hromadný nákup .22 LR
- kiv61
Příspěvek#61 » pát 12. črc 2019, 20:14
Mno , tak jsem holt za dalšího blbce ... Nějak jsem nepředpokládal , že i zde se taková individua vyskytují ..
Takže evidentně podvodíček.
Ale myslím, že přes mobil a účet rozhodně nebude tak anonymní jak se chlapec domnívá.
Já osobně čekám do konce příštího týdne a podávám TO. Chcete se někdo přidat?
Takže evidentně podvodíček.
Ale myslím, že přes mobil a účet rozhodně nebude tak anonymní jak se chlapec domnívá.
Já osobně čekám do konce příštího týdne a podávám TO. Chcete se někdo přidat?
- cartmann
Příspěvek#63 » sob 13. črc 2019, 08:08
Uz mi prislo divne, ze chce penize predem, kdyz je to osobni predani, takze jsem penize neposilal, s tim, ze mu to zaplatim pri predani, na to napsal, ze to sice nevidi rad, ale ze je to mozne.
Z textu co posilal bych pochopil ze mel cekat v tom bazaru
"Takže kolegové, ve čtvrtek jsou náboje k dispozici, jedu pro ně dopoledne, někdy po obědě by tedy mohly být v Dejvicích, adresa je Jugoslavských partyzánů 33, P-6. Jsou to úplně poslední dveře,modré, prosklené, téměř na rohu baráku (jug. partyzánů x čínská), sídlí tam tiskárna, na druhé straně ulice je prodejna ovoce,zelenina, vedle je bazar. Budu uvnitř ať to neřešíme na ulici, připomínám ZP s sebou
"
Z textu co posilal bych pochopil ze mel cekat v tom bazaru
"Takže kolegové, ve čtvrtek jsou náboje k dispozici, jedu pro ně dopoledne, někdy po obědě by tedy mohly být v Dejvicích, adresa je Jugoslavských partyzánů 33, P-6. Jsou to úplně poslední dveře,modré, prosklené, téměř na rohu baráku (jug. partyzánů x čínská), sídlí tam tiskárna, na druhé straně ulice je prodejna ovoce,zelenina, vedle je bazar. Budu uvnitř ať to neřešíme na ulici, připomínám ZP s sebou

- ren
Příspěvek#65 » sob 13. črc 2019, 18:22
Dobrý večer, akci jsem asi spustil já, našel jsem obchod, kde bylo možné při nákupu nad 5.000 ks dostat dříve uvedenou slevu. Takové množství jsem nepotřeboval, tak jsem hledal někoho do party. Přihlásil se mi mimo jiné i jenikw s tím, že dal dohromady zájemce na 14.000 kusů a ať mu pošlu číslo účtu, že mi pošle peníze. Přiznám se, že se mi do toho nechtělo, protože jsem měl krátce před plánovaným odjezdem mimo ČR a kromě toho nemám doma podmínky na legální skladování takového množství střeliva. Udělal jsem to tedy jinak, zajel jsem do obchodu, vzal jsem 5.000 ks a a zbylých 14.000 jsem objednal s tím, že je vyzvedne jenikw. Takové množství tam stejně neměl a zboží dostává jednou týdně. Další týden, kdy měly být k vyzvednutí (čtvrtek), jsem psal jenikoviw, jestli se to povedlo. Napsal mi že ne, že je obchod nedostal a že zase až za týden. Pak už jsem to pustil ze zřetele. Mrzí mne, že to nedopadlo, vše jsem dělal s dobrým úmyslem. Nemyslím si, že by jenikw byl podvodník, poslal mi celé svoje obřanské jméno včetně čísla ZP a původně nabízel, že mi pošle peníze na účet.
- Flash
- genu
Příspěvek#67 » sob 13. črc 2019, 21:10
ren píše:....... Nemyslím si, že by jenikw byl podvodník, poslal mi celé svoje obřanské jméno včetně čísla ZP a původně nabízel, že mi pošle peníze na účet.
Pořád má možnost se ozvat a vysvětlit, doručit střelivo, nebo vrátit peníze.
Mohla se třeba stát nějaká "mimořádnost".
Ale pokud se neozve, tak se přidám k t.o. a předpokládám, že jeho údaje poskytneš Policii. Díky
- cartmann
Příspěvek#68 » pon 15. črc 2019, 10:31
Do zpravy mi prislo
Omlouvám se pánové za zpoždění, byl jsem na dovolené mimo civilizaci. Vzhledem k tomu, že neustále poslouchám od obchodníka výmluvy, proč to nejde, ruším bohužel domluvený nákup, platby očekávejte v následujících dnech zpět. Neseriozní obchodník je p. Kořan, 602783080, Arms-cz, Praha 4. Díky H.
Divny ze sam se tady nevyjadril
Omlouvám se pánové za zpoždění, byl jsem na dovolené mimo civilizaci. Vzhledem k tomu, že neustále poslouchám od obchodníka výmluvy, proč to nejde, ruším bohužel domluvený nákup, platby očekávejte v následujících dnech zpět. Neseriozní obchodník je p. Kořan, 602783080, Arms-cz, Praha 4. Díky H.
Divny ze sam se tady nevyjadril
- cartmann
Příspěvek#72 » úte 16. črc 2019, 09:54
Dotycny nejdrive psal, ze ty naboje bude mit v dany den a ze je mozne si pro ne odpoledne prijet.
Kdyby to bylo jak pise on, tak by bylo slusne dat vedet, nedopadlo to, omlouvam se, nejezdete.
Pise, ze byl mimo civilizaci, ale mobil mu zvonil, nebyl nedostupny a soukrome zpravy mel prectene, takze na netu byl a reagovat mohl.
To co napsal ted mi prijde, ze je jen zpusob jak se z toho dostat.
Kdyby to bylo jak pise on, tak by bylo slusne dat vedet, nedopadlo to, omlouvam se, nejezdete.
Pise, ze byl mimo civilizaci, ale mobil mu zvonil, nebyl nedostupny a soukrome zpravy mel prectene, takze na netu byl a reagovat mohl.
To co napsal ted mi prijde, ze je jen zpusob jak se z toho dostat.
- genu
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX