Přežití a soběstačnost při rozvratu společnosti

MRAK

Příspěvek#346 » úte 11. led 2011, 15:02

Souhlas s Maximem, tedy bude-li mi zabavena FSN, zůstane mi skarabeus ..., pokud mi seberou skarabea, sestavím si třeba luparu .. atd
pokud tedy dojde k tomu, že mi stát sebere (bude chtít sebrat) všechny zbraně - (i tak pořád platí, že moderní zbraně jsou lepší nežli zastarlé), tudíž buduli se chtít ozbrojit, nebudu utrácet za předovku .

hosic

Příspěvek#347 » úte 11. led 2011, 22:44

Zdravim,

muzete mi nekdo poslat soubor para4.pdf co na nej tu byl odkaz na Ulozto? Soubor tam zrejme neni k dispozici (nejde stahnout). Diky moc.

Jinak ohledne rozvratu na nasem uzemi doporucuji Tmu (verzi prvni i verzi 2) od O. Neffa pripadne jeji upravu/doplneni od J. Kovanice pod nazvem Blackout (http://www.sarden.cz/blackout-1). Myslim, ze na starem foru o tom bylo psano, tady jsem si zatim nevsiml.

alibaba

Příspěvek#348 » stř 12. led 2011, 08:11

Patrik
moderátor

Příspěvek#349 » stř 12. led 2011, 12:55

Dost bylo politiky! Promazáno.

marish

Příspěvek#350 » stř 12. led 2011, 13:43

A vida, použít kanalizační rouru s víčky jako schránku, jak jednoduché, a ještě si člověk může sám zvolit průměr a délku.
A když se k tomu po vykopání páskou nebo drátem připevní popruh(y), dá se to i nosit přes rameno.

Kolapsnik jr.

Příspěvek#351 » stř 12. led 2011, 14:16

Jak tam ma pekne vyrovnane ty krabky Wolfiku jako domino. :mrgreen:

Ten format PVC roury je zajimavy, trochu problematicky vidim to otevirani.
Zraneny, hladovy a po vysilujicim kopani jeste se mordovat s tim malym uzaverem..

JiGSSaW

Příspěvek#352 » stř 12. led 2011, 16:14

jak alternativu bych viděl to zadělat napevno z obou stran aby to bylo více odolné(a vyzkoušet pak třeba ve vaně ... aby jste pak nevykopaly provlhlý nepoužitelný věci) a otevřít to pak takovou tou strunovou pilkou na kempování (tu dát do nějakýho plastovýho obalu vedle)

Maximus

Příspěvek#353 » stř 12. led 2011, 16:39

Já bych přece jen volil raději nějaký ten barel. Co do velikosti a provedení je jich na trhu spousta a cena také není tak hrozná. Navíc pokud mám slušný šroubovatelný uzávěr, tak mohu schránku za nějaký čas zkontrolovat či provést upgrade na základě aktuální situace :). Je také možnost, že ne všechny věci ze schránky potřebuji a mohu je při pořádném šroubovatelném uzávěru snadněji nechat pro strýčka příhodu.

Co jsem se díval na ceny kanalizačních trubek a koncovek, tak vychází dokonce dráž než ten barel. Jedinou výhodu vidím v materiálu, který je u kanalizačních trubek lépe dimenzovaný pro uložení do země.

Kolapsnik jr.

Příspěvek#354 » stř 12. led 2011, 16:55

Patrik píše:Dost bylo politiky! Promazáno.

"Dost bylo politiky", jake sakra politiky? Vse bylo k tematu rozvratu..
Reseni neni, ze kdyz se nekteri rozkecaji a pak az se to zklidni, tak se to radeji smazne zpetne cele.
Neprisel jsem na tento server za oucelem hledani noveho cenzora, takze sbohem.

Maximus

Příspěvek#355 » stř 12. led 2011, 19:00

Musím s kolegou Kolapsníkem souhlasit, tohle téma vždy bude souviset s politikou pokud se přejde od konkrétních detailů k obecným scénářům (konfiskace zbraní, potenciální místa konfliktů, možné dopady politických rozhodnutí na globální ekonomiku, etc.). Je nutno se však vždy včas vrátit k praktickým záležitostem, aby stihly zchladnout hlavy.

To, že se někteří zapomenou a skončí v příspěvcích u osobních invektiv a jejich příspěvek na tomto fóru slouží jen k proklamování jejich politického názoru je sice smutné, ale to by měl mod řešit domluvou přes SZ či banem, pokud to přesáhne určitou úroveň. Ale promazat diskuzi zpětně se mi také nelíbí. Na cenzuru mám docela silnou alergii.

Takže buď s modem bude dohoda možná a kolega kolapsník se snad vrátí, jinak hasta la vista baby, tedy vlastně spíš zbranekvalitne.cz :?

Patrik
moderátor

Příspěvek#356 » stř 12. led 2011, 19:35

Kolapsnik jr. píše:Reseni neni, ze kdyz se nekteri rozkecaji a pak az se to zklidni, tak se to radeji smazne zpetne cele.
Jenže to nevypadalo na to, že se to zklidnilo.
Byli jste upozorněni hned od počátku, že se tady politika řešit nebude. Poděkujte Lamprechtovi. Název vlákna je "Přežití a soběstačnost... "

Maximus

Příspěvek#357 » stř 12. led 2011, 19:38

Děkuji Patriku, že jsi to vyjasnil :evil:.

Kolektivní vinu mám rád stejně jako cenzuru, takže hastala ...

Patrik
moderátor

Příspěvek#358 » stř 12. led 2011, 19:48

Tak jinak: poděkujte Lamprechtovi a sobě, že jste se nedokázali odolat jeho příspěvkům.

hosic

Příspěvek#359 » stř 12. led 2011, 20:50

Takze otazka - kam se presuneme?

bobr
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#360 » stř 12. led 2011, 20:57

Takže toto je POSLEDNÍ varování

pokud se nebudete věnovat tématu - tzn techniky pro případ přežití tak bude audi UZAMČENO. Pokud tomu někdo nevěří může to otestovat .

a myslím to smrtelně vážně

Zpět na