Akkar Karatay Taktik - pumpa Turek

paza

Příspěvek#16 » úte 31. led 2017, 20:55

Tak pokud by došlo k použití brokovnice doma, tak by střelba probíhala na vzdálenost tak do 4 metrů, více místa doma asi nemáme. U brokovnice předpokládám, že by působila na pachatele především psychicky a tak nějaký ten výstřel mimo by příliš nevadil (chudák byt). A dále předpokládám, že i na ty 4 metry bych se od boku do relativně velkého cíle, jakým je pachatel, bez problému trefil. Ale třeba se pletu a snad si to ani nikdy nebudu mít možnost ověřit!

Pari777

Příspěvek#17 » ned 8. pro 2024, 14:53

Zdravím pánové, přemýšlím o tom,že bych si udělal trochu radosti k Jeziskovi a pokoupil nějakou krátkou levnou pumpu na takové to domácí žvýkání.
Po přečtení mnoha vláken zdejších, mi tahle brokna pro mnou zamýšlené použití vychází asi nejlépe. Nemám v úmyslu s ní nějak výrazně střílet, prostě jen občas střelnice a jinak se bude válet doma,ale stejně bych se rád zeptal na zkušenosti po letech používání, jestli se tady někdo takový nachází..
Vím,že je to Turek,vím, že kvalita výrobků se liší podle toho, jak se kdo zrovna vyspal nebo pomodlil, ale nechce se mi dávat ranec za zbraň renomovaných firem,když vím, že její využití bude zřejmě minimální.
Díkydíkydíky za případné odpovědi

v.k.

Příspěvek#18 » ned 8. pro 2024, 15:02

Pari777> zrovna pred par dny jsem postnul Marinera.
viewtopic.php?f=23&t=8220&start=510#p318489

Pari777

Příspěvek#19 » ned 8. pro 2024, 15:10

Díky moc,brokovnicim taky nerozumím a Tvé doporučení beru na vědomí :D

Dentista Žurovský

Příspěvek#20 » ned 8. pro 2024, 15:47

Neblazni, ,proc nutne turka ? Ber cinu. SDM M870, kvalitnejsi nez origo Remington.

Pari777

Příspěvek#21 » ned 8. pro 2024, 17:30

Moc dlouhý..
Chci něco kratšího, ne teda úplně luparu,ale určitě teleskopickou,nebo sklopnou pažbu a kratší lauf.

paza

Příspěvek#22 » ned 8. pro 2024, 18:30

Tak tak a proto jsem zvolil právě tu mojí Akkar Karatay Taktic...
Jediné, co mě trápí, je, že střelnice pro broknu jsou v nabídce v omezeném počtu, takže nemám pořádně kde si občas zastřílet...

ante

Příspěvek#23 » ned 8. pro 2024, 19:03

Jo, tu sklopku mam taky. Všechno dobrý, akorát to má takovej zvláštní chvat na skopení pažby, že jsem to musel pár dní trénovat. :))

S těmi střelnicemi je to opravdu poněkud delikátní problém.

Zpět na