Pouzdra pro skryté nošení na léto

mobil-man

Příspěvek#181 » úte 20. říj 2015, 20:10

Magic píše:Je vazne mala. Mne to moc nevadi, ale byl jsem celkem prekvapeny, protoze az tak malou jsem ji jak do vysky/sirky, tak tloustky necekal. Jednoduse receno mam obavy, co se tam vleze. Mam to ale na leto a zase tolik toho netaham, tak to snad bude ok. Muzu ti zkusit udelat real fotku s CZ 75 TS, ale nebude to rekl bych vypadat jinak jak tohle.

Díky, takto mi to stačí.
Potřebuji tam nacpat kompakt Alfu Police (odpovídá CZ75 compact). Případně Ruger LCP, ale ten by se tam vešel spolu s alfou dohromady. :mrgreen:

Magic

Příspěvek#182 » úte 20. říj 2015, 20:12

Compact tam das v pohode. Ja to mam tusim primo vyrobene pro Walther PPS.

Bohuliby

Příspěvek#183 » úte 20. říj 2015, 21:57

Farock : Ty poutka jsou super a nemusí se nic štípat, fakt dobrý tip, tak si představuji forum, zejména poradit a ne samé plky o ničem.
Moc díky.

Bohuliby

Příspěvek#184 » úte 20. říj 2015, 22:05

Ta velikost taštičky je přesná a není zbytečně veliká.
Při objednávce chtějí model zbraně a podle toho to také asi vyrobí, pro většinu zbraní to ale vyhovuje.
Myslím, že to nemá chybu. Kdo to chce na celý svůj sortiment zbraní asi nezbývá, než uvést tu největší zbraň kterou vlastní, potom to je vhodné pro všechny, upevnění uvnitř je více než variabilní.

Magic

Příspěvek#185 » úte 20. říj 2015, 22:59

Ja jinak dnes vyzkousel poprve vnitrni pouzdro od Bladetechu a musim rict, ze mi prozatim prijde pohodlnejsi jak Crossbreadholster. Uvidime po dlouhodobejsich zkusenostech.

Ve fronte na zkousku jeste ceka Falco vnitrni pouzdro a Falco taska :-).

Bohuliby

Příspěvek#186 » stř 21. říj 2015, 00:36

Magic: Souhlas, pouzder a tašek není nikdy moc, prostě na všechno se hodí něco.
Rozhodně mám pouzder o moc více než zbraní !
Pouze zkušenost.

Magic

Příspěvek#187 » sob 24. říj 2015, 23:54

Dnes jsem zkousel jelikoz bylo hezky poprve Falco tasku a uprimne si nedokazu predstavit taseni v NO. Tedy dokazu, ale bude to hrozne zdlouhave. Clovek pokud ji nema vylozene po ruce ji musi nejprve posunout, pak odepnout suchy zip a teprve muze vytahnout zbran. V mem pripade jeste natahnout zaver. Zkouseli jste si s tim uz nekdo trenovat taseni?

Na druhou stranu musim rict, ze to je velice pohodlne pouzdro, nikde mne to netlacilo :D.

Bohuliby

Příspěvek#188 » ned 25. říj 2015, 23:02

Vzít na střelnici a trénovat.

sided
moderátor

Příspěvek#189 » pon 7. bře 2016, 19:12

Magic

Příspěvek#190 » pon 7. bře 2016, 19:22

Pekne video. Ja uz zacal delat pokroky a nosim ji na leve strane. Jsem si totiz uvedomil. ze prava je sice podvedomne pro mne jakozto pro pravaka lepsi, ale jaksi pri taseni bych mel problem :D.

AldaJ

Příspěvek#191 » úte 8. bře 2016, 06:26

Magic píše:Ja jinak dnes vyzkousel poprve vnitrni pouzdro od Bladetechu

Jaký typ?

blesk76

Příspěvek#192 » sob 9. dub 2016, 07:21

Máte někdo zkušenost s nošením dvoupalcového revolveru v nějakém kapesním holsteru? Pokud ano, tak v jakém, kde jste ho sehnali, za kolik a další podrobnosti. Co jsem hledal na webu, tak jsem moc nenalezl, že by se něco takového u nás sehnat. Pokud jste někdo objednával ze zahraničí, odkud? S oblibou nosím malý revolver v hluboké přední kapse u kalhot, ale bez holsteru to není zrovna moc praktické, ani pohotové.

honzek86

Příspěvek#193 » stř 1. čer 2016, 13:44

Přispěju drobným postřehem k tomuto tématu :) byl jsem na chalupě a zapomněl si pouzdro (blbec). Mám ve zvyku tam k večeru dělat 2-3hod procházky po okolí, hlavně po lese. není tam moc zalidněno, max ve vsi člověk potká pár místních, sem tam houbař, atd. Tak jsem šoupnul full size CZ 75 B na prasáka na 6 hod. za rifle bez pásku, přes to lehké a relativně krátké tričko a šlo se. Bylo to neuvěřitelně pohodlné. Švagr, co šel se mnou, mi potvrdil, že to fakt není vůbec vidět. Párkrát jsem přeskočil potok, chvíli seděl na mostě, šplhal po stráni, ohýbal se při vyzouvání boty. Ani jednou mě nezatlačila, nevykoukla ani neměla tnedenci vypadnout, propadnout do gatí apod.
V jednoduchosti je krása :)

honzek86

Příspěvek#194 » stř 1. čer 2016, 17:18

Ale hlavně jsem se chtěl optat na toto: http://www.armyarms.cz/falco-519-mk3-cerna-e1154.html už tu byla na 4.str tohoto vlákna tato etuje kdysi prezentována ... má někdo v praxi vyzkoušeno, že se tam bez nesnází (zadrhávání zipu apod.) vleze full size CZ 75 B? Dík!

Pablo.gs

Příspěvek#195 » stř 1. čer 2016, 18:42

Bez nesnází, bez zadrhávání zipu a naprosto v pohodě se mi tam vleze SP-01 Shadow. Objednával jsem ji přímo u Falca, v konfigurátoru si zadáš přesně typ pistole. Došla asi za týden, poštovné ze Slovenska 2 stovky. Velká spokojenost s kvalitou i funkčností :thumbup:

Zpět na