Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

JardaB

Příspěvek#1636 » úte 6. pro 2016, 22:17

Taky nechapu tu potrebu u takove hracky, navíc s tak malou kapacitou, to se tam napaskuje doplna raz-dva

mikymoto

Příspěvek#1637 » úte 6. pro 2016, 22:17

Vše je relativní. Když funguje jak má, tak je další zásobník za 950,- drahej. Jakmile ale nefunguje, tak za něj ty prachy velice rád dáš. Novej zásobník si doma na koleně neuděláš ;)

kiv61

Příspěvek#1638 » úte 6. pro 2016, 23:30

Jak "nefunguje zásobník"? :shock:

Klasickou nemocí téměř všech berettek je, že nepodává (anebo blbě) první z osmi napáskovaných nábojů.

Řešení je prosté:
a) ládovat jich jenom sedm (což u téhle hračky bohatě stačí)
nebo
b) si vzít malé kleštičky a laborovat s vývodkami metodou pokus/omyl. Jenže pak člověk zpravidla narazí na to, že každá značka střeliva u téhle prťavé ráže má ráda vývodky trošku jinak a jsme zase na začátku ...

Domnívám se, že za a) je správné, nejjednodušší a hlavně nejlevnější řešení ... :)

mikymoto

Příspěvek#1639 » stř 7. pro 2016, 11:56

No ono to taky nemusí zachytávat závěr, což Tě časem taky začne prudit. To může mít více důvodů (slabá pružina zásobníku, ožvýkaný podavač). Pružinu možná seženeš, podavač možná nějak vytmelíš - možná. Ohýbáním vývodek se můžeš dopracovat do stavu, že se bude sekat furt, nebo některá z vývodek lupne (po opakovaném laborování).

Zkrátka, když to nějak funguje tak to člověk neřeší - až se začne něco srát, tak člověk začne přehodnocovat cenu.

Had666

Příspěvek#1640 » stř 7. pro 2016, 20:39

JardaB píše:Taky nechapu tu potrebu u takove hracky, navíc s tak malou kapacitou, to se tam napaskuje doplna raz-dva

No já bych v tom neviděl žádný velký vědatorstvi. Já osobně chodim na střelnici na hodinu a střílím 3-4 zbraně. Pokud mám ke každé 3-4 zásobníky a napaskuju je v prostoru před střelnici tak to za hodinu pohodlně vystrilim. Pokud dojdu jen s jedním zásobníkem ke každé tak vystrilim za stejnou dobu cca 60-65% střeliva oproti napaskovanym zasobnikum. Jediný plus co v tom vidím je že usetrim střelivo a cenu za zásobníky. Nebo si víc zatrenuju. Takhle to mám já :idea:

Rosch

Příspěvek#1641 » stř 7. pro 2016, 22:50

Pěkné video pro nováčky: https://www.youtube.com/watch?v=lNJCJZuMbiA

kiv61

Příspěvek#1642 » stř 7. pro 2016, 23:12

Had666:
Tak to klobouk dolů, vystřílet na hodinu 4*4* řekněme v průměru 13 v zásobníku dělá přes 200 ran ...
S prohlížením terčů, vyhodnocováním zásahů a zalepováním se asi příliš zbytečně nezdržuješ, že? :)

Had666

Příspěvek#1643 » čtv 8. pro 2016, 09:43

Je to spíš okolo 150. 2x berettka po 8. 4x 10 ran , 3 rychlonabíječe po 5 (revolver) a 4 x 19 ran . Přiznávám že používám pozorovák a tak nemusím tahat terče každých 10 ran k sobě. Mám celkem dobrou paměť a tak si většinou těch 16 - 76 ran pamatuju. I když těch 76 spíš jen + - .Pro to nezalepuji. Na každou zbraň měním terč. Střílel jsem dřív jen 3 a zbýval mi čas na hrubé čištění, nebo cca dalších 25-30 ran. Ten teď vyplňuje z části berettka. Uživil bych ještě jeden zásobník ale to by nesměl stát takový ranec. Jediný plus v dobíjení na střelnici vidím v tom že bych případně nevystřílel tolik a ušetřil bych za střelivo :roll: . A nebo si užiju víc zábavy s náhradními zásobníky. :lol: A to mne vážně baví.
Poznámka pro chorobné rýpaly. Nedělám to tak každou návštěvu střelnice. Spíš jen tak každou 2-3. Občas střílím i na pohodu.

Tony01

Příspěvek#1644 » pát 9. pro 2016, 21:15

Ahoj tady je docela dobrý odkaz na modifikace Beretty od 70 nahoru. Bohužel je to italsky ale obrázky jsou hezké.

http://miles.forumcommunity.net/?t=53589122

horazl

Příspěvek#1645 » stř 8. úno 2017, 08:26

Kdyby měl někdo cestu kolem Zbraně Brymová a mohl se mi podívat (případně i vybrat) na nabízené Beretty 71, budu moc rád.
Nerad bych koupil špatný kousek a jelikož jsem nováček, až tak tomu nerozumín :( - toto vlákno jsem si poctivě přečetl celé, ale bez praktických zkušeností stejně např. jaká je ještě ucházející vůle hlavně v rámu nepoznám.
Příští týden v pondělí mám cestu do Prahy a budu kousek od prodejny, tak bych se tam pro berušku zastavil. Nebo víte někdo o pěkném kousku (tím nemyslím krasavici, nechci ji do trezoru) centru Prahy?
Děkuji předem

jhora

Příspěvek#1646 » stř 8. úno 2017, 09:31

Střelnice Lero jich má několik (před týdnem a něco jsem tam viděl 4 kousky), ale není to v centru. Já je sám nezkoumal, ale byl tam ještě jeden zákazník, který se v nich vrtal, vypadal že ví, co dělá a dělal rozborku dvou kusů. Říkal tam, že jsou sice pěkně obouchané, ale technicky jsou v pořádku a bez vůlí. Cena byla myslím těsně pod 5000, ale jistý si nejsem.

misak75

Příspěvek#1647 » čtv 16. úno 2017, 22:37

Dobrý den sháním vodící tyčku vratné pružiny na Berettu m71 a nevím kde ji koupit? moje se trochu oštípla na tom širším koci a i když pistole funguje budu mít lepší pocit až bude všechno ok.předem díky za pomoc

Din

Příspěvek#1648 » čtv 16. úno 2017, 23:17

misak75: Když nasuneš na tu oštípanou širší stranu vodící tyčky kousek vytvarované gumy nebo O kroužek (lépe těsně nandaný přes průměr pružiny) podle návodu na tomto vlákně, mohlo by to na vyřešení problému stačit. Teda pokud to ,,oštípání" není takové, že vodící tyčka ten gumový doraz neudrží. Zároveň by to zmírnilo opotřebení dorazových bodů mezi rámem a závěrem zbraně...
Din

Tomka

Příspěvek#1649 » pát 17. úno 2017, 07:27

Dobrý den, nedávno jsem pořídil také Beretku, uvnitř je jako nová, akorát je ošoupaná.. Máte někdo zkušenosti s novým kabátem (elox)??Četl jsem tu ve vlákně že už někdo kvůli novému černění zbraň zničil (ale to byl asi neodborný zásah)... Jak vlastně před eloxem sundávají to staré černění?? Nemůže to být zase tak složité, ne?? Vím že je to jen kosmetická vada, ale chci si beretku trochu zkrášlit.. Předem děkuji za každou radu a informaci...

walda

Příspěvek#1650 » pát 17. úno 2017, 18:38

Zdravím,vím že zásobníky nejsou a nebo jsou drahé ale kdo chce koupí, nechci dělat reklamu ale u sýkory v Dražkovicích je mají za 1490 kč a jsou original italie kovové s hliníkovou botkou, myslím že tam má ještě tak 4-5 kusů :-)

Zpět na