Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- Paulus
Příspěvek#1411 » pát 17. čer 2016, 19:36
Rána jistoty je moderní debilita....
Na střelnici tě nemá nikdo co za tohle napomínat max. správce a jestli to dělá tak je blbej... já třeba na závěr střílím Čízu co nosím... nakonec dojedu zásobník, vyměním zásobník pustím kohout a dávám do pouzdra ( náboj v komoře) pač jí nosím.... A jestli je to někdo z návštěvníků tak těžkej ignor.....
Ránu jistoty dávaj nějaký svátečňáci... mi co to nosíme by jsme se u cvakali.... a jestli někdo říká že to zkontroloval a pak se něco stalo.. tak je to blbost.... ten náboje se ti prostě nemá kam schovat ve zbrani...... jedině že by to kontroloval slepec
A to nemluvím o beretě kde máš odhalené prakticky celé ustrojí po dostřílení 
Na střelnici tě nemá nikdo co za tohle napomínat max. správce a jestli to dělá tak je blbej... já třeba na závěr střílím Čízu co nosím... nakonec dojedu zásobník, vyměním zásobník pustím kohout a dávám do pouzdra ( náboj v komoře) pač jí nosím.... A jestli je to někdo z návštěvníků tak těžkej ignor.....
Ránu jistoty dávaj nějaký svátečňáci... mi co to nosíme by jsme se u cvakali.... a jestli někdo říká že to zkontroloval a pak se něco stalo.. tak je to blbost.... ten náboje se ti prostě nemá kam schovat ve zbrani...... jedině že by to kontroloval slepec

- kiv61
Příspěvek#1412 » pát 17. čer 2016, 19:53
JardaB:
Nevadí. Berettka není žádná slečinka a pár plonkových ran měsíčně samozřejmě bez trablů vydrží ještě dlouhá léta ..
Paulus:
Vy co nosíte nadrcnuto zkuste být trošku tolerantní, méně nekompromisní a kategoričtí, ostatně každého snad svobodná volba jak ke své zbrani chová, ne?
Nevadí. Berettka není žádná slečinka a pár plonkových ran měsíčně samozřejmě bez trablů vydrží ještě dlouhá léta ..

Paulus:
Vy co nosíte nadrcnuto zkuste být trošku tolerantní, méně nekompromisní a kategoričtí, ostatně každého snad svobodná volba jak ke své zbrani chová, ne?

-
peter ustinov - Příspěvky: 111
- peter ustinov
Příspěvek#1414 » pon 20. čer 2016, 02:50
Hondista píše:Druhej zásobník by měl smysl pokud by někdo chtěl Berettu nosit. Nebo na střelnici trénovat přebití. Jen pro zajímavost, nosíte ji někdo ? Na 22lr na obranu jsou názory různé. Já myslím, že nabitou nějakým výkonnějším HV střelivem , ano. Lepší než prázdný ruce.
ano, ja nosim ve vnitrni daste
krasne pohodlne a ani o ni nevim
mause píše:je a není.... pohled na zakousnutého psa v ruce mi dost omezí způsob natažení závěru...
nos s vypustenym kohoutem, palcem natahnes po par minutach treningu naprosto spolehlive
a nebo, s .22 to jde opravdu pekne, natahnout o kalhoty
- Hondista
- moony666
- checkroot
Příspěvek#1422 » úte 28. čer 2016, 09:07
Tak jsem si minulý týden po roce od prodeje předchozí B71 pořídil další (toho prodeje celkem lituju, byl to typ Jaguar, kupující je s ní moc spokojený). Tahle pistolka prostě nemá konkurenci. Kupoval jsem u mého oblíbeného prodejce v Opavě, skladem měl dvě, obě v hodně slušném stavu - ta moje měla v drážkách naprosto netknuté černění, hlaveň čistá jako řeka v Tatrách, minimální vůle všech částí. Jako bonus mám výrobní číslo obsahující 007
Rok výroby podle tabulky z netu 1979 (AE), nápis je italsky.
Včera vystříleno 500 kousků nábojů na střelnici (mix Winchester, Magtech, S&B Standard, HV a subsonic) všechno bez jediné závady. Jsem moc spokojený.
Jinak dal jsem za ni 4100 korun.

Včera vystříleno 500 kousků nábojů na střelnici (mix Winchester, Magtech, S&B Standard, HV a subsonic) všechno bez jediné závady. Jsem moc spokojený.
Jinak dal jsem za ni 4100 korun.
- Smart.ik
- juango
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony