Střelecký kurz
- stopper
Příspěvek#46 » stř 23. srp 2023, 12:51
Prosím,
nemáte povědomí, kde bych mohl zkusit nějakou formu kurzu (obdoba DP1 od HT) na Slovensku?
Budu tam trochu delší dobu, tak abych využil čas. Zbraň bych si asi půjčil na místě, abych si nekomplikoval život převážením svojí.
Lokalita - západ republiky, ne Bratislava.
nemáte povědomí, kde bych mohl zkusit nějakou formu kurzu (obdoba DP1 od HT) na Slovensku?
Budu tam trochu delší dobu, tak abych využil čas. Zbraň bych si asi půjčil na místě, abych si nekomplikoval život převážením svojí.
Lokalita - západ republiky, ne Bratislava.
- dan
Příspěvek#48 » čtv 24. srp 2023, 00:54
https://armytraining.sk/strelecky-vycvik-a-kurzy/
Osobne jsem tam na jednom kurzu byl a byl velmi dobry. Jen to nebyl kurz strelecky, takze muzu kladne referovat o schopnosti ucit, ale ne o konkretnim obsahu streleckych kurzu. O tech jsem se s lektorem jen bavil. Jevilo se mi, ze to ma velmi dobre srovnane a tak by to mohlo byt dost dobre. Mam v planu tam nekdy zajet. Jen je to odsud pekelne daleko ...
Osobne jsem tam na jednom kurzu byl a byl velmi dobry. Jen to nebyl kurz strelecky, takze muzu kladne referovat o schopnosti ucit, ale ne o konkretnim obsahu streleckych kurzu. O tech jsem se s lektorem jen bavil. Jevilo se mi, ze to ma velmi dobre srovnane a tak by to mohlo byt dost dobre. Mam v planu tam nekdy zajet. Jen je to odsud pekelne daleko ...
- Jiri_t
- ondra009
- cipis
Příspěvek#52 » ned 25. srp 2024, 10:12
Nebo se vypiluje drazka do zajistovaci paky, aby v ni mohla drzet ta natahovaci. Anebo se koupi nova i s otvorem jako tuning dil.
Nezdrzuje to pak ty ostatni tema ranama naprazdno, proste dostrilim cvaknutim naprazdno, natahnu a drzim vzadu a zajistim. Natahovaci paka zustane pak drzet vzadu a je viditelne okenko.
Nezdrzuje to pak ty ostatni tema ranama naprazdno, proste dostrilim cvaknutim naprazdno, natahnu a drzim vzadu a zajistim. Natahovaci paka zustane pak drzet vzadu a je viditelne okenko.
- Erix
Příspěvek#54 » ned 25. srp 2024, 11:26
Jj 58ma by to řešila taky (na HTčku se prý dost lidí divilo, že to má záchyt
, ale trochu schovanej), i když na Akčko je taky spousta doplňků, aby bylo odstraněno to tzv. death man click, nebo jak to tomu říkají. Na rigadu mají nějaké pseudo AKčka, takže tam to bude asi vyřešeno(zkus dotaz):
https://www.rigad.cz/samonabijeci-puska ... 23-rem-wbp

https://www.rigad.cz/samonabijeci-puska ... 23-rem-wbp
- Erix
Příspěvek#56 » stř 25. zář 2024, 17:20
Edit:tak jsem našel vlákno o sušilkách, tak klidně smáznout, dík.
Ahoj, nevím kam to dát, ale nepoužívá někdo sušilky a plastové náboje na zádržku od qpq.cz?
https://www.qpq.cz/simulator-zadrzky/
Je jasné, že to nevydrží vše, ale na nácvik se to zdá dobrý. Má někdo vyzkoušeno, zda to funguje i když si člověk nachystá schválně různý mix, aby nevěděl kdy závada přijde? Nebo to jde použít jen v konfiguraci, že sušilka je vždy první v zásobníku?
Jinak na normální sušení a nácvik předpokládám, že nejlepší budou buď origo ALU sušilky, toto je předpokládám preferované na kurzy, díky barevnému odlišení.
Ahoj, nevím kam to dát, ale nepoužívá někdo sušilky a plastové náboje na zádržku od qpq.cz?
https://www.qpq.cz/simulator-zadrzky/
Je jasné, že to nevydrží vše, ale na nácvik se to zdá dobrý. Má někdo vyzkoušeno, zda to funguje i když si člověk nachystá schválně různý mix, aby nevěděl kdy závada přijde? Nebo to jde použít jen v konfiguraci, že sušilka je vždy první v zásobníku?
Jinak na normální sušení a nácvik předpokládám, že nejlepší budou buď origo ALU sušilky, toto je předpokládám preferované na kurzy, díky barevnému odlišení.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí