Derringer CORY

Black Powder a vše co k tomu patří

hrobar

Příspěvek#1 » úte 1. úno 2011, 17:23

dovolím si vám představit náš nový perkusní derringer CORY

více informací na stránkách
http://progun.cz/product.php?id_product=50063

b52

Příspěvek#2 » úte 1. úno 2011, 17:44

krásná práce hladký výtrt miluji poligoní hlavně fascinující ůčinek i v malé ráži fandím až bude love obědnám dík

kralik

Příspěvek#3 » úte 1. úno 2011, 23:08

no... nevim zda ta cena... je to klasicky twister za 120 babek....

http://possibleshop.com/pistol-classic-arms-kits.html

petrx

Příspěvek#4 » stř 2. úno 2011, 06:20

jenže tenhle twister má tormentaci, záruku a funguje

vím o čem mluvím, tu americkou novodobou kopii mám

pufik

Příspěvek#5 » stř 2. úno 2011, 09:46

Zeptám se, co takhle zařadit mezi barevne varianty střenek i růžovou - slo by? Tak nějak si říkám že když to bude dárek pro pravou blondýnku... :)

Jinak kdyz jsem koukal na ty fotky tak ty barevne elox strenky vynikaji lepe na cerněné verzi... zda se mi to nebo je to tak? Ale zase nikl vypada tak nejak luxusneji... Chtělo by to foto niklovaneho treba s cernenyma/oranzovyma strenkama at se clovek muze lepe rozhodnout.

polorozpadlýpařez

Příspěvek#6 » stř 2. úno 2011, 13:09

hrobar píše:dovolím si vám představit náš nový perkusní derringer CORY

Pěkná pistolka. Ta stříbrná verze má hlaveň i rám z nerezu? A zápalky jsou perkusní nebo brokové?

hrobar

Příspěvek#7 » stř 2. úno 2011, 14:21

stříbrná verze je poniklovaná. první série zbraní bude z oceli, s povrchovou úpravou buď nikl nebo černění

celonerezová verze bude v další sérii

kralik

Příspěvek#8 » stř 2. úno 2011, 19:44

no, kolegovi v USA funguje i ten americky.... a tormentace... to je v praxi vec individualni...

pavelkrab

Příspěvek#9 » čtv 3. úno 2011, 08:17

tormentace, důležitá je, protože bez ní je to jako jezdit s autem, bez technické prohlídky, a na některých střelnicích to kontrolují, mně by spíš zajímalo jak je to s autorským právem- když se jedná o kopii originálu, může mi být zabavena nebo ne? když se jedná o plagiáty CD nebo jiné napodobeniny orig. zboží , na př. na tržnicích, tak zboží zabírají ve velkém

mlok

Příspěvek#10 » čtv 3. úno 2011, 09:40

Ahoj. Nejsem právník, ale domnívám se, že když si kopii vyrobíš pro sebe tak se nic neděje. Nesmíš ale bez souhlasu autora vyrábět a prodávat. M.

sided
moderátor

Příspěvek#11 » čtv 3. úno 2011, 09:47

Pokud není v konstrukci využito patentované řešení a nebo design chráněný ochrannou známkou tak je to v pořádku. Zatím jsem tenhle Twister neviděl na živo ale mám důvod věřit že kvalita ve srovnání s tou emerickou hračkou bude "o něco" lepší ;)

pavelkrab

Příspěvek#12 » čtv 3. úno 2011, 09:53

to co se týká kvality je samozřejmě možné, ovšem teprve srovnávací testy by mohly určit jak tomu je, a co se týká designu či patentu a ostatních náležitostí, kde je jistota, že tomu tak není?

sided
moderátor

Příspěvek#13 » čtv 3. úno 2011, 10:12

Ochranná známka musí být označená na výrobku, to je známé (R) nebo (C) u loga. Patentová ochrana se dá samozřejmě zjistit. Ale nepředpokládám že by do dneška někdo udržoval 150let starý patent i pokud vůbec někdy existoval. Je to poměrně nákladná a pracná záležitost.

edit: hrobar: nebyl by rozpad, pls...

pavelkrab

Příspěvek#14 » čtv 3. úno 2011, 11:18

dík za vysvětlení, ještě k té kvalitě, nevím z čeho vychází předpoklad- že orig. americký bude horší kvality, proč si potom spousta lidí pořizuje americké zbraně, a pídí se po možnosti dovozu?

sided
moderátor

Příspěvek#15 » čtv 3. úno 2011, 11:37

To co je v nabídce za 120USD není originál ale novodobá kopie, jestli to někdo dokáže v téhle ceně vyrábět a prodávat v USA tak to nebude kdoví co. US zraně obecně nejsou vůbec špatný, taky jich pár mám :) ale pokud jsou v odpovídající kvalitě tak odpovídá i cena. Myslím cenu za vodou a ne evropskou navýšenou o různý licence, přepravy, daně a marže :evil:
Taky je rozdíl v tom když si Ty děláš zbraně "pro sebe" bez licence, vývoje, homologace, daní..... a někdo to dotáhne do regulérní seriovky.

Zpět na