Sebevražda na střelnici

cipis

Příspěvek#61 » pát 10. led 2025, 11:21

To jsi na pěkném omylu ... Nepoznáš nic. Naopak, nezúčastněná osoba může poznat víc.
A s tou náladou/nervy/chováním, tak to není jednoznačné, protože střelba uklidňuje.
Drtivá většina lidí odchází ze střelnice v mnohem lepší náladě, než přišla. Někdy to zkazí účet za střelivo, ale to je potřeba říct až další den :D

Piggy

Příspěvek#62 » pát 10. led 2025, 11:29

To je dost naivní představa. Například dr. Plzák se v počátku své profesní kariéry věnoval právě sebevraždám, jeho osmnáctiletý syn vyskočil z okna den před maturitou a vlastně se neví proč.

vidocqcz

Příspěvek#63 » pát 10. led 2025, 11:44

OT: No jo. U holky je to těžší. Ony jsou naštvaný pořád, nic ti neřeknou ... táta by se mohl přetrhnout, ale stejně.

ante

Příspěvek#64 » pát 10. led 2025, 11:56

Petr z Braníka píše:kolombo: To mě napadlo. Pokud má patnáctiletá holka chuť se zabít, tak někdo tak blízký, jako je vlastní táta, by přece mohl o jejím soukromém světě a jejím smutku něco vědět / tušit. Já sám mám osmnáctiletého syna, a říkám si, že snad poznám, jestli žije radostný život, nebo ho něco souží. Že by to přede mnou snad nedokázal skrýt. Snad.

Mne to svým způsobem vytrhlo z klidu, leží mi to v hlavě už pár dnů. Zatimco kluci jsou k tomu vlažnější, obě holky střílejí rády a často mne uhánějí kdy už zase půjdem. Ale jestli vim o všech jejich trablích...? Asi víc než máma (ta chodí na výzvědy za mnou), ale ruku do ohně....

JirkaCV

Příspěvek#65 » pát 10. led 2025, 12:23

Nevím, jestli nežiju v nějaký iluzi, ale mám pocit, že se dcera se svými trablemi spíš svěřila mě. S mámou zase řešila holčičí věci. I když zdaleka ne se vším. Když poslala nějakýho kluka k šípku, dozvěděl jsem se to až ex post. A to jsem sotva tušil, že s ním chodí. Spoustu věcí si nechávala pro sebe (minulý čas proto, že se už pár let o ní stará zeťák).

CzechJoker

Příspěvek#66 » pát 10. led 2025, 14:50

Ani její nejbližší rodina nemusí nic vědět o tom, co se jí honí v hlavě. Zvlášť u patnáctiletého puberťáka, co si neví rady s hormony.

DVII

Příspěvek#67 » pát 10. led 2025, 16:52

Blacky

Příspěvek#68 » pát 10. led 2025, 16:53

Tak ta holka zd Znojma je po smrti. Prej nechala dopis. Smutne no. Pokud je to pravda, tak je strelnice v poho. Je ale des, ze to takhle vyresila.

Edit: byls rychlejsi

kolombo

Příspěvek#69 » pát 10. led 2025, 16:58

Blbě je hlavně tohle:
Dívka údajně měla dlouhodobé psychické problémy.

Pak asi není ideální chodit s ní na střelnici ....

CzechJoker

Příspěvek#70 » pát 10. led 2025, 17:05

Souhlasím, tyhle spekulace bez reálného základu jsou blbě.

kk

Příspěvek#71 » pát 10. led 2025, 17:26

Asi mam stesti, ale moje 16tileta za mnou chodi si postezovat kdyz ji neco trapi... mozna i proto, ze se o ni jeji matka uz 10 let nezajima ... :cry: kazdopadne skoda mladeho zivota
Naposledy upravil(a) kk dne pát 10. led 2025, 17:26, celkem upraveno 1 x.

DVII

Příspěvek#72 » pát 10. led 2025, 17:26

kolombo píše:Blbě je hlavně tohle:
Dívka údajně měla dlouhodobé psychické problémy.

Pak asi není ideální chodit s ní na střelnici ....

otázkou je, zda o nich někomu řekla. Na mladých to dneska nepoznáš. Je možné, že v dopisu napsala, že měla z něčeho chandru a jinak nikdo nic nevěděl. Policajti to nikomu přečíst nedají.

Erix

Příspěvek#73 » pát 10. led 2025, 17:44

Rodina často nic nepozná, člověk se mění postupně a příslušníci si "zvyknou". Jen osoba mimo domov dokáže něco poznat, tj. i třeba třídní učitel nemusí nic poznat, ale známý z vesnice třeba ano. Je to smutné. Tím, že to opět někdo oznámil médiím (prachy,že?) a nebylo to řešeno stylem max tragická nehoda bez uvedení kdo kde čím jak a proč, se to opět stalo návodem a být majitelem střelnice, tak se bojím.

Apropo, na kolik myslíte, že by případně museli střelnice zdražit, kdyby civil měl stopku, ať s či bez doprovodu? Prostě kdyby se stalo, že bez ZP prostě nic?

kolombo

Příspěvek#74 » pát 10. led 2025, 18:11

No, zážitkovky a podobné jsou docela velké rito ...
Třeba firemní večírek na střelnici ....

Erix

Příspěvek#75 » pát 10. led 2025, 19:12

No, buď by museli zdražit, nebo omezit personál. Každopádně třeba 1-1.5-2t hodina, to by byla šupa. Jinak večírek na střelnici to je nový hit, ale nefandím mu. Sice kolikrát garantují 100℅ oddělení od alkoholu, ale náhoda je blbec.

Zpět na