Podložka na stav pro krátkou zbraň
- Magic
- tslaby
Příspěvek#4 » ned 22. lis 2015, 15:06
Zkus třeba kus koberce, Ale hadr postačí, nebo pokud jdeš na střelnici i s brašnou, co využít ji nebo nějakou její součást. Já používám buď právě kufřík, nebo prostě kus hadru, který nosím v tašce.
Ale popravdě mi přijde, že to moc řešíš. Kupovat speciální podložku pod zbraň, pokud to samozřejmě není zbraň za 100 tisíc, nebo vzácný sběratelský kousek, mi přijde jako zbytečné vyhazování peněz.
Ale popravdě mi přijde, že to moc řešíš. Kupovat speciální podložku pod zbraň, pokud to samozřejmě není zbraň za 100 tisíc, nebo vzácný sběratelský kousek, mi přijde jako zbytečné vyhazování peněz.
- tslaby
Příspěvek#6 » ned 22. lis 2015, 17:42
A určitě ta brašna má po delší straně nějakou plně otevíratelnou kapsu například na zásobníky. Tak třeba to "víko" té kapsy se dá použít na odložení zbraně.
Jinak chápu že nechceš nosit kufřík ke zbrani, mě se to taky tolik nelíbí, ale v batohu nebo tašce to bez problému unesu.
Jinak chápu že nechceš nosit kufřík ke zbrani, mě se to taky tolik nelíbí, ale v batohu nebo tašce to bez problému unesu.
- Milan100
Příspěvek#7 » ned 22. lis 2015, 18:34
Používám nějakou zelenou izolační podložku která se dává pod koberce. Není nějak krásná ale účel plní perfektně. Chápu "Magic", i své bazarové zbraně pokládám na tuto podložku. A hadru nosím taky ale spíš proto že používám moc oleje na konzervaci. Podložka je mnohem lepší než hadr, drží tvar a u té své si velikost určuji sám, jak si ji odstřihnu z kluba.
- Magic
Příspěvek#8 » ned 22. lis 2015, 19:59
Ja tu mel treba po ruce jidelni podlozku pod talir ikea, nebo podlozku pro deti "hleda se nemo", to by urcite bylo reprezentativni prijit na strelnici a pekne to tam s dabelskym vyrazem rozbalit
D.
Jinak taky olejuji o neco vice, ale nerekl bych zadny extrem. Ono vlastne staci malo, aby se ti lepil bordel na zbran. Nejvice to jde videt na mem cernem Walther PPS, kde to musim pretrit pred nosenim silikonovym hadrikem, protoze v opacnem pripade je z neho prachovka.
Nasel jsem konecne, co jsem myslel. Bylo to neco jako tohle http://www.armed.cz/podlozka-pod-zbrane ... /d-100944/ . Zase tolik to nestoji.
Tady toho maji vice:
http://www.lovecke-zbrane.eu/?hledej=po ... at&katID=0
Pro nekoho to muze mit i prakticky dopad (bohuzel Walther a CZ jsem nenasel). Ja bych si na takove rozbrani netroufl, protoze bych to pak asi neslozil dohromady. Na druhou stranu notebook taky dokazu u cisteni rozebrat na prvocinitele vc. obrazovky, ale vzdy mi pak pri opetovnem slozeni zustanou alespon 3 sroubky. Z toho bych mel u zbrane takovy zvlastni pocit
.

Jinak taky olejuji o neco vice, ale nerekl bych zadny extrem. Ono vlastne staci malo, aby se ti lepil bordel na zbran. Nejvice to jde videt na mem cernem Walther PPS, kde to musim pretrit pred nosenim silikonovym hadrikem, protoze v opacnem pripade je z neho prachovka.
Nasel jsem konecne, co jsem myslel. Bylo to neco jako tohle http://www.armed.cz/podlozka-pod-zbrane ... /d-100944/ . Zase tolik to nestoji.
Tady toho maji vice:
http://www.lovecke-zbrane.eu/?hledej=po ... at&katID=0
Pro nekoho to muze mit i prakticky dopad (bohuzel Walther a CZ jsem nenasel). Ja bych si na takove rozbrani netroufl, protoze bych to pak asi neslozil dohromady. Na druhou stranu notebook taky dokazu u cisteni rozebrat na prvocinitele vc. obrazovky, ale vzdy mi pak pri opetovnem slozeni zustanou alespon 3 sroubky. Z toho bych mel u zbrane takovy zvlastni pocit

- mikymoto
Příspěvek#9 » pon 30. lis 2015, 14:46
Ty podložky který odkazuješ jsou primárně určené k čištění. Řekl bych že je zbytečné něco takového tahat s sebou na střelnici, když to je tlustý 3-4 mm. Zmačkat to nejde a tahat roli gumy je pro masochistu.
Zbraně převážím na střelnici v kufříku obalené vyřazenými bavlněnými tričky přítelkyně. Po vybalení jedno triko nechávám položené na pultu boxu a na něj odkládám pistole. Po dostřílení opět zabalím do trička a vezu dom.
Zbraně převážím na střelnici v kufříku obalené vyřazenými bavlněnými tričky přítelkyně. Po vybalení jedno triko nechávám položené na pultu boxu a na něj odkládám pistole. Po dostřílení opět zabalím do trička a vezu dom.
- Magic
Příspěvek#10 » pon 30. lis 2015, 14:51
Jednu uz mam jednu z nich doma. Je to takova vetsi dobre tvarna podlozka pod mys (mene kvalitni verze), ale myslim ze to bude dostacujici. Ja naopak cistim na velke latkove hadre, tak to asi nejak zkombinuji. V tasce na strelnici mam docela dost mista, tak mi to ani nebude vadit tahat. V kazdem pripade svou potrebu uz jsem vyresil.
- lipas
Příspěvek#14 » čtv 7. led 2016, 10:34
njn, bylo mysleno na odhleceni
To co shanis jsem kdysi nahodou natrefil primo na strankach walther-arms, ale nejak se mi to nedari ted dohledat... - ale pokud trochu vladnes internetu (coz vypada ze jo), tak co treba tady? je jich tam spousta
http://www.ebay.com/itm/Walther-PPQ-Gun ... SwajVUT7aO
(a jeste jednou sry, fakt to mel bejt ocividne nepovedenej vtip)

(a jeste jednou sry, fakt to mel bejt ocividne nepovedenej vtip)
- Mujo
Příspěvek#15 » čtv 7. led 2016, 16:25
Ffftip jsem pobral, v poho. Na Ebay jsem je taky nasel, mam tam i ucet a par vjeci uz koupil, ale tuto podlozku s rozumnym postovnym jsem nenasel. Jedine pokud by byl zajem, koupil bych jich vic a postovne by se rozpocitalo. Timto se tedy ptan, byl by zajem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva