Hledám ženu se zbraní

dagobert

Příspěvek#31 » úte 4. úno 2014, 12:09

@Iza a Vlasten

Děkuji za perfektní rozbor :-)

@Iza. Na Kapslovnu beru až jako druhé kolo, pokud dotyčná projeví zájem o dlouhé větších ráží. Stalo se pouze dvakrát. Osvědčila se taky vinařická Halda, hlavně v létě. Na Avimu to zatím vždycky proběhlo celkem dobře, a i když Leika je asi dobrý tip, pražandám se tam nebude chtít jezdit.

@Vlasten, to ale "musíš" být šťastný! :-D

dagobert

Příspěvek#32 » úte 4. úno 2014, 12:18

Ještě ke kopavým rážím. První, co slečna dostane, je něco v ráži .22LR, po kladných ohlasech se zvyšuje. U K98: "Jsi si jistá? Tahle hrozně kope. Opravdu? Dobře, takže tady máš nahusto poskládaný látkový šátek, dej si ho na rameno a zapři to do něj. Nezakláněj se, opři si to, ta puška je těžká mrcha."
Prošel bych testem vstřícnosti? :-)

jack-3d

Příspěvek#33 » úte 4. úno 2014, 12:25

Asi budu jedinej, ale mě ke zbraním přivedla moje partnerka.

KajaKliment

Příspěvek#34 » úte 4. úno 2014, 13:44

Nejsi, polovička byla u nás taky rychlejší. Mě to sice zajímalo, ale netušil jsem jak se do toho vrhnout. Její táta měl papíry, ona si je dělala kvůli němu a já se svezl taky. Teď držím doma většinu arzenálu já, protože jsem přeci jen větší nadšenec ;)

Jan Jeni

Příspěvek#35 » úte 4. úno 2014, 19:51

tak co už jsi našel ?? :lol:

Ondrej

Příspěvek#36 » stř 5. úno 2014, 22:49

Mnooo abych pravdu řekl tak nenašel,,dneska mi kolega vyprávěl...Mě můj kvér leží na nočním stolku a přítelkyně vždy nadzvedne otře stolek a položí,,tak jsem mírně záviděl...Mě bylo řečeno od kamarádky,,dokud máš doma zbraň tak k tobě nepříjdu :((

speedee82

Příspěvek#37 » stř 5. úno 2014, 23:03

Hele já mám jen tři kousky a ani jednu nemám doma. Jednu mám v práci a dvě u rodičů. Má to tu výhodu,že když chci na tajňáka na střelnici,nemusím doma dráždit manželku. U nás není co ukrást,o sebe strach nemám a starou ať si vezme kdo chce. Stejně leští hlaveň někomu jinému. No a tak taky hledám nějakou na to střílení. :)

Mobster

Příspěvek#38 » stř 5. úno 2014, 23:50

Ondrej píše:Mě bylo řečeno od kamarádky,,dokud máš doma zbraň tak k tobě nepříjdu :((

Hlavně, když je tolerantní!

petrx

Příspěvek#39 » čtv 6. úno 2014, 06:35

speedee82 - docela jsem se zasmál při myšlence, co ona na tajňáka vyvádí asi tobě

Joe

Příspěvek#40 » čtv 6. úno 2014, 10:15

Ondrej píše:...Mě bylo řečeno od kamarádky,,dokud máš doma zbraň tak k tobě nepříjdu :((

Na to existuje jediná odpověď: Dokud ke mně nepřijdeš, tak nebude žádný sex. Ne, neber si to jako vydírání. Jen si chci být jist, že mne opravdu upřímně miluješ, takového, jaký jsem, se všemi mými klady a přednostmi, včetně zbraní. :P

dagobert

Příspěvek#41 » čtv 6. úno 2014, 12:25

Ondrej píše:....Mě bylo řečeno od kamarádky,,dokud máš doma zbraň tak k tobě nepříjdu :((

Na to se dá odpovědět bohužel jen něco ve smyslu, "Tak ti přeju klidný zbytek života" a jít se poohlédlout mezi zbytek z těch cca 600 000 000 děvčat ve vhodném věku.
A nebo reagovat podobně, jako v tom stripu "Chlapec miluje parašutismus"

http://www.adrex.com/cz/vzduch/parasutismus/clanky/napinavy-pribeh-o-tom-jak-chlapec-potkal-divku/

speedee82

Příspěvek#42 » úte 11. úno 2014, 17:14

No přece to takhle neukončíme ? Nevím,jestli mi můžou odpovědět moderátoři,ale dotaz zní: Kolik ženských navštěvuje toto fórum ??? Možná by stálo za to přejmenovat toto vlákno nebo založit nové s názvem: seznamka pro ozbrojené :)

aleš_

Příspěvek#43 » úte 11. úno 2014, 18:20

Nikde v nastavení nevidím pohlaví, takže ti asi těžko moderátoři udělají statistiku.
Seznamka? No nevím, internetové seznamky zdarma většinou fungují jen jako zábava pro puberťáky nebo je tam jen pár inzerátů od chlapů a tím to skončí.

Ondrej

Příspěvek#44 » úte 11. úno 2014, 18:38

Hold to bude asi trošku složitější hledání, ale přeci to nevzdáme.....

fixfokus

Příspěvek#45 » úte 11. úno 2014, 20:08

Možná bude lepší na to jít z opačné strany, tedy netahat do vztahu zbraně hned od začátku, ale ženu, se kterou se seznámíš při jiných aktivitách (sportovních/tvůrčích/hudebních...) krůček po krůčku připravovat. Až uděláš "coming out", bude vědět, že jsi normální člověk, žádnej ozbrojenej psychopat, stejně jako někteří tvoji kamarádi, se ketrými jste třeba byli na výletě a kteří jsou (ó jaká náhoda!) také střelci. Možná to přijme líp, než když to na ní vybalíš hned na první schůzce. Když ne, uděláš to podle toho příběhu o parašutismu o pár příspěvků výše.
BTW, taky pomalu hledám ženu. Zbraň mít nemusí, stačí, když jí nebude vadit, že ji mám já :)

Zpět na