Kde nesmím nosit?

Co jinam nepatří...

Carloss

Příspěvek#31 » sob 14. pro 2013, 18:09

Myslím, že jakýkoli předpis nižší úrovně lze nechat přezkoumat na zákonnost a ústavnost, ba dokonce i zákon na ústavnost. Tedy jestliže mi něco zákon zakáže, nebo přikáže, vždy lze podat až ústavní stížnost.

ssg.Jimmy Wild

Příspěvek#32 » sob 14. pro 2013, 18:25

Tam pak jen záleží na tom, jestli ta stížnost bude úspěšná.

Carloss

Příspěvek#33 » sob 14. pro 2013, 18:44

Jistě. Ale ta struktuta platí stále. Nejvyšší právní norma je ústava. Přezkoumávat lze tedy návštěvní řád vůči vyhlášce, vyhlášku vůči zákonu, zákon vůči ústavě...

ssg.Jimmy Wild

Příspěvek#34 » sob 14. pro 2013, 18:56

S tím samozřejmě souhlasím.

Stewie

Příspěvek#35 » sob 30. dub 2016, 19:39

Zařadili byste večerní akci konající se po pálení čarodejnic jako veřejné shromáždění? Co když tam jdu jako řidič a nějakou dobu tam mosím strávit a pak z tama zmiznout? Můžu u sebe mít?

pekoz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#36 » sob 30. dub 2016, 19:53

no a já Ti to ještě trochu zkomplikuju..... :lol:
http://strelniceorlovaporuba.cz/
(a teď babo raď)

Stewie

Příspěvek#37 » sob 30. dub 2016, 20:22

To bych bral jako akci konanou v rámci střeleckého klubu a ještě na střelnici. Tam bych si vzal. Horší co ty venkovní akce

Odesláno z mého MI 2SC pomocí Tapatalk

franta599

Příspěvek#38 » sob 30. dub 2016, 20:24

tak pokud bych si ja nebyl jistej dal dal bych si holt zasobnik do kapsy :) beztak co oko nevidi to srdce(zakon) netrapi takže asi tak

Piggy

Příspěvek#39 » sob 30. dub 2016, 20:50

Stewie píše:Zařadili byste večerní akci konající se po pálení čarodejnic jako veřejné shromáždění? Co když tam jdu jako řidič a nějakou dobu tam mosím strávit a pak z tama zmiznout? Můžu u sebe mít?
Verejne shromazdeni to urcite neni, ale mohla by to byt lidova zabava.

Stewie

Příspěvek#40 » sob 30. dub 2016, 21:48

Nad tou lidovou zábavou jsem taky přemýšlet. Ale zase nevím co tím chtěl básník říci. U nás když sa řekne zábava tak je to klasický bigbít někde na hřišti. To odpovídá pojmu lidová zábava?

Odesláno z mého MI 2SC pomocí Tapatalk

cipis

Příspěvek#41 » pon 2. kvě 2016, 09:46

Lidová zábava tam byla zařazena kvůli množství lidí a alkoholu. Ten alkohol je tam podstatný dle mého, tedy se to nemůže vztahovat na kino, divadlo ... Otázka ovšem je, co je to "lidová", protože stačí říct, že je to pro zvané - doma na zahradě uděláš párty, lidi na sračky, ale ten, kdo nepije, tak klidně může nosit, či dokonce se souhlasem majitele držet (jak moc je to dobrý nápad nechám na dotyčném). Když to ale bude organizováno městem/obcí a nebude to omezené, tak tam vesměs stejně bude napsáno, že pořádají lidovou zábavu.

Stewie

Příspěvek#42 » pon 2. kvě 2016, 10:04

Jen ať si rozumíme - na zábavu bych ji nevzal ani tak ani tak, protože krom těch pár nešťastných řidičů tam jsou všichni nasračky a do takového shluku lidí bych to netahal. Ve finále jsem ji nechal vybitou v autě v uzamykatelné přihrádce (hlaveň jsem odložil ještě jinam). Zajímalo mě to opravdu jen z pohledu zákona. Kolikrát si z těch výkladů nejsem 100% jistý, co tím chtěl básník říci.

paza

Příspěvek#43 » pon 2. kvě 2016, 10:08

No a co takový sraz se spolužáky bývalé třídy, řekněme po 40 letech????? Když tam půjdu, nejde mi o ten sraz, ale o velmi pozdní návrat domů přes poměrně hodně opuštěnou oblast, nemohu si ale na srazu dát ani pivko... Takže asi beze zbraně a domů taxíkem??!!

Stewie

Příspěvek#44 » pon 2. kvě 2016, 10:14

Dáš si pivko = bez zbraně
Nedáš si pivko = se zbraní
:D

Rough boy

Příspěvek#45 » pon 2. kvě 2016, 10:25

paza: tak si řekni, jak jsi přesun přes tu opuštěnou oblast řešil doteď? Beztak půjdeš domů ze srazu vylitej jak váza a bude ti regál, kudy jdeš... :lol:

Zpět na