Co nosíte?
Co jinam nepatří...
- MartinVM
- Arc
Příspěvek#50 » ned 24. kvě 2020, 11:59
Tiež by ma zaujímali detaily, to je naozaj celkom kuriozita (aspoň pre mňa by to bolo kvôli váhe a veľkosti zbrane úplne prohibitívne). Ako najväčšiu výhodu tam asi vidím odstrašujúci efekt,ktorý by pri tejto zbrani bol obrovský. Tam by som sa ako útočník zľakol, že som si vybral za obeť Johna Wicka alebo čo... ale klobúk dole.
- Joab
Příspěvek#51 » ned 24. kvě 2020, 12:14
SW Bodyguard, 9 Browning.. Kapesni pouzdro, normalka misto mobilu, a je to supr. Jednou za pul roku PPQ ve vnitrnim pouzdre (tuckable, potrebuju kosili do kalhot) a je to neco hroznyho.. respekt ke komukoli, kdo nosi denne kompakta a vetsi, pokud teda nechodi v maskacich.
- MartinVM
Příspěvek#52 » ned 24. kvě 2020, 13:28
Škorpík - nostalgie z vojny, pořádný kus železa - jsem částečně strojař... A počítám i s tím co zmínil Arc, že po vytažení v případě nutnosti nebude potřeba vůbec střílet. Když to hodně parafrázuji, tak pan terorista sklapne podpatky, zasalutuje a prohlásí - "Á pán kolega..."
Trochu jsem studoval psychologii, prozatím jsem se ze všeho vykecal bez potřeby tahání čehokoli...

- Bedou
Příspěvek#54 » úte 26. kvě 2020, 07:28
Joab píše:SW Bodyguard, 9 Browning.. Kapesni pouzdro, normalka misto mobilu, a je to supr. Jednou za pul roku PPQ ve vnitrnim pouzdre (tuckable, potrebuju kosili do kalhot) a je to neco hroznyho.. respekt ke komukoli, kdo nosi denne kompakta a vetsi, pokud teda nechodi v maskacich.
Taky říkám za mě že tahat fullsize nebo compact je hrozný na sobě. Jsou vidět obrysy zbraně a vadí to třeba i v sedačce v autě, když si sednu. Však někteří nenapsali kde to nosí. Třeba mají kabelku nebo batoh. A někteří možná i kufr na kolečkách

- LoganRaise
- LoganRaise
Příspěvek#55 » úte 26. kvě 2020, 09:26
Tak já to tahám v tašce přes rameno, ale mám i dastu, se kterou není problém, když si vezmu volnější košili. Správný pupík schová mnohé a jé to jenom o zvyku. Váhu neřeším, při mých stodvaceti kilech se plastový fullsize ani nepozná. U policie jsme tahali minimálně dvanáct hodin v kuse pětasedmu a nikdo vyčerpáním neumřel

- Indian
Příspěvek#56 » úte 26. kvě 2020, 09:35
Většinou nosím v tašce od Falca přes rameno (trhací suché zipy to má) - G43 a taky třeba SFP9. Podle nálady a chuti. V tašce hlavně proto, že v kanclu sedím v košili, kterou mi mé sádlo řádně napíná... A taky pokud jedu na jednání, tak tu tašku nosím místo aktovky. Vejde se do ní taky tablet.
- Pepe65
- Bedou
Příspěvek#59 » úte 26. kvě 2020, 10:43
LoganRaise píše:Tak já to tahám v tašce přes rameno, ale mám i dastu, se kterou není problém, když si vezmu volnější košili. Správný pupík schová mnohé a jé to jenom o zvyku. Váhu neřeším, při mých stodvaceti kilech se plastový fullsize ani nepozná. U policie jsme tahali minimálně dvanáct hodin v kuse pětasedmu a nikdo vyčerpáním neumřel
O tej tašce Falco přemýšlím taky, protože když nosím v létě, některé šortky nemají kapsy nebo nejde dát opasek. A též kam dát mobil, peněženku, klíče... kondomy

- Indian
Příspěvek#60 » úte 26. kvě 2020, 10:53
Bedou píše:LoganRaise píše:Tak já to tahám v tašce přes rameno, ale mám i dastu, se kterou není problém, když si vezmu volnější košili. Správný pupík schová mnohé a jé to jenom o zvyku. Váhu neřeším, při mých stodvaceti kilech se plastový fullsize ani nepozná. U policie jsme tahali minimálně dvanáct hodin v kuse pětasedmu a nikdo vyčerpáním neumřel
O tej tašce Falco přemýšlím taky, protože když nosím v létě, některé šortky nemají kapsy nebo nejde dát opasek. A též kam dát mobil, peněženku, klíče... kondomyJistě, ono je taky něco jiného nosit 75ku ve vnitřním pouzdru skrytě, kde to různě tlačí a nebo v policejním pouzdře viditelně, si myslím.
No, já to tak nosím (většinou) i v zimě. Protože při skrytém nošení by možná tasení z holsteru trvalo i déle, protože by to bylo pod zimní bundou nebo kabátem, pod svetrem a kdoví jakým dalším oblečením. A když by to bylo jen pod bundou, tak zase problém při svlékání bundy v kanclu, do auta atd. A v létě do té tašky nacpu doklady, karty, případně tablet, rezervní cigára, klíče od domu atd. + samosebou pistoli.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí