Antreg ARS M4s

Samonabíjecí pušky

Eagg

Příspěvek#751 » ned 17. dub 2022, 06:53

Béďa, spis sem se ptal na to ci existuje "lepsi" ustove zarizeni nez antregacka brzda? Zatim to neresim jinak ne hypoteticky do buducnosti budu urcite chtit aby se antreyg choval stabilne ale zaroven zustaval vojenskou puskou. Sportovy special ja nechci.
Co se tyce optiky tak na zacatek sem do toho dal hodnotu pusky.
Mnel sem tam holograficky kolim vortex amg gen2.
Pak primary arms LPVO 1-8x raptor s druhou fokalni rovinou (zvatsuje a zmensuje se obrazec jak zvatsuju pohled)
Ale nakonec sem kuli vahe skoncil u holosun 510CEliteGreen.
LPVO nechci, je tezke mam len nejaky rozsah pohladu jinak zacnu videt stiny. Proste mi to nesadlo.
Do buducnosti tam pude magnifiier 5x na delsi vzdalenosti, primarne ale puska urcena na dynamiku.

Béďa

Příspěvek#752 » ned 17. dub 2022, 08:04

Brzda je na střelbu fajn ale demaskuje...nejúčinnější je JP recoil.elimimator, ale JP z toho nebude, protože za chováním JP jsou další vnitřní úpravy.
Recoil.elimimator je s účinností někde na 90%.

U zbraně na taktiku je dle lepší mít menší úsťovou brzdu s možností připojení tlumiče...při použití pušky na HD s tím eliminatorem v uzavřeném prostoru je velká šance že to prasknou bubínky...

CzechJoker

Příspěvek#753 » ned 17. dub 2022, 09:37

Eagg: Technická poznámka: Antreg NENÍ vojenská puška ani útočná puška, které spadají do kategorie zakázaných zbraní sk. A. Už tady toto chybné označené od tebe zaznělo několikrát a je potřeba to uvést na pravou míru. Doufám, že chápeš rozdíl mezi samočinnou a samonabíjecí zbraní, stejně jako rozdíly mezi zbraněmi kategorie A. A-I a B. Prosím, používejme správné termíny, jedině tak jsme schopni se pochopit. Správná terminologie je rovněž součástí zkoušek pro získání ZP, to jen na okraj.
Konec hlášení.

Eagg

Příspěvek#754 » ned 17. dub 2022, 13:55

CzechJoker,
Jak te to napadlo se ptat nebudu.
Vojenska puska to je! Neni to sportovni puska s nerezovou hlavni nebo cryogenne vymrazena kterou by som nikdy nenazval "vojenskou".
Antreg se sklada z nejkvalitnejsich a nejtvrdeji spracovanych materialu ktere z nej delaji odolnou, spolehlivou a vojenskou pusku. Verim tomu ze kdyby k necemu doslo tak tato puska mi zustava spolehlivo strilejici po celu dobu valky /zivota. I diky pistovemu mechanizmu. Takze ak ma nebudes chytat za slovicka a snazit sa zaujat pozornost tym ze "zase si podiebnu do eagg-a, tak logicky nemyslim samocinnu zbran!.
Ja sa,snazim pochopit takych ludi jak ty ale nebere mi to hlava. Nechapem naco vobec reagujes ked mi nemas co napisat?
Viac nebudem na tvoje komenti reagovat.

Béďa, dik zaznamenan si tento kompik cos napsal ako zaujimavost do meho dennik, ale este sem slisel (dneska v jedne video recenzi o antregu) ze lancer nitrous prej tlmi antrega tak ze nevyjde z cerneho. Coz by bolo super.
Zatim ale jen zbieram info. Urcite se ale nekde dostavam.

Střelec

Příspěvek#755 » ned 17. dub 2022, 14:27

Zase bych tolik nedal na reklamu výrobce nebo tady někdo nezávislý dělal u této pušky rozbor materiálu? Ale to se netýká jen zbraní.

deewy

Příspěvek#756 » ned 17. dub 2022, 18:16

Tak jsem se nakonec rozhoupal a z toho důvodu, že se mi líbí technologie flow through a rychloupínací systém bore lock jsem šel do tlumiče Ase Utra Dual 556. Sic zrovna vyšel tlumic Antreg, tak své koupě naprosto nelituji.

To jak sundat origo kompik a jaký použít loctite jsem si nakonec ještě overoval přímo u výrobce. Demontáž nebyla nic složitého. A montáž nové brzdy od Ase Utra taky proběhla hladce. Ta brzda od Ase na první pohled vypadá hnusně, ale jakmile ji člověk trošku dá coating olejem, tak je to hezké a hlavně funkční řešení.

