří a nedám test, protože je to fakt nakvap, tak mi to za ty 3 měsíce nepropadne a nebudu to muset platit znova, takže vlastně ušetřím :-)

winksus

Příspěvek#21 » úte 5. zář 2017, 09:57

Takže výsledek: Je to opravdu tak, že pokud se dělá rozšíření a člověk už zbrojní průkaz má, tak NEMUSÍ přikládat k přihlášce ke zkoužce odborné způsobilosti potvrzení o zdravotní způsobilosti.

Čiže to téma můžete locknout :-)

Zpět na