Cvičné kopie krátkých zbraní-kde sehnat?

Co jinam nepatří...
jamira

Příspěvek#1 » ned 8. zář 2013, 19:36

Poraďte, kde se dají sehnat ty celoplastové barevné cvičné krátké zbraně pro výcvik? A taky jestli se vyrábějí všechny typy moderních zbraní ve všech velikostech dle originálních vzorů (třebaful size, kompakt, subkompakt atd.). Ptám se i proto, že ve vlákně níže o nošení zbraně v kabelce je idea nechat si ušít u švadleny pouzdro na tělo na míru té které zbraně a k tomu by se právě hodily ty plastové věrné napodobeniny... Samozřejmě je asi blbost jí tam nechávat ostrou zbraň, protože to ušití asi není na počkání.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » ned 8. zář 2013, 19:42

Obecně obchody s bojovými sporty - mají nejen gumové pistole, hvězdice, nože, ale viděl jsem i gumovou cihlu :)

Martin Zvara

Příspěvek#3 » pon 9. zář 2013, 06:22

Doporucuju airsoftove zbrane.

NuclearBlast

Příspěvek#4 » pon 9. zář 2013, 08:22

Doporučuji www.blueguns.com
Jejich nabídka je opravdu obrovská...od Taurus Judge, po SVD Dragunov....včetně věcí, jako je páčidlo, mačeta, hasák... :D

kuba

Příspěvek#5 » úte 17. zář 2013, 22:54

jediný blbý je, že ty blueguns nemaj přesný rozměry, ale na nějaký šití to asi stačí :)

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » stř 18. zář 2013, 08:06

Tak přesně tohle jsem kdysi řešil taky, měl jsem poměrně atypickou zbraň, která není běžně v obchodech a nedělá ji ani blueguns, takže jsem nakonec musel model vyrobit, je to celkem jednoduchý. Zbraň namazat a dát do igeliťáku (mikroten), obtisknout do sádry levou a pravou stranu, obtisk vylejt pryskyřicí, půlky sešroubovat a finální kus dobrousit.

Zpět na