Na tlumič jsem ještě dokoupil Cole-Tac v černém multicam a vypadá to božsky.

Zbraň je teď dost těžká na předek a chce to sušit a zvyknout si na to.

20220409_182317.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Eagg

Příspěvek#757 » ned 17. dub 2022, 22:14

deewy, to je drsne a hezke! :thumbup:
Jinak presne tenhle (myslim) sem mnel aj ja LPVO aj s touto montazou :) :lol:
Ale predal som ho.
Inak vypada to moc hezky

deewy

Příspěvek#758 » pon 18. dub 2022, 15:48

To Eagg: díky, jo je to boží. Ani nevím proč jsem s tím pořízením tak otálel.

Jak jsem psal, chce to si na tlumič zvyknout. Pravidelně suším , mám Mantis Blackbeard a s tím je to zábava.

Ještě přidávám foto včetně Cole-Tac.

20220418_151852.jpg

20220418_151843.jpg

20220418_151830.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Elado

Příspěvek#759 » pon 18. dub 2022, 17:19

to egg: si si istý, že "vojenská" puška je z lepších materiálov ako "športová"?:-) Tá športová JP mi asi bude v boji slúžiť úplne rovnako ako antreg, resp antreg rovnako ako JP:-)))))

McFly
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#760 » pon 18. dub 2022, 17:40

Vraťte se k Antregu prosím a zanechte OT. Eaggovy subjektivní představy a tvrzení o tom co je co a k čemu, bych nechal jak jsou. Koneckonců má na ně právo.

tomas fuk

Příspěvek#761 » pon 18. dub 2022, 17:54

Ale nebude. Jen si to opet nepochopil. Davat do JP Barnaul je proste zhovadilost nejvetsiho kalibru. Koupit pusku se spickovou hlavni a davat do toho ten nejvetsi odpad. Tohle by udelal jen uplny hlupak. Ta hlaven samozrejme Barnauly vydrzi uplne stejne a mozna vydrzi vic, nez hlaven Antregu. Jen tu pusku tim degradujes a nevyuzivas k tomu, k cemu je primarne urcena.

Elado

Příspěvek#762 » pon 18. dub 2022, 18:05

Akú úpravu vývrtu má hlaveň Antregu, keď z toho niekto mláti desaťtisíce barnaulov? a ďaľšia vec, mlátiť barnauly je jedna vec, druhá je ten vývrt po tých 30 tis ranách. Určite nám niekto ochotne dá aj sústrel po 1000 barnauloch a po 30 tisíc:-))))))))
Na stránke výrobcu nie sú dostupné parametre tej zbrane, alebo som ja slepý a neviem ich nájsť.

P.S: tak už som to našiel, hlaveň antregu je normálny nitrid v slanom kúpeli, to je obyč lacný štandard pušiek v cenovke od 1000 evri.
Takže sme sa pobavili zase raz na 30000 barnauloch a kvalitnej hlavni.

Eagg

Příspěvek#763 » pon 18. dub 2022, 18:14

deewy muzu sa opytat kolko vazi takto jak mas cela puska?
Ja som mal to LPVO na 14,5" tazke hlavni a mal som tam 4,3 kg a to som nemal tlumic.

Obrázek

Obrázek

Aj preto som to LPVO predal lebo mi prisla tazka moc, To je asi jedina nevyhoda. CLovek si musi dat pozor cim to ovesa, inak musi asi viac posilnovat ruky no aby to dokazal dlho vlacit :lol:

Elado

Příspěvek#764 » pon 18. dub 2022, 18:18

ešte k tým barnaulom v antregu, viem že je to každého vec čo strieľa, ale zbytočne to degraduje kvalitnú pušku typu AR čo sa týka presnosti. To strelivo je fajn cenou, ale presnosť je na úrovni AK a spol.
Osobne mi to príde ako tankovať pochybný benzín z JRD do nového BMW, keďže Antreg je veľmi pekne urobená puška.

Eagg

Příspěvek#765 » pon 18. dub 2022, 18:28

mam na 100 metrov s kolimom 14,5" hlaven presnost 0,5 moa.
strelba zo stola, puska podopreta na deske na deske je vankus nejaky tvrdsi.
Pozicia v sede.

Jde to i lip,ale ja robim este chyby strelecke.
No pravda je ze toto zameranie sadnut si niekde, zamerat, dychat a pomali spustat neni pre mna.
To som robil len kvoli nastrelu.
Primarne z toho budu lietat tisicky rocne. pri dynamickej strelbe.

Aj tak ale z presnostou som bol ale sokovany jak to strielalo pekne a to nemam ziadnu odstrelovaciu alebo DMR
TO same aj spravca strelnice nechapal ze barnauly a takato presnost...

Zpět na