Parlamentní volby 2017
- Branibor
- pavelg
Příspěvek#514 » úte 3. říj 2017, 11:13
Proto jsem tady vyzýval k nějakému osobnímu kontaktu s kandidáty - oni očividně nemají jasno skoro v ničem (kromě věcí kolem elektronizace správy a autorských práv - v tom bych jim věřil, že vědí, o čem mluví), ale věřím, že někteří konkrétní lidé by mohli být v parlamentu cenní.
Ale sám bych je nevolil, na to jsou v osudí pro mne lepší strany. Ale když už musíte, tak aspoň racionálně kroužkujte (což platí pro všechny partaje)
Ale sám bych je nevolil, na to jsou v osudí pro mne lepší strany. Ale když už musíte, tak aspoň racionálně kroužkujte (což platí pro všechny partaje)
- Branibor
- Sedmej
- Jarda89
Příspěvek#518 » úte 3. říj 2017, 12:39
Piráty nevolit ani omylem... To je obyčejná banda zelenejch eurohujerů maskujících se za kecy působící na mlaďochy... Svobodní nejsou špatní, ale něco na nich furt nesedí a Realisté mi přijdou jako banda komediantů co vlastně neví, co chcou... Já to pošlu Okamurovi a děj se vůle Odinova...
- pavelg
Příspěvek#519 » úte 3. říj 2017, 12:39
Mně přijde, že Piráti mají dnes u studentů podobnou podporu jako předtím TOP09 s Kalouskovým maskotem, takže svým způsobem opravdu loví ve stejném rybníčku. A Zelení jsou Pirátům blízko od začátku. Ale soudím jen podle omezeného vzorku.
Je ale zajímavé, že v diskusích Pirátům stabilně vyčítají právě spolčení se Zelenými a považují je za vítače. Dnes na PL vyšel na Piráty přímo hanopis, asi se jim to tam štěpí - tak snad to aspoň povede k jasnější pozici v rozhodujících otázkách .
Je ale zajímavé, že v diskusích Pirátům stabilně vyčítají právě spolčení se Zelenými a považují je za vítače. Dnes na PL vyšel na Piráty přímo hanopis, asi se jim to tam štěpí - tak snad to aspoň povede k jasnější pozici v rozhodujících otázkách .
- Branibor
Příspěvek#520 » úte 3. říj 2017, 12:43
Tak nejak mi ted prijde, ze vsechny desi, jak piratum stoupaji preference. Nejvic to podle me desi topku, zeleny. Zvlast Kalousek byl vcera na piraty hodne alergickej. Ikdyz Michalka opravil spravne kvuli prereku, ta hystericka forma byla k smichu. No a takovy ti protestni volici, kteri zvazovali Spd, tak maj nyni rozumnejsi alternativu -piraty.
- Sedmej
Příspěvek#521 » úte 3. říj 2017, 12:57
Branibor: u TOPky to podle mě je logické, ono to trochu vypadá, že právě jím Piráti přebrali část voličů. voliči SZ mají k Pirátům blízko taky, takže tam zase ta vidina, že zvolíš někoho, kdo se dostane snad do parlamentu může hrát své.
jinak včera Michálek působil trochu naivním dojmem. lehce mě přišlo, že to zabil tím závěrem s poznámkou o trávě a chtě nechtě na Kalouska holt neměl. ale ono to je asi těžký argumentovat z pohledu teoretika lidem co roky řídili finance státu v reálu.
jinak včera Michálek působil trochu naivním dojmem. lehce mě přišlo, že to zabil tím závěrem s poznámkou o trávě a chtě nechtě na Kalouska holt neměl. ale ono to je asi těžký argumentovat z pohledu teoretika lidem co roky řídili finance státu v reálu.
- gogan
Příspěvek#522 » úte 3. říj 2017, 13:28
Sedmej: Kalouska nemám rád (mj svoje rádoby pravičáctví pohnojil zvýšením daní), ale je to chytrý chlap s dobrým ostrovtipem, ten setře v debatě každého kdo na to neumí adekvátně zareagovat (a přiznávám, že umí pobavit).
Branibor: ano mě to celkem děsí, jak Pirátům rostou preference, já jim totiž dílem nevěřím že jen nepovídají to co jim preference zvyšuje, dílem nevěřím, že by se v případě zvlášť dobrého výsledku nenechali ukecat Babišem ke koalici (ten by si nad nimi jen zamlaskal) a v tom případě bych měl obavy i o jejich kompetentnost pro obsazování ministerstev.
Branibor: ano mě to celkem děsí, jak Pirátům rostou preference, já jim totiž dílem nevěřím že jen nepovídají to co jim preference zvyšuje, dílem nevěřím, že by se v případě zvlášť dobrého výsledku nenechali ukecat Babišem ke koalici (ten by si nad nimi jen zamlaskal) a v tom případě bych měl obavy i o jejich kompetentnost pro obsazování ministerstev.
- Branibor
Příspěvek#523 » úte 3. říj 2017, 13:47
Gogan: Piratum jejich kampan verim, sledoval jsem jejich praci na magistratu a je to pro me dobra vizitka jejich prace. Oni se ted v kampani hodne odklonili od temat jako je OSA, autorsky zakon, poplatky za nosice, jeste nez jim zacal PR delat Horak, tak tyhle temata byla hodne propirana jeste cca pul roku zpatky. Ted vsadili spis na veci, kterymi mohou oslovit sirsi spektrum lidi a to je dela atraktivnimi pro volice a jelikoz je sleduji uz dyl, tak jsem si vsim, ze jakmile pirati zacali mluvit o prevedeni vetsiny ukonu, kvuli kterym musite na urad, na internet, tak se k tomu napriklad pridala i ODS, ANO i TOPka.
- pavelg
Příspěvek#525 » úte 3. říj 2017, 14:08
No jasně, autorské nesmysly a e-government, to jsou témata, která jim věřím a pro které bych je i rád viděl v parlamentu. Jen mám velké obavy, že v případě těch klíčových témat (imigrace, euro, ke komu se přidají, dojde-li k ostrému střetu mezi zájmem ČR a tlakem z EU) půjdou proti zájmům ČR buď sami a rádi, nebo se přidají k TOP a Zeleným .. tzv. proevropským stranám.
Např. v otázce zbraní si myslím, že půjdou automaticky proti nám a dá velkou námahu jim to vymluvit.
Kalousek je chytrá svině, o jeho mazanosti a inteligenci nepochybuje nikdo, kdo ho zná. Už jenom to, kolik vystřídal stran, jak si pomohl jako lidovec na obraně a vůbec je to jeden z nejstarších matadorů v politice. A vždycky si našel způsob, jak se dostat ke korytu. Má jen jeden problém, on sám je obtížně volitelný, potřebuje maskota.
Ten kdyby svůj um a praktičnost směřoval ve prospěch ČR, tak by to tady vypadalo o dost lépe.
Např. v otázce zbraní si myslím, že půjdou automaticky proti nám a dá velkou námahu jim to vymluvit.
Kalousek je chytrá svině, o jeho mazanosti a inteligenci nepochybuje nikdo, kdo ho zná. Už jenom to, kolik vystřídal stran, jak si pomohl jako lidovec na obraně a vůbec je to jeden z nejstarších matadorů v politice. A vždycky si našel způsob, jak se dostat ke korytu. Má jen jeden problém, on sám je obtížně volitelný, potřebuje maskota.
Ten kdyby svůj um a praktičnost směřoval ve prospěch ČR, tak by to tady vypadalo o dost lépe.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí