Videa
- dagobert
Příspěvek#301 » úte 23. zář 2014, 09:12
Já jsem tuhle skupinu neznal, odkaz mně poslal kolega z práce. Pobavilo mě, když jsem zjistil, že ani ve svém řekněme zralém věku nejsem imunní vůči indoktrinaci národní pýchou. Písnička jako taková je muzikantsky v zásadě průměrná ve srovnání s podobnými kapelami, ale síla textu a hudební forma sdělení opravdu dokáže probudit v lidech hrdost na to, co naši předkové dokázali. Dokážu si sám sebe představit, jak v kotli skáču, fandím a mávám státní vlajkou, kur*a já mám dokonce chuť to udělat 
A to mě olympijské zlato v hokeji nechává zcela chladným a skákání před obrazovkou někde na náměstí považuju za ztrátu času a trapnost.

A to mě olympijské zlato v hokeji nechává zcela chladným a skákání před obrazovkou někde na náměstí považuju za ztrátu času a trapnost.

- Int1m1thy
Příspěvek#310 » pát 26. zář 2014, 13:09
https://www.youtube.com/watch?v=WyIq9FdTgwM
tady jeho kompilacka
For those of you worried about ammo cost and whether you could potentially shoot professionally as well, here is a reply I made to another users comment: "Believe it or not, I did not start out with money or sponsorship. It was actually the exact opposite. Back when I started, there was no such thing. I had to hand load and cast a lot of ammo by hand and drive/ travel by train to many matches- sleeping in my car and staying in dinky motels. I also worked at a fertilizer plant for 15 years when I first started shooting, Working about 60 hours a week and going to matches any time I had a chance to take time off. I always used second hand guns, recycled all my bullets in a bullet trap I made by hand, made my own lube; and I always shot the cheapest reloading components I could possibly find so that I could shoot as much as possible. It definitely isn't easy, most things in life that are worth it aren't- but you have to set your priorities in life and make it your passion. Dry firing helps a lot too! I wish you the best in your shooting endeavors!"
tady jeho kompilacka

For those of you worried about ammo cost and whether you could potentially shoot professionally as well, here is a reply I made to another users comment: "Believe it or not, I did not start out with money or sponsorship. It was actually the exact opposite. Back when I started, there was no such thing. I had to hand load and cast a lot of ammo by hand and drive/ travel by train to many matches- sleeping in my car and staying in dinky motels. I also worked at a fertilizer plant for 15 years when I first started shooting, Working about 60 hours a week and going to matches any time I had a chance to take time off. I always used second hand guns, recycled all my bullets in a bullet trap I made by hand, made my own lube; and I always shot the cheapest reloading components I could possibly find so that I could shoot as much as possible. It definitely isn't easy, most things in life that are worth it aren't- but you have to set your priorities in life and make it your passion. Dry firing helps a lot too! I wish you the best in your shooting endeavors!"
- aleš_
Příspěvek#314 » sob 4. říj 2014, 03:32
Tohle http://www.csfd.cz/film/231602-ve-stinu/ by měly pouštět učitelky na střední ve volném dni na konci roku. Ne Prci, prci, prcičky jako nám (tu "kvalitu" si pamatuji dodnes, bohužel). Jinak tu za chvíli porostou třešně jak plevel. Ale abych nekřivdil, na gymplu nám němčinářka jednou pustila Schindlerův seznam. To byl hodně silný zážitek a skvělý film.
A abych nebyl úplně OT, tak ještě něco o zbraních: kdo neviděl http://www.csfd.cz/film/247611-harry-brown/, měl by to hodně rychle napravit. Trochu kontroverzní, ale myslím, že dost zajímavý film pro střelce i nestřelce.
(PS: Doufám, že už tu něco z toho není. Hledal jsem, ale nenašel, tak posílám.)
A abych nebyl úplně OT, tak ještě něco o zbraních: kdo neviděl http://www.csfd.cz/film/247611-harry-brown/, měl by to hodně rychle napravit. Trochu kontroverzní, ale myslím, že dost zajímavý film pro střelce i nestřelce.
(PS: Doufám, že už tu něco z toho není. Hledal jsem, ale nenašel, tak posílám.)
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí