Výběr pistole v ráži .22LR
Krátké zbraně .22LR
-
blacknocturno - Příspěvky: 557
- blacknocturno
Příspěvek#91 » stř 8. dub 2020, 15:31
Ale někdy si holt musíš koupit i to co nechceš. Beretta M71 je prostě nejlepší volba. Je spolehlivá, přesná, žere všechno, střílí se z ní výborně, má dobrou ergonomii, zajímavou služební historii, nevypadá "sportovně" a dá se sehnat za dobrou cenu. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím dokonce i nesouhlasit, ale to je tak všechno co se s tím dá dělat!
-
Jirka 1985 - Příspěvky: 32
- Jirka 1985
Příspěvek#92 » stř 8. dub 2020, 17:27
blacknocturno píše:Ale někdy si holt musíš koupit i to co nechceš. Beretta M71 je prostě nejlepší volba. Je spolehlivá, přesná, žere všechno, střílí se z ní výborně, má dobrou ergonomii, zajímavou služební historii, nevypadá "sportovně" a dá se sehnat za dobrou cenu. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím dokonce i nesouhlasit, ale to je tak všechno co se s tím dá dělat!

Ale opravdu tato zbraň není to co chci. I když věřím že je super!..
- N560
Příspěvek#95 » stř 8. dub 2020, 21:01
Jirka 1985: máš ode mě od včera SZ...
Ohledně Beretty 71. Měl jsem ji také a musím říct, že na střelbu na 25m to rozhodně nebylo. Pistole je to hezká, opravdu všežravá, má krásnou historii, ale ještě jsem neviděl na střelnici, že by z ní někdo byl schopen nastřílet na 25m takové výsledky, aby ho to dlouhodobě bavilo... A to těch lidí s B71 bývalo v době její slávy (cca 6 let zpět, kdy se prodávaly okolo 3000,- ) na střelnici několik. Už svou konstrukcí to prostě na přesnou střelbu není stavěné, o špatně čitelných mířidlech ani nemluvím. Peace
Ohledně Beretty 71. Měl jsem ji také a musím říct, že na střelbu na 25m to rozhodně nebylo. Pistole je to hezká, opravdu všežravá, má krásnou historii, ale ještě jsem neviděl na střelnici, že by z ní někdo byl schopen nastřílet na 25m takové výsledky, aby ho to dlouhodobě bavilo... A to těch lidí s B71 bývalo v době její slávy (cca 6 let zpět, kdy se prodávaly okolo 3000,- ) na střelnici několik. Už svou konstrukcí to prostě na přesnou střelbu není stavěné, o špatně čitelných mířidlech ani nemluvím. Peace

- kiv61
Příspěvek#96 » stř 8. dub 2020, 21:42
Jirka 1985 píše:[
Ale opravdu tato zbraň není to co chci. I když věřím že je super!..
Ok, jsi si tu založil "své" téma, dostal zhruba 90 odpovědí, co čekáš ještě více?

Nevím, ale nějak to připomíná čím dál tím více potrhlou ženskou, která sice "neví co chce avšak nedá pokoj dokud to nedostane" ..

- OtravnyPomeranc
- OtravnyPomeranc
Příspěvek#97 » stř 8. dub 2020, 22:14
Naprosty souhlas, normali clovek se zepta nekolikrat, pak si projde nejake recenze a ma vetsinou jasno. Zvazi co od toho ocekava, kolik ma penez a bla bla bla... Jelikos ale znam jednoho kamose, ktery je schopen treba pul roku resit jakou televizi si koupit, a nez se rozhoupe uz maji novy model, a je zase na zacatku. Tak se nedivim tady nicemu 

- audis
Příspěvek#98 » stř 8. dub 2020, 23:05
kiv:
Musím se Jirka1985 zastat. nechápu jak se to z toho mohlo stát 7 stran. z těch 90 příspěvků moc od Jirka1985 není. Jirka od začátku chce velkou a spolehlivou pistol (a to Beretta 71 není). Bylo pár doporučených velkých a spolehlivých, asi se mu nelíbí. Z prvního výčtu asi 10 pistolí na výběr má ve finále dvě (velké spolehlivé). všechno ok...
Musím se Jirka1985 zastat. nechápu jak se to z toho mohlo stát 7 stran. z těch 90 příspěvků moc od Jirka1985 není. Jirka od začátku chce velkou a spolehlivou pistol (a to Beretta 71 není). Bylo pár doporučených velkých a spolehlivých, asi se mu nelíbí. Z prvního výčtu asi 10 pistolí na výběr má ve finále dvě (velké spolehlivé). všechno ok...
- Indian
Příspěvek#100 » čtv 9. dub 2020, 09:41
blacknocturno píše:Já to chápu ale nedá se s tím nic dělat. Ber to jako chlap. Uvidíš že si ji zamiluješ! Každý komu jsem ji kdy půjčil z ní byl nadšený a ty budeš taky.
FAktem je, že M71 byla první pistole, nakterou jsem po letech sáhl a hnedle jsem si řekl, proč už dávno nemám ZP. A tak jsem šel a udělal si zbroják. M71 Berettku dodnes ještě nemám, ale historicky se zasloužila o to, že mám ZP a baví mne střílení.
-
Jirka 1985 - Příspěvky: 32
- Jirka 1985
Příspěvek#101 » čtv 9. dub 2020, 13:28
Blacky píše:Presne tak. Jirka se primerene zeptal. Má ted vicemene dve varianty, ktere osaha a vybere. Je to nekdo jinej, kdo to tady pleveli hovadinama.
Děkuju za objektivní náhled. Myslím že jsem tak nějak už rozhodnut . Až obchody otevřou tak vyrazím osahám okoukám a jednu si pořídím. A pak se o ní podělím. Už se moc těším!! Zatím doma střílíme ze vzduchovky

- Blacky
- seton
Příspěvek#104 » čtv 9. dub 2020, 20:54
Mám K22 a jsem z Prahy , mužů dat vystřelit, mám i P1 9mm Luger, tu K22 mám pro střílení na střelnici tu P1 na nošení.
GRandPower je dobra volba, mám v .22 i beretu71 a revolver holek 9 ran.
Na sranda střílení nejlepší kalibr.
Ještě potřebuji nějakou pušku v .22 a jsem spokojenej parchant
GRandPower je dobra volba, mám v .22 i beretu71 a revolver holek 9 ran.
Na sranda střílení nejlepší kalibr.
Ještě potřebuji nějakou pušku v .22 a jsem spokojenej parchant

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